appchive.net-valikkokuvake
This page is also translated to English.
kaikki uutiset Android-sovelluskuvake APK

kaikki uutiset 3.7.1

Paketin nimi
com.all.news
Versio
3.7.1
Kehittäjä
StickyApple.com
Julkaisupäivä
16 March 2017
Vaaditut käyttöoikeudet
5
Tiedoston koko
3.0 MB
Minimi Android™-versio
Ice Cream Sandwich, 4.0.1 - 4.0.2, API level 14

Kerro ystävillesi sovelluksesta kaikki uutiset

kaikki uutiset 3.7.1 on Uutiset & Aikakauslehti -sovellus Androidille 4.0.1 - 4.0.2 tai uudemmille. Sovelluksen kaikki uutiset paketin nimi on com.all.news, ja sen on kehittänyt StickyApple.com. Etsit tietoja versiosta 3.7.1, joka ei ole sovelluksen kaikki uutiset uusin versio. Se on julkaistu 16 March 2017. kaikki uutiset 3.7.1 on käännetty 21 kielelle. Alla Nyheter, Tất cả các tin, Toate Stiri, Alle Nachrichten, ข่าวทั้งหมด, تمام خبریں, все новости, Todas las noticias, Sve vijesti, כל החדשות, Të gjitha lajmet, সব খবর, Toutes Les Actualités, كل الأخبار, Tüm Haberler, kaikki uutiset, Wszystkie wiadomości, 所有新闻, All News, semua Berita, alle nyheter ovat sovelluksen kaikki uutiset 3.7.1 paikallisia käännöksiä.

Muut ihmiset ovat hakeneet hakusanalla lataa kaikki uutiset 3.7.1, kaikki uutiset 3.7.1 ilmaiseksi ladattavaksi, kaikki uutiset 3.7.1, kaikki uutiset ilmaiseksi ladattava 3.7.1, kaikki uutiset lataa 3.7.1, Lataa kaikki uutiset Androidille 4.0.1 - 4.0.2, kaikki uutiset ilmainen lataus Androidille 4.0.1 - 4.0.2, kaikki uutiset lataus Androidille 4.0.1 - 4.0.2 ilmainen lataus, lataa kaikki uutiset, lataa ilmaiseksi kaikki uutiset, lataa kaikki uutiset androidille, lataa kaikki uutiset ilmaiseksi, kaikki uutiset ilmaiseksi, kaikki uutiset 2023, kaikki uutiset android, kaikki uutiset apk, kaikki uutiset sovellus, kaikki uutiset lataus 2023, kaikki uutiset lataus android, kaikki uutiset androidille, kaikki uutiset ilmaiseksi, Appchive kaikki uutiset, כל החדשות, Të gjitha lajmet, كل الأخبار, Tüm Haberler, kaikki uutiset, Wszystkie wiadomości, 所有新闻, All News, সব খবর, Toutes Les Actualités, semua Berita, alle nyheter, Alla Nyheter, Tất cả các tin, Toate Stiri, Alle Nachrichten, ข่าวทั้งหมด, تمام خبریں, все новости, Todas las noticias, Sve vijesti löytääkseen sovelluksen kaikki uutiset 3.7.1 osoitteessa appchive.net.

kaikki uutiset 3.7.1 pyytää viisi lupaa, joista neljä on mahdollisesti vaarallista.

Sovelluksen kaikki uutiset 3.7.1 APK:n latauskoko on 3.0 MB.

Vaaditut käyttöoikeudet

ACCESS_COARSE_LOCATION
Käyttää likimääräistä sijaintia (verkkopohjainen) vain etualalla kaikki uutiset voi saada sijaintisi verkkolähteiden, kuten matkapuhelintornien ja Wi-Fi-verkkojen, perusteella, mutta vain silloin, kun kaikki uutiset on etualalla. Näiden sijaintipalvelujen on oltava päällä ja käytettävissä tablet-laitteellasi, jotta kaikki uutiset voi käyttää niitä.
ACCESS_FINE_LOCATION
Tarkan sijainnin saa vain etualalla kaikki uutiset voi saada tarkan sijaintisi vain, kun se on etualalla. Näiden sijaintipalvelujen on oltava päällä ja saatavilla puhelimessasi, jotta kaikki uutiset voi käyttää niitä. Tämä voi lisätä akun kulutusta.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Lukea jaetun tallennustilan sisältöä Antaa sovelluksen kaikki uutiset lukea jaetun tallennustilan sisältöä.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Muokata tai poistaa jaetun tallennustilan sisältöä Antaa sovelluksen kaikki uutiset kirjoittaa jaetun tallennustilan sisällön.
INTERNET
On täysi verkkoyhteys Antaa sovelluksen kaikki uutiset luoda verkkopistokkeita ja käyttää mukautettuja verkkoprotokollia. Selain ja muut sovellukset tarjoavat keinoja lähettää tietoja Internetiin, joten tätä lupaa ei tarvita tietojen lähettämiseen Internetiin.

Lataa lataus

Kaikki versiot

3.7.3
Label
kaikki uutiset
Paketin nimi
com.all.news
Versio
3.7.3
Julkaisupäivä
03-05-2017
Vaaditut käyttöoikeudet
5
Tiedoston koko
3.1 MB
Vaadittu Android-versio
Ice Cream Sandwich, 4.0.1 - 4.0.2, API level 14
3.7.1
Label
kaikki uutiset
Paketin nimi
com.all.news
Versio
3.7.1
Julkaisupäivä
16-03-2017
Vaaditut käyttöoikeudet
5
Tiedoston koko
3.0 MB
Vaadittu Android-versio
Ice Cream Sandwich, 4.0.1 - 4.0.2, API level 14

Lisää sovelluksia kehittäjältä StickyApple.com

Samanlaisia sovelluksia