Аппцхиве.нет икона менија
This page is also translated to English.
Икона апликације за Андроид Google Play услуге APK

Google Play услуге 11.0.47 (038-156238122)

Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
11.0.47 (038-156238122)
Девелопер
Google Inc.
Датум изласка
01. January 2009.
Потребне дозволе
148
Величина фајла
32.9 MB
Минимална верзија Андроид™
Ice Cream Sandwich, 4.0.1 - 4.0.2, API level 14

Реците пријатељима о Google Play услуге

Google Play услуге 11.0.47 (038-156238122) је апликација из категорије {ЦАТЕГОРИ_НАМЕ} за Андроид {ОС_ВЕРСИОН} и новије верзије. Назив пакета апликације Google Play услуге је {ПАЦКАГЕ_НАМЕ} и развио га је Google Inc.. Гледате информације за верзију {ВЕРСИОН_НАМЕ}, која није најновија верзија Google Play услуге. Објављен је {РЕЛЕАСЕ_ДАТЕ}. Google Play услуге 11.0.47 (038-156238122) је преведена на {ЦОУНТ} језика. {АПП_НАМЕ_ТРАНСЛАТИОНС} су локални преводи апликације Google Play услуге 11.0.47 (038-156238122).

Други људи су тражили {СЕАРЦХ_ТЕРМС} да би пронашли Google Play услуге 11.0.47 (038-156238122) на аппцхиве.нет.

Google Play услуге 11.0.47 (038-156238122) захтева {ЦОУНТ} дозволе, од којих је {ПОТЕНТИАЛЛИ_ДАНГЕРОУС_ЦОУНТ} потенцијално опасно.

АПК апликације Google Play услуге 11.0.47 (038-156238122) има величину преузимања од 32.9 MB.

Потребне дозволе

ACCESS_COARSE_LOCATION
Приступ приближној локацији (заснованој на мрежи) само у првом плану Google Play услуге може да добије вашу локацију на основу мрежних извора као што су торњеви и Ви-Фи мреже, али само када је Google Play услуге у првом плану. Ове услуге локације морају да буду укључене и доступне на вашем таблету да би Google Play услуге могла да их користи.
ACCESS_FINE_LOCATION
Приступ прецизној локацији само у првом плану Google Play услуге може да добије вашу тачну локацију само када је у првом плану. Ове услуге локације морају да буду укључене и доступне на вашем телефону да би Google Play услуге могла да их користи. Ово може повећати потрошњу батерије.
AUTHENTICATE_ACCOUNTS
Креирајте налоге и поставите лозинке Дозвољава апликацији Google Play услуге да користи могућности аутентификатора налога АццоунтМанагер-а, укључујући прављење налога и добијање и постављање њихових лозинки.
BODY_SENSORS
Приступ телесним сензорима (као што су монитори откуцаја срца) Дозвољава апликацији Google Play услуге да приступи подацима са сензора који прате ваше физичко стање, као што је пулс.
CALL_PHONE
Директно позивају бројеве телефона Дозвољава апликацији Google Play услуге да позива бројеве телефона без ваше интервенције. Ово може довести до неочекиваних трошкова или позива. Имајте на уму да ово не дозвољава апликацији Google Play услуге да позива бројеве за хитне случајеве. Злонамерне апликације могу да вас коштају упућивањем позива без ваше потврде.
CAMERA
Снимајте слике и видео записе Google Play услуге може да снима слике и видео снимке помоћу камере у било ком тренутку.
GET_ACCOUNTS
Пронађите налоге на уређају Дозвољава апликацији Google Play услуге да преузме листу налога познатих таблету. Ово може укључивати све налоге креиране од стране апликација које сте инсталирали.
MANAGE_ACCOUNTS
Додајте или уклоните налоге Дозвољава апликацији Google Play услуге да обавља операције као што су додавање и уклањање налога и брисање њихове лозинке.
PROCESS_OUTGOING_CALLS
Преусмерите одлазне позиве Дозвољава апликацији Google Play услуге да види број који се бира током одлазног позива са опцијом да преусмери позив на други број или потпуно прекине позив.
READ_CALENDAR
Прочитајте календарске догађаје и детаље Google Play услуге може да чита све догађаје из календара ускладиштене на таблету и да дели или чува податке из календара.
READ_CALL_LOG
Прочитајте евиденцију позива Google Play услуге може да чита вашу историју позива.
READ_CONTACTS
Прочитајте своје контакте Дозвољава апликацији Google Play услуге да чита податке о вашим контактима сачуваним на таблету. Ова дозвола дозвољава апликацији Google Play услуге да сачува ваше контакт податке, а злонамерне апликације могу да деле контакт податке без вашег знања.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Прочитајте садржај вашег заједничког складишта Дозвољава апликацији Google Play услуге да чита садржај вашег заједничког складишта.
READ_PHONE_STATE
Прочитајте статус и идентитет телефона Дозвољава апликацији Google Play услуге да приступи функцијама телефона на уређају. Ова дозвола дозвољава апликацији Google Play услуге да одреди број телефона и ИД-ове уређаја, да ли је позив активан и удаљени број повезан позивом.
READ_PROFILE
Прочитајте своју контакт картицу Дозвољава апликацији Google Play услуге да чита информације о личном профилу сачуване на вашем уређају, као што су ваше име и контакт информације. То значи да Google Play услуге може да вас идентификује и може да шаље информације о вашем профилу другима.
READ_SMS
Читање текстуалних порука (СМС или ММС) Google Play услуге може да чита све СМС (текстуалне) поруке сачуване на вашем таблету.
RECEIVE_MMS
Примати текстуалне поруке (ММС) Дозвољава апликацији Google Play услуге да прима и обрађује ММС поруке. То значи да Google Play услуге може да надгледа или брише поруке послате на ваш уређај, а да вам их не покаже.
RECEIVE_SMS
Примати текстуалне поруке (СМС) Дозвољава апликацији Google Play услуге да прима и обрађује СМС поруке. То значи да Google Play услуге може да надгледа или брише поруке послате на ваш уређај, а да вам их не покаже.
RECORD_AUDIO
Снимити звук Google Play услуге може да снима звук помоћу микрофона у било ком тренутку.
SEND_SMS
Слање и преглед СМС порука Дозвољава апликацији Google Play услуге да шаље СМС поруке. Ово може довести до неочекиваних трошкова. Злонамерне апликације могу да вас коштају слањем порука без ваше потврде.
SUBSCRIBED_FEEDS_WRITE
Напишите претплаћене изворе Дозвољава апликацији Google Play услуге да измени ваше тренутно синхронизоване фидове. Злонамерне апликације могу да промене ваше синхронизоване фидове.
USE_CREDENTIALS
Користите налоге на уређају Дозвољава апликацији Google Play услуге да захтева токене за потврду идентитета.
WRITE_CONTACTS
Измените своје контакте Дозвољава апликацији Google Play услуге да измени податке о вашим контактима ускладиштеним на таблету. Ова дозвола дозвољава апликацији Google Play услуге да избрише податке о контакту.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Измените или избришите садржај вашег заједничког складишта Дозвољава апликацији Google Play услуге да упише садржај вашег заједничког складишта.
WRITE_PROFILE
Измените сопствену контакт картицу Дозвољава апликацији Google Play услуге да мења или додаје информације личног профила ускладиштене на вашем уређају, као што су ваше име и контакт информације. То значи да Google Play услуге може да вас идентификује и може да шаље информације о вашем профилу другима.
com.android.voicemail.permission.ADD_VOICEMAIL
Додајте говорну пошту Дозвољава апликацији Google Play услуге да додаје поруке у пријемно сандуче говорне поште.
ACCESS_NETWORK_CONDITIONS
ACCESS_NETWORK_STATE
Погледајте мрежне везе Дозвољава апликацији Google Play услуге да види информације о мрежним везама, на пример које мреже постоје и које су повезане.
ACCESS_WIFI_STATE
Погледајте Ви-Фи везе Дозвољава апликацији Google Play услуге да види информације о Ви-Фи умрежавању, на пример да ли је Ви-Фи омогућен и назив повезаних Ви-Фи уређаја.
BLUETOOTH
Упарите са Блуетоотх уређајима Дозвољава апликацији Google Play услуге да види конфигурацију Блуетоотх-а на таблету и да успоставља и прихвата везе са упареним уређајима.
BLUETOOTH_ADMIN
Приступите подешавањима Блуетоотх-а Дозвољава апликацији Google Play услуге да конфигурише локални Блуетоотх таблет и да открије удаљене уређаје и упарује их са њима.
BLUETOOTH_PRIVILEGED
BROADCAST_STICKY
Послати лепљиво емитовање Дозвољава апликацији Google Play услуге да шаље лепљиве емисије, које остају након завршетка емитовања. Прекомерна употреба може учинити таблет спорим или нестабилним тако што ће користити превише меморије.
CALL_PRIVILEGED
CAPTURE_AUDIO_HOTWORD
CAPTURE_AUDIO_OUTPUT
CAPTURE_SECURE_VIDEO_OUTPUT
CAPTURE_VIDEO_OUTPUT
CHANGE_DEVICE_IDLE_TEMP_WHITELIST
CHANGE_NETWORK_STATE
Промените мрежну повезаност Дозвољава апликацији Google Play услуге да промени стање мрежне везе.
CHANGE_WIFI_MULTICAST_STATE
Дозволити Ви-Фи Мултицаст пријем Дозвољава апликацији Google Play услуге да прима пакете послате на све уређаје на Ви-Фи мрежи користећи вишеструке адресе, а не само на таблет. Користи више енергије од немултицаст режима.
CHANGE_WIFI_STATE
Повежите и искључите Ви-Фи Дозвољава апликацији Google Play услуге да се повеже и прекине везу са Ви-Фи приступним тачкама и да унесе промене у конфигурацију уређаја за Ви-Фи мреже.
CONNECTIVITY_USE_RESTRICTED_NETWORKS
CONTROL_INCALL_EXPERIENCE
DISABLE_KEYGUARD
Онемогућите закључавање екрана Дозвољава апликацији Google Play услуге да онемогући закључавање тастатуре и све повезане лозинке. На пример, телефон онемогућава закључавање тастатуре када прими долазни телефонски позив, а затим поново омогућава закључавање тастатуре када се позив заврши.
DOWNLOAD_WITHOUT_NOTIFICATION
GET_APP_OPS_STATS
GET_TASKS
Преузети покренуте апликације Дозвољава апликацији Google Play услуге да преузме информације о тренутно и недавно покренутим задацима. Ово може да омогући Google Play услуге да открије информације о томе које се апликације користе на уређају.
INTENT_FILTER_VERIFICATION_AGENT
INTERACT_ACROSS_USERS
INTERNET
Имају пун приступ мрежи Дозвољава апликацији Google Play услуге да прави мрежне утичнице и користи прилагођене мрежне протоколе. Прегледач и друге апликације пружају средства за слање података на интернет, тако да ова дозвола није потребна за слање података на интернет.
LOCAL_MAC_ADDRESS
LOCATION_HARDWARE
MANAGE_ACTIVITY_STACKS
MANAGE_DEVICE_ADMINS
MANAGE_SOUND_TRIGGER
MANAGE_USB
MANAGE_VOICE_KEYPHRASES
MODIFY_AUDIO_ROUTING
MODIFY_NETWORK_ACCOUNTING
MODIFY_PHONE_STATE
NFC
Контролише комуникацију блиског поља Дозвољава апликацији Google Play услуге да комуницира са ознакама, картицама и читачима за комуникацију блиског поља (НФЦ).
NOTIFY_PENDING_SYSTEM_UPDATE
OBSERVE_GRANT_REVOKE_PERMISSIONS
OVERRIDE_WIFI_CONFIG
PACKAGE_USAGE_STATS
PROVIDE_TRUST_AGENT
READ_DREAM_STATE
READ_LOGS
READ_OEM_UNLOCK_STATE
READ_PRIVILEGED_PHONE_STATE
READ_SYNC_SETTINGS
Прочитајте подешавања синхронизације Дозвољава апликацији Google Play услуге да чита подешавања синхронизације за налог. На пример, ово може да утврди да ли је апликација Људи синхронизована са налогом.
READ_WIFI_CREDENTIAL
REAL_GET_TASKS
RECEIVE_BOOT_COMPLETED
Покренути при покретању Омогућава да се Google Play услуге сама покрене чим се систем заврши са покретањем. Ово може да продужи покретање таблета и омогући Google Play услуге да успори целокупан таблет тако што ће увек радити.
RECEIVE_DATA_ACTIVITY_CHANGE
RECOVERY
SCORE_NETWORKS
SEND_SMS_NO_CONFIRMATION
SET_TIME
SET_TIME_ZONE
Поставите временску зону Дозвољава апликацији Google Play услуге да промени временску зону таблета.
START_TASKS_FROM_RECENTS
SUBSCRIBED_FEEDS_READ
Прочитајте претплаћене изворе Дозвољава апликацији Google Play услуге да добије детаље о тренутно синхронизованим фидовима.
SUBSTITUTE_NOTIFICATION_APP_NAME
SYSTEM_ALERT_WINDOW
Google Play услуге може да се појави на врху других апликација Google Play услуге може да се појави на врху других апликација или на другим деловима екрана. Ово може да омета нормално коришћење апликација и промени начин на који се друге апликације појављују.
TETHER_PRIVILEGED
UPDATE_APP_OPS_STATS
USER_ACTIVITY
USE_FINGERPRINT
Користите хардвер за отиске прстију Дозвољава апликацији Google Play услуге да користи хардвер отиска прста за аутентификацију
VIBRATE
Контролишу вибрације Дозвољава апликацији Google Play услуге да контролише вибратор.
WAKE_LOCK
Нека буде укључен екран аутомобила Дозвољава апликацији Google Play услуге да држи екран аутомобила укључен.
WRITE_SETTINGS
Измените подешавања система Дозвољава апликацији Google Play услуге да измени податке о подешавањима система. Злонамерне апликације могу да оштете конфигурацију вашег система.
WRITE_SYNC_SETTINGS
Укључите и искључите синхронизацију Дозвољава апликацији Google Play услуге да измени подешавања синхронизације за налог. На пример, ово се може користити за омогућавање синхронизације апликације Људи са налогом.
com.android.launcher.permission.INSTALL_SHORTCUT
Инсталирајте пречице Дозвољава апликацији Google Play услуге да додаје пречице на почетни екран без интервенције корисника.
com.android.vending.INTENT_VENDING_ONLY
com.android.voicemail.permission.READ_VOICEMAIL
com.google.android.apps.enterprise.dmagent.permission.AutoSyncPermission
com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE
com.google.android.finsky.permission.GEARHEAD_SERVICE
com.google.android.gm.permission.READ_GMAIL
com.google.android.gms.DRIVE
com.google.android.gms.auth.api.signin.permission.REVOCATION_NOTIFICATION
com.google.android.gms.auth.authzen.permission.DEVICE_SYNC_FINISHED
com.google.android.gms.auth.authzen.permission.GCM_DEVICE_PROXIMITY
com.google.android.gms.auth.authzen.permission.KEY_REGISTRATION_FINISHED
com.google.android.gms.auth.cryptauth.permission.KEY_CHANGE
com.google.android.gms.auth.permission.FACE_UNLOCK
com.google.android.gms.auth.permission.GOOGLE_ACCOUNT_CHANGE
com.google.android.gms.auth.permission.POST_SIGN_IN_ACCOUNT
com.google.android.gms.chimera.permission.CONFIG_CHANGE
com.google.android.gms.chromesync.permission.CONTENT_PROVIDER_ACCESS
com.google.android.gms.chromesync.permission.METADATA_UPDATED
com.google.android.gms.cloudsave.BIND_EVENT_BROADCAST
com.google.android.gms.common.internal.SHARED_PREFERENCES_PERMISSION
com.google.android.gms.googlehelp.LAUNCH_SUPPORT_SCREENSHARE
com.google.android.gms.magictether.permission.CLIENT_TETHERING_PREFERENCE_CHANGED
com.google.android.gms.magictether.permission.CONNECTED_HOST_CHANGED
com.google.android.gms.magictether.permission.DISABLE_SOFT_AP
com.google.android.gms.magictether.permission.SCANNED_DEVICE
com.google.android.gms.permission.ACTIVITY_RECOGNITION
com.google.android.gms.permission.APPINDEXING
com.google.android.gms.permission.BIND_NETWORK_TASK_SERVICE
com.google.android.gms.permission.BROADCAST_TO_GOOGLEHELP
com.google.android.gms.permission.C2D_MESSAGE
com.google.android.gms.permission.CHECKIN_NOW
com.google.android.gms.permission.CONTACTS_SYNC_DELEGATION
com.google.android.gms.permission.GAMES_DEBUG_SETTINGS
com.google.android.gms.permission.GRANT_WALLPAPER_PERMISSIONS
com.google.android.gms.permission.INTERNAL_BROADCAST
com.google.android.gms.permission.PHENOTYPE_UPDATE_BROADCAST
com.google.android.gms.permission.READ_VALUABLES_IMAGES
com.google.android.gms.permission.REPORT_TAP
com.google.android.gms.permission.SAFETY_NET
com.google.android.gms.permission.SEND_ANDROID_PAY_DATA
com.google.android.gms.permission.SHOW_PAYMENT_CARD_DETAILS
com.google.android.gms.permission.SHOW_TRANSACTION_RECEIPT
com.google.android.gms.permission.SHOW_WARM_WELCOME_TAPANDPAY_APP
com.google.android.gms.trustagent.framework.model.DATA_ACCESS
com.google.android.gms.trustagent.framework.model.DATA_CHANGE_NOTIFICATION
com.google.android.gms.trustagent.permission.TRUSTAGENT_STATE
com.google.android.googlequicksearchbox.permission.PAUSE_HOTWORD
com.google.android.hangouts.START_HANGOUT
com.google.android.launcher.permission.RECEIVE_LAUNCH_BROADCASTS
com.google.android.providers.gsf.permission.READ_GSERVICES
com.google.android.providers.settings.permission.READ_GSETTINGS
com.google.android.providers.settings.permission.WRITE_GSETTINGS
com.google.android.vending.verifier.ACCESS_VERIFIER
com.google.android.wearable.READ_SETTINGS

Преузмите своје преузимање

Све верзије

11.5.03 (030-163238526-aaa)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
11.5.03 (030-163238526-aaa)
Датум изласка
01-01-2009
Потребне дозволе
155
Величина фајла
33.4 MB
Потребна верзија Андроида
Ice Cream Sandwich, 4.0.1 - 4.0.2, API level 14
11.4.63 (038-163013910)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
11.4.63 (038-163013910)
Датум изласка
01-01-2009
Потребне дозволе
155
Величина фајла
29.9 MB
Потребна верзија Андроида
Ice Cream Sandwich, 4.0.1 - 4.0.2, API level 14
11.0.56 (038-156935310)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
11.0.56 (038-156935310)
Датум изласка
01-01-2009
Потребне дозволе
148
Величина фајла
32.9 MB
Потребна верзија Андроида
Ice Cream Sandwich, 4.0.1 - 4.0.2, API level 14
11.0.55 (030-156917137)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
11.0.55 (030-156917137)
Датум изласка
01-01-2009
Потребне дозволе
148
Величина фајла
37.1 MB
Потребна верзија Андроида
Ice Cream Sandwich, 4.0.1 - 4.0.2, API level 14
11.0.47 (038-156238122)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
11.0.47 (038-156238122)
Датум изласка
01-01-2009
Потребне дозволе
148
Величина фајла
32.9 MB
Потребна верзија Андроида
Ice Cream Sandwich, 4.0.1 - 4.0.2, API level 14
10.5.42 (240-149175906)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
10.5.42 (240-149175906)
Датум изласка
01-01-2009
Потребне дозволе
153
Величина фајла
44.7 MB
Потребна верзија Андроида
Lollipop, 5.0, API level 21
10.5.42 (036-149175906)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
10.5.42 (036-149175906)
Датум изласка
01-01-2009
Потребне дозволе
148
Величина фајла
33.5 MB
Потребна верзија Андроида
Ice Cream Sandwich, 4.0.1 - 4.0.2, API level 14
10.2.99 (430-148249840)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
10.2.99 (430-148249840)
Датум изласка
01-01-2009
Потребне дозволе
148
Величина фајла
39.4 MB
Потребна верзија Андроида
Marshmallow, 6.0 - 6.0.1, API level 23
7.5.74 (1997312-070)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
7.5.74 (1997312-070)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
103
Величина фајла
40.6 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
7.5.74 (1997312-036)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
7.5.74 (1997312-036)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
103
Величина фајла
33.3 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
7.5.74 (1997312-034)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
7.5.74 (1997312-034)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
103
Величина фајла
32.8 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
7.5.73 (1976294-034)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
7.5.73 (1976294-034)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
103
Величина фајла
32.8 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
7.5.71 (1955121-070)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
7.5.71 (1955121-070)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
103
Величина фајла
40.6 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
7.5.71 (1955121-036)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
7.5.71 (1955121-036)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
103
Величина фајла
33.2 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
7.3.29 (1866531-438)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
7.3.29 (1866531-438)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
103
Величина фајла
36.4 MB
Потребна верзија Андроида
Lollipop, 5.0, API level 21
7.3.29 (1866531-070)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
7.3.29 (1866531-070)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
99
Величина фајла
44.0 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
7.3.29 (1866531-036)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
7.3.29 (1866531-036)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
99
Величина фајла
34.5 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
7.0.99 (1809214-438)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
7.0.99 (1809214-438)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
102
Величина фајла
33.0 MB
Потребна верзија Андроида
Lollipop, 5.0, API level 21
7.0.99 (1809214-070)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
7.0.99 (1809214-070)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
97
Величина фајла
40.0 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
7.0.99 (1809214-036)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
7.0.99 (1809214-036)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
97
Величина фајла
31.0 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
7.0.99 (1809214-034)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
7.0.99 (1809214-034)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
97
Величина фајла
30.7 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
7.0.97 (1791429-070)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
7.0.97 (1791429-070)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
97
Величина фајла
40.0 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
7.0.97 (1791429-036)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
7.0.97 (1791429-036)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
97
Величина фајла
31.0 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
7.0.97 (1791429-034)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
7.0.97 (1791429-034)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
97
Величина фајла
30.7 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
6.7.76 (1745988-070)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
6.7.76 (1745988-070)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
96
Величина фајла
36.3 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
6.7.76 (1745988-036)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
6.7.76 (1745988-036)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
96
Величина фајла
27.9 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
6.5.99 (1642632-070)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
6.5.99 (1642632-070)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
96
Величина фајла
35.8 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
6.5.99 (1642632-036)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
6.5.99 (1642632-036)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
96
Величина фајла
27.7 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
6.5.99 (1642632-034)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
6.5.99 (1642632-034)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
96
Величина фајла
27.4 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
6.5.87 (1599771-036)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
6.5.87 (1599771-036)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
96
Величина фајла
27.7 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
6.5.87 (1599771-034)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
6.5.87 (1599771-034)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
96
Величина фајла
27.4 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
6.1.88 (1557022-070)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
6.1.88 (1557022-070)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
90
Величина фајла
36.4 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
6.1.88 (1557022-038)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
6.1.88 (1557022-038)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
90
Величина фајла
26.0 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
6.1.88 (1557022-036)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
6.1.88 (1557022-036)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
90
Величина фајла
25.4 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
6.1.88 (1557022-034)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
6.1.88 (1557022-034)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
90
Величина фајла
24.6 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
6.1.83 (1522025-070)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
6.1.83 (1522025-070)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
90
Величина фајла
36.4 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
6.1.83 (1522025-036)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
6.1.83 (1522025-036)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
90
Величина фајла
25.4 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
6.1.74 (1511752-070)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
6.1.74 (1511752-070)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
90
Величина фајла
36.5 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
6.1.74 (1511752-036)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
6.1.74 (1511752-036)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
90
Величина фајла
25.4 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
6.1.11 (1474901-070)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
6.1.11 (1474901-070)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
89
Величина фајла
35.7 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
6.1.11 (1474901-036)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
6.1.11 (1474901-036)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
89
Величина фајла
24.7 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
6.1.09 (1459805-070)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
6.1.09 (1459805-070)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
89
Величина фајла
35.7 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
6.1.09 (1459805-036)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
6.1.09 (1459805-036)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
89
Величина фајла
24.7 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
5.0.89 (1307510-036)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
5.0.89 (1307510-036)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
76
Величина фајла
16.4 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
5.0.82 (1253724-036)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
5.0.82 (1253724-036)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
76
Величина фајла
16.4 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
4.4.52 (1174655-036)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
4.4.52 (1174655-036)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
74
Величина фајла
15.2 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
4.4.48 (1150368-038)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
4.4.48 (1150368-038)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
74
Величина фајла
15.7 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
4.3.25 (1117461-034)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
4.3.25 (1117461-034)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
58
Величина фајла
11.7 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
4.3.25 (1117461-032)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
4.3.25 (1117461-032)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
58
Величина фајла
11.5 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
4.3.24 (1084291-034)
Етикета
Google Play услуге
Назив пакета
com.google.android.gms
Версион
4.3.24 (1084291-034)
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
58
Величина фајла
11.7 MB
Потребна верзија Андроида
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9

Још апликација од Google Inc.

Сличне апликације