Икона на менюто appchive.net
This page is also translated to English.
Търсене на звуци на Google Play Икона на приложението за Android APK

Търсене на звуци на Google Play 1.1.8

Име на пакета
com.google.android.ears
Потребителски рейтинг
4.5 ⭐ (2)
Версия
1.1.8
Разработчик
Google
Дата на излизане
21 August 2008
Необходими разрешения
13
Размер на файла
655.6 KB
Минимална версия на Android™
Ice Cream Sandwich, 4.0.1 - 4.0.2, API level 14

Кажете на приятелите си за Търсене на звуци на Google Play

Търсене на звуци на Google Play 1.1.8 е приложение от аудио за Android 4.0.1 - 4.0.2 и по-нова версия. Името на пакета на Търсене на звуци на Google Play е com.google.android.ears и е разработено от Google. Разглеждате информация за версия 1.1.8, която е най-новата версия на Търсене на звуци на Google Play. Пуснат е на 21 August 2008. Търсене на звуци на Google Play 1.1.8 е преведено на 49 езика. Audiovyhledávání pro Google Play, Google Play 声音搜索, Google Playn Sound Search, Google skaņas meklēšana, Sound Search op Google Play, Αναζήτηση ήχου για το Google Play, Wyszukiwarka dźwięku w Google Play, Pesquisa de Sons para o Google Play, البحث السمعي في Google Play, Hangkeresés a Google Playhez, Sound Search per Google Play, Sound Search for Google Play, „Google Play“ garso paieška, Sound Search per a Google Play, Sound Search op Google Play, Pesq. musical do Google Play, חיפוש מוסיקה ב-Google Play, Аудиопоиск на Google Play, Гукавы пошук для Google Play, جستجوی صدا در Google Play, Lydsøgning for Google Play, Buscador Musical para Google Play, Sound Search voor Google Play, Sound Search para sa Google Play, Sound Search Google Play jaoks, Google Play Tìm kiếm âm thanh, Utafutaji wa Sauti wa Google Play, በድምጽ ፍለጋ ለGoogle Play, Recherche audio pour Google Play, Претрага звука за Google Play, Sound Search pre Google Play, Google Play 聲音搜尋, Pretraživanje glazbe za Google Play, Zvočno Iskanje za Google Play, Google Play Ljudsök, Sound Search de Google Play, Sound Search für Google Play, Ukuseshwa komsindo kwe-Google Play, Търсене на звуци на Google Play, Google Playサウンド検索, Carian Bunyi untuk Google Play, Penelusuran Bunyi untuk Google Play, Google Play Аудіопошук, Google Play 소리 검색, การค้นหาเสียงสำหรับ Google Play, Google Lydsøk for Google Play, Google Play için Ses Arama, Recunoaștere de melodii pentru Google Play, Google Play के लिए ध्‍वनि खोज са местните преводи на Търсене на звуци на Google Play 1.1.8.

Други хора са търсили Изтегляне Търсене на звуци на Google Play 1.1.8, Търсене на звуци на Google Play 1.1.8 безплатно изтегляне, Търсене на звуци на Google Play 1.1.8, Търсене на звуци на Google Play безплатно 1.1.8 изтегляне, Търсене на звуци на Google Play изтегляне 1.1.8, Изтеглете Търсене на звуци на Google Play за Android 4.0.1 - 4.0.2, Търсене на звуци на Google Play безплатно изтегляне за Android 4.0.1 - 4.0.2, Търсене на звуци на Google Play изтегляне за Android 4.0.1 - 4.0.2 безплатно изтегляне, изтегли Търсене на звуци на Google Play, безплатно изтегли Търсене на звуци на Google Play, изтегли Търсене на звуци на Google Play за андроид, безплатно изтегли Търсене на звуци на Google Play, Търсене на звуци на Google Play безплатно, Търсене на звуци на Google Play 2023, Търсене на звуци на Google Play андроид, Търсене на звуци на Google Play apk, Търсене на звуци на Google Play приложение, изтегли Търсене на звуци на Google Play 2023, изтегли Търсене на звуци на Google Play за андроид, Търсене на звуци на Google Play за андроид, Търсене на звуци на Google Play безплатно, Appchive Търсене на звуци на Google Play, Zvočno Iskanje za Google Play, Google Play Ljudsök, Sound Search de Google Play, Sound Search für Google Play, Ukuseshwa komsindo kwe-Google Play, Pretraživanje glazbe za Google Play, Carian Bunyi untuk Google Play, Penelusuran Bunyi untuk Google Play, Google Play Аудіопошук, Google Play 소리 검색, การค้นหาเสียงสำหรับ Google Play, Google Lydsøk for Google Play, Търсене на звуци на Google Play, Google Playサウンド検索, Recunoaștere de melodii pentru Google Play, Google Play के लिए ध्‍वनि खोज, Google Play için Ses Arama, Google Play 声音搜索, Google Playn Sound Search, Google skaņas meklēšana, Sound Search op Google Play, Audiovyhledávání pro Google Play, Wyszukiwarka dźwięku w Google Play, Pesquisa de Sons para o Google Play, البحث السمعي في Google Play, Hangkeresés a Google Playhez, Sound Search per Google Play, Αναζήτηση ήχου για το Google Play, Sound Search per a Google Play, Sound Search op Google Play, Pesq. musical do Google Play, חיפוש מוסיקה ב-Google Play, Аудиопоиск на Google Play, Гукавы пошук для Google Play, Sound Search for Google Play, „Google Play“ garso paieška, Lydsøgning for Google Play, جستجوی صدا در Google Play, Sound Search voor Google Play, Sound Search para sa Google Play, Buscador Musical para Google Play, Utafutaji wa Sauti wa Google Play, በድምጽ ፍለጋ ለGoogle Play, Recherche audio pour Google Play, Претрага звука за Google Play, Sound Search pre Google Play, Google Play 聲音搜尋, Sound Search Google Play jaoks, Google Play Tìm kiếm âm thanh, за да намерят Търсене на звуци на Google Play 1.1.8 в appchive.net.

Търсене на звуци на Google Play 1.1.8 иска 13 разрешения, от които шест са потенциално опасни.

APK на Търсене на звуци на Google Play 1.1.8 има размер за изтегляне от 655.6 KB.

Необходими разрешения

GET_ACCOUNTS
Намиране на акаунти на устройството Позволява на Търсене на звуци на Google Play да получи списъка с акаунти, известни на таблета. Това може да включва всички акаунти, създадени от приложения, които сте инсталирали.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Прочетете съдържанието на вашето споделено хранилище Позволява на Търсене на звуци на Google Play да чете съдържанието на вашето споделено хранилище.
RECORD_AUDIO
Запис на аудио Търсене на звуци на Google Play може да записва аудио с помощта на микрофона по всяко време.
SUBSCRIBED_FEEDS_WRITE
Пишете абонирани емисии Позволява на Търсене на звуци на Google Play да променя текущо синхронизираните ви емисии. Злонамерените приложения могат да променят вашите синхронизирани емисии.
USE_CREDENTIALS
Използвайте акаунти на устройството Позволява на Търсене на звуци на Google Play да изисква токени за удостоверяване.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Променяте или изтривате съдържанието на вашето споделено хранилище Позволява на Търсене на звуци на Google Play да записва съдържанието на вашето споделено хранилище.
ACCESS_NETWORK_STATE
Преглед на мрежовите връзки Позволява на Търсене на звуци на Google Play да преглежда информация за мрежовите връзки, като например кои мрежи съществуват и са свързани.
INTERNET
Имат пълен достъп до мрежата Позволява на Търсене на звуци на Google Play да създава мрежови сокети и да използва персонализирани мрежови протоколи. Браузърът и другите приложения предоставят средства за изпращане на данни към интернет, така че това разрешение не е необходимо за изпращане на данни към интернет.
READ_SYNC_SETTINGS
Прочетете настройките за синхронизиране Позволява на Търсене на звуци на Google Play да чете настройките за синхронизиране за акаунт. Например, това може да определи дали приложението Хора е синхронизирано с акаунт.
READ_SYNC_STATS
Четене на статистика за синхронизиране Позволява на Търсене на звуци на Google Play да чете статистиката за синхронизиране за акаунт, включително историята на събитията за синхронизиране и колко данни са синхронизирани.
SUBSCRIBED_FEEDS_READ
Четете абонирани емисии Позволява на Търсене на звуци на Google Play да получава подробности за текущо синхронизираните емисии.
WRITE_SYNC_SETTINGS
Включване и изключване на синхронизирането Позволява на Търсене на звуци на Google Play да променя настройките за синхронизиране за акаунт. Например, това може да се използва за активиране на синхронизирането на приложението Хора с акаунт.
com.google.android.providers.gsf.permission.READ_GSERVICES

Вземете своето изтегляне

Всички версии

1.1.8
Етикет
Търсене на звуци на Google Play
Име на пакета
com.google.android.ears
Версия
1.1.8
Дата на излизане
21-08-2008
Необходими разрешения
13
Размер на файла
655.6 KB
Необходима версия на Android
Ice Cream Sandwich, 4.0.1 - 4.0.2, API level 14

Още приложения от Google

Подобни приложения