Икона на менюто appchive.net
This page is also translated to English.
Браузър за OneDrive Икона на приложението за Android APK

Браузър за OneDrive 2.3.2

Име на пакета
com.bolero.skydrivebrowser
Версия
2.3.2
Разработчик
Bolero
Дата на излизане
12 March 2015
Необходими разрешения
6
Размер на файла
2.9 MB
Минимална версия на Android™
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9

Кажете на приятелите си за Браузър за OneDrive

Браузър за OneDrive 2.3.2 е приложение от Общ за Android 2.3 - 2.3.2 и по-нова версия. Името на пакета на Браузър за OneDrive е com.bolero.skydrivebrowser и е разработено от Bolero. Разглеждате информация за версия 2.3.2, която е най-новата версия на Браузър за OneDrive. Пуснат е на 12 March 2015. Браузър за OneDrive 2.3.2 е преведено на 22 езика. Browser pentru OneDrive, Pelayar untuk OneDrive, Browser för OneDrive, Browser für OneDrive, Περιηγητής OneDrive, Browser voor OneDrive, Browser for OneDrive, Browser OneDrive, Navegador para OneDrive, Pretraživač za OneDrive, OneDrive Browser, Pengamat untuk OneDrive, OneDrive瀏覽器, Browser สำหรับ OneDrive, OneDrive浏览器, Browser per a OneDrive, Браузър за OneDrive, Прегледувач за OneDrive, Browser for OneDrive, OneDrive’i brauser, Провідник для OneDrive, OneDrive التصفح في са местните преводи на Браузър за OneDrive 2.3.2.

Други хора са търсили Изтегляне Браузър за OneDrive 2.3.2, Браузър за OneDrive 2.3.2 безплатно изтегляне, Браузър за OneDrive 2.3.2, Браузър за OneDrive безплатно 2.3.2 изтегляне, Браузър за OneDrive изтегляне 2.3.2, Изтеглете Браузър за OneDrive за Android 2.3 - 2.3.2, Браузър за OneDrive безплатно изтегляне за Android 2.3 - 2.3.2, Браузър за OneDrive изтегляне за Android 2.3 - 2.3.2 безплатно изтегляне, изтегли Браузър за OneDrive, безплатно изтегли Браузър за OneDrive, изтегли Браузър за OneDrive за андроид, безплатно изтегли Браузър за OneDrive, Браузър за OneDrive безплатно, Браузър за OneDrive 2023, Браузър за OneDrive андроид, Браузър за OneDrive apk, Браузър за OneDrive приложение, изтегли Браузър за OneDrive 2023, изтегли Браузър за OneDrive за андроид, Браузър за OneDrive за андроид, Браузър за OneDrive безплатно, Appchive Браузър за OneDrive, Browser สำหรับ OneDrive, OneDrive浏览器, Browser per a OneDrive, Браузър за OneDrive, Pengamat untuk OneDrive, OneDrive瀏覽器, OneDrive’i brauser, Провідник для OneDrive, OneDrive التصفح في, Прегледувач за OneDrive, Browser for OneDrive, Browser för OneDrive, Browser für OneDrive, Περιηγητής OneDrive, Browser pentru OneDrive, Pelayar untuk OneDrive, Browser OneDrive, Navegador para OneDrive, Pretraživač za OneDrive, OneDrive Browser, Browser voor OneDrive, Browser for OneDrive, за да намерят Браузър за OneDrive 2.3.2 в appchive.net.

Браузър за OneDrive 2.3.2 иска шест разрешения, от които две са потенциално опасни.

APK на Браузър за OneDrive 2.3.2 има размер за изтегляне от 2.9 MB.

Необходими разрешения

READ_EXTERNAL_STORAGE
Прочетете съдържанието на вашето споделено хранилище Позволява на Браузър за OneDrive да чете съдържанието на вашето споделено хранилище.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Променяте или изтривате съдържанието на вашето споделено хранилище Позволява на Браузър за OneDrive да записва съдържанието на вашето споделено хранилище.
ACCESS_NETWORK_STATE
Преглед на мрежовите връзки Позволява на Браузър за OneDrive да преглежда информация за мрежовите връзки, като например кои мрежи съществуват и са свързани.
ACCESS_WIFI_STATE
Преглед на Wi-Fi връзки Позволява на Браузър за OneDrive да преглежда информация за Wi-Fi мрежата, като например дали Wi-Fi е активиран и името на свързаните Wi-Fi устройства.
INTERNET
Имат пълен достъп до мрежата Позволява на Браузър за OneDrive да създава мрежови сокети и да използва персонализирани мрежови протоколи. Браузърът и другите приложения предоставят средства за изпращане на данни към интернет, така че това разрешение не е необходимо за изпращане на данни към интернет.
WAKE_LOCK
Дръжте екрана на колата включен Позволява на Браузър за OneDrive да поддържа екрана на автомобила включен.

Вземете своето изтегляне

Всички версии

2.3.2
Етикет
Браузър за OneDrive
Име на пакета
com.bolero.skydrivebrowser
Версия
2.3.2
Дата на излизане
12-03-2015
Необходими разрешения
6
Размер на файла
2.9 MB
Необходима версия на Android
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9

Още приложения от Bolero

Подобни приложения