Ikona nabídky appchive.net
This page is also translated to English.
Ikona aplikace Aplikace Google pro Android APK

Aplikace Google 4.4.10.16.arm

Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.4.10.16.arm
Vývojář
Google Inc.
Datum vydání
21 August 2008
Požadovaná oprávnění
75
Velikost souboru
36.6 MB
Minimální verze Android™
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16

Řekněte svým přátelům o Aplikace Google

Aplikace Google 4.4.10.16.arm je aplikace z kategorie Všeobecné pro Android 4.1.x a vyšší. Název balíčku aplikace Aplikace Google je com.google.android.googlequicksearchbox a je vyvinut vývojářem Google Inc.. Prohlížíte si informace o verzi 4.4.10.16.arm, která není nejnovější verzí Aplikace Google. Byla vydána 21 August 2008. Aplikace Aplikace Google 4.4.10.16.arm je přeložena do 61 jazyků. የGoogle መተግበሪያ, Google అనువర్తనం, ‏Google ایپ, Uhlelo lokusebenza le-Google, Google Апп, Google ಅಪ್ಲಿಕೇಶನ್, Апликација на Google, Google app, Google பயன்பாடு, App Google, ‏برنامه Google, Aplikácia Google, Google forritið, แอป Google, Appli Google, Googleアプリ, Aplicación Google, Aplikace Google, Aplicação Google, Aplikacija Google, Apl Google, Google ऐप्स, Aplicación Busca Google, Google-program, Google 應用程式, Google aplikazioa, Google App, „Google“ programa, Aplicación de Búsqueda de Google, Lietotne Google, गुगल अनुप्रयोग, Google-program, Додаток Google, Google alkalmazás, Google Uygulaması, App do Google, Google ilovasi, Google апликација, Aplicació Google, Aplikasi Google, Εφαρμογή Google, Google'i rakendus, Programu ya Google, Google অ্যাপ্লিকেশান, Google-app, Application Google, Google колдонмосу, Google 앱, Aplikacja Google, Google қолданбасы, Google යෙදුම, ‏تطبيق Google, Ứng dụng Google, កម្មវិធី Google, Appen Google Sök, Google-sovellus, Приложението Google, Google-appen, Google अॅप, Приложение Google, Google 应用 jsou místní překlady aplikace Aplikace Google 4.4.10.16.arm.

Jiní lidé hledali Stáhnout Aplikace Google 4.4.10.16.arm, Aplikace Google 4.4.10.16.arm zdarma ke stažení, Aplikace Google 4.4.10.16.arm, Aplikace Google zdarma ke stažení 4.4.10.16.arm, Aplikace Google stáhnout 4.4.10.16.arm, Stáhnout Aplikace Google pro Android 4.1.x, Aplikace Google stáhnout pro Android 4.1.x zdarma, Aplikace Google stáhnout pro Android 4.1.x zdarma stáhnout, stáhnout Aplikace Google, stáhnout zdarma Aplikace Google, stáhnout Aplikace Google pro android, stáhnout Aplikace Google zdarma, Aplikace Google zdarma, Aplikace Google 2023, Aplikace Google android, Aplikace Google apk, Aplikace Google aplikace, Aplikace Google stahování 2023, Aplikace Google stahování android, Aplikace Google pro android, Aplikace Google zdarma, Appchive Aplikace Google, Google Uygulaması, App do Google, Google ilovasi, Google апликација, Aplicació Google, Aplikasi Google, Εφαρμογή Google, Google'i rakendus, Programu ya Google, Google অ্যাপ্লিকেশান, Google-app, Application Google, Google колдонмосу, Google 앱, Aplikacja Google, Google қолданбасы, Google යෙදුම, ‏تطبيق Google, Ứng dụng Google, កម្មវិធី Google, Appen Google Sök, Google-sovellus, Приложението Google, Google-appen, Google अॅप, Приложение Google, Google 应用, የGoogle መተግበሪያ, Google అనువర్తనం, ‏Google ایپ, Uhlelo lokusebenza le-Google, Google Апп, Google ಅಪ್ಲಿಕೇಶನ್, Апликација на Google, Google app, Google பயன்பாடு, App Google, ‏برنامه Google, Aplikácia Google, Google forritið, แอป Google, Appli Google, Googleアプリ, Aplicación Google, Aplikace Google, Aplicação Google, Aplikacija Google, Apl Google, Google ऐप्स, Aplicación Busca Google, Google-program, Google 應用程式, Google aplikazioa, Google App, „Google“ programa, Aplicación de Búsqueda de Google, Lietotne Google, गुगल अनुप्रयोग, Google-program, Додаток Google, Google alkalmazás, aby našli Aplikace Google 4.4.10.16.arm na appchive.net.

Aplikace Aplikace Google 4.4.10.16.arm požaduje 75 oprávnění, z nichž 20 je potenciálně nebezpečných.

Soubor APK aplikace Aplikace Google 4.4.10.16.arm má velikost ke stažení 36.6 MB.

Požadovaná oprávnění

ACCESS_COARSE_LOCATION
Přístup k přibližné poloze (podle sítě) pouze v popředí Aplikace Aplikace Google může zjistit vaši polohu na základě síťových zdrojů, jako jsou mobilní vysílače a sítě Wi-Fi, ale pouze v případě, že je aplikace Aplikace Google v popředí. Aby je aplikace Aplikace Google mohla používat, musí být tyto služby určování polohy zapnuté a dostupné ve vašem tabletu.
ACCESS_FINE_LOCATION
Přístup k přesné poloze pouze v popředí Aplikace Aplikace Google může zjistit vaši přesnou polohu, pouze když je v popředí. Aby je aplikace Aplikace Google mohla používat, musí být tyto služby určování polohy zapnuté a dostupné ve vašem telefonu. To může zvýšit spotřebu baterie.
CALL_PHONE
Volejte přímo na telefonní čísla Umožňuje aplikaci Aplikace Google volat na telefonní čísla bez vašeho zásahu. To může mít za následek neočekávané poplatky nebo hovory. Upozorňujeme, že to aplikaci Aplikace Google neumožňuje volat na tísňová čísla. Škodlivé aplikace vás mohou stát voláním bez vašeho potvrzení.
CAMERA
Pořizovat fotografie a videa Aplikace Aplikace Google může kdykoli pořizovat snímky a nahrávat videa pomocí fotoaparátu.
GET_ACCOUNTS
Najít účty v zařízení Umožňuje aplikaci Aplikace Google získat seznam účtů, které tablet zná. To může zahrnovat všechny účty vytvořené aplikacemi, které jste nainstalovali.
MANAGE_ACCOUNTS
Přidat nebo odebrat účty Umožňuje aplikaci Aplikace Google provádět operace, jako je přidávání a odebírání účtů a mazání jejich hesla.
READ_CALENDAR
Přečtěte si události a podrobnosti v kalendáři Aplikace Aplikace Google může číst všechny události kalendáře uložené ve vašem tabletu a sdílet nebo ukládat data vašeho kalendáře.
READ_CONTACTS
Přečtěte si kontakty Umožňuje aplikaci Aplikace Google číst data o vašich kontaktech uložených ve vašem tabletu. Toto oprávnění umožňuje aplikaci Aplikace Google ukládat vaše kontaktní údaje a škodlivé aplikace mohou sdílet kontaktní údaje bez vašeho vědomí.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Číst obsah vašeho sdíleného úložiště Umožňuje aplikaci Aplikace Google číst obsah vašeho sdíleného úložiště.
READ_PHONE_STATE
Číst stav a identitu telefonu Umožňuje aplikaci Aplikace Google přistupovat k funkcím telefonu v zařízení. Toto oprávnění umožňuje aplikaci Aplikace Google určit telefonní číslo a ID zařízení, zda je hovor aktivní a vzdálené číslo spojené hovorem.
READ_PROFILE
Číst vlastní kontaktní kartu Umožňuje aplikaci Aplikace Google číst informace o osobním profilu uložené ve vašem zařízení, jako je vaše jméno a kontaktní údaje. To znamená, že aplikace Aplikace Google vás může identifikovat a může odeslat informace o vašem profilu ostatním.
READ_SMS
Čtení textových zpráv (SMS nebo MMS) Aplikace Aplikace Google může číst všechny SMS (textové) zprávy uložené ve vašem tabletu.
RECORD_AUDIO
Nahrávat zvuk Aplikace Aplikace Google může kdykoli nahrávat zvuk pomocí mikrofonu.
SEND_SMS
Odesílat a zobrazovat SMS zprávy Umožňuje aplikaci Aplikace Google odesílat zprávy SMS. To může mít za následek neočekávané poplatky. Škodlivé aplikace vás mohou stát zasíláním zpráv bez vašeho potvrzení.
USE_CREDENTIALS
Používat účty v zařízení Umožňuje aplikaci Aplikace Google požadovat ověřovací tokeny.
WRITE_CALENDAR
Přidávat nebo upravovat události kalendáře a odesílat e-maily hostům bez vědomí vlastníků Aplikace Aplikace Google může přidávat, odebírat nebo měnit události kalendáře ve vašem tabletu. Aplikace Aplikace Google může odesílat zprávy, které mohou vypadat, že pocházejí od vlastníků kalendáře, nebo měnit události, aniž by o tom jejich vlastníky informovala.
WRITE_CONTACTS
Upravit své kontakty Umožňuje aplikaci Aplikace Google upravovat data o vašich kontaktech uložených ve vašem tabletu. Toto oprávnění umožňuje aplikaci Aplikace Google smazat kontaktní údaje.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Upravit nebo odstranit obsah vašeho sdíleného úložiště Umožňuje aplikaci Aplikace Google zapisovat obsah vašeho sdíleného úložiště.
WRITE_SMS
Upravte své textové zprávy (SMS nebo MMS) Umožňuje aplikaci Aplikace Google zapisovat do zpráv SMS uložených v tabletu nebo na SIM kartě. Škodlivé aplikace mohou smazat vaše zprávy.
com.android.browser.permission.READ_HISTORY_BOOKMARKS
Číst vaše webové záložky a historii Umožňuje aplikaci Aplikace Google číst historii všech adres URL, které prohlížeč navštívil, a všech záložek prohlížeče. Poznámka: Toto oprávnění nemusí být vynucováno prohlížeči třetích stran nebo jinými aplikacemi s možností procházení webu.
ACCESS_NETWORK_STATE
Zobrazit síťová připojení Umožňuje aplikaci Aplikace Google zobrazit informace o síťových připojeních, například jaké sítě existují a jsou připojeny.
ACCESS_WIFI_STATE
Zobrazit připojení Wi-Fi Umožňuje aplikaci Aplikace Google zobrazit informace o sítích Wi-Fi, například zda je povoleno připojení Wi-Fi a názvy připojených zařízení Wi-Fi.
BIND_APPWIDGET
BLUETOOTH
Spárovat se zařízeními Bluetooth Umožňuje aplikaci Aplikace Google zobrazit konfiguraci Bluetooth v tabletu a vytvářet a přijímat připojení se spárovanými zařízeními.
BLUETOOTH_ADMIN
Přístup k nastavení Bluetooth Umožňuje aplikaci Aplikace Google konfigurovat místní tablet Bluetooth a zjišťovat a spárovat vzdálená zařízení.
BROADCAST_STICKY
Odeslat trvalé vysílání Umožňuje aplikaci Aplikace Google odesílat trvalá vysílání, která zůstanou zachována i po skončení vysílání. Nadměrné používání může způsobit zpomalení nebo nestabilitu tabletu, protože bude využívat příliš mnoho paměti.
CAPTURE_AUDIO_HOTWORD
CHANGE_WIFI_STATE
Připojení a odpojení od Wi-Fi Umožňuje aplikaci Aplikace Google připojit se k přístupovým bodům Wi-Fi a odpojit se od nich a provádět změny konfigurace zařízení pro sítě Wi-Fi.
DOWNLOAD_WITHOUT_NOTIFICATION
FLASHLIGHT
Ovládání baterky Umožňuje aplikaci Aplikace Google ovládat svítilnu.
GET_TASKS
Načíst spuštěné aplikace Umožňuje aplikaci Aplikace Google načíst informace o aktuálně a nedávno spuštěných úlohách. To může aplikaci Aplikace Google umožnit zjistit informace o tom, které aplikace se v zařízení používají.
GLOBAL_SEARCH
INTERACT_ACROSS_USERS
INTERNET
Mít plný přístup k síti Umožňuje aplikaci Aplikace Google vytvářet síťové zásuvky a používat vlastní síťové protokoly. Prohlížeč a další aplikace poskytují prostředky k odesílání dat na internet, takže toto povolení není nutné k odesílání dat na internet.
MANAGE_VOICE_KEYPHRASES
MEDIA_CONTENT_CONTROL
MODIFY_AUDIO_SETTINGS
Změnit nastavení zvuku Umožňuje aplikaci Aplikace Google upravit globální nastavení zvuku, jako je hlasitost a reproduktor, který se používá pro výstup.
READ_SYNC_SETTINGS
Číst nastavení synchronizace Umožňuje aplikaci Aplikace Google číst nastavení synchronizace pro účet. Může například určit, zda je aplikace Lidé synchronizována s účtem.
REAL_GET_TASKS
RECEIVE_BOOT_COMPLETED
Spustit při startu Umožňuje aplikaci Aplikace Google, aby se sama spustila, jakmile se systém dokončí. Díky tomu může spuštění tabletu trvat déle a aplikace Aplikace Google může celkově zpomalit tablet tím, že bude vždy spuštěna.
SET_WALLPAPER
Nastavit tapetu Umožňuje aplikaci Aplikace Google nastavit tapetu systému.
SET_WALLPAPER_HINTS
Upravit velikost tapety Umožňuje aplikaci Aplikace Google nastavit rady pro velikost tapety systému.
STATUS_BAR
STOP_APP_SWITCHES
VIBRATE
Ovládat vibrace Umožňuje aplikaci Aplikace Google ovládat vibrátor.
WAKE_LOCK
Nechte obrazovku auta zapnutou Umožňuje aplikaci Aplikace Google ponechat zapnutou obrazovku auta.
WRITE_SETTINGS
Upravit nastavení systému Umožňuje aplikaci Aplikace Google upravit data nastavení systému. Škodlivé aplikace mohou poškodit konfiguraci vašeho systému.
com.android.alarm.permission.SET_ALARM
Nastavit budík Umožňuje aplikaci Aplikace Google nastavit budík v nainstalované aplikaci budík. Některé aplikace budíku nemusí tuto funkci implementovat.
com.android.browser.permission.PRELOAD
com.android.chrome.PRERENDER_URL
com.google.android.apps.googlevoice.permission.AUTO_SEND
com.google.android.apps.maps.permission.PREFETCH
com.google.android.apps.now.CURRENT_ACCOUNT_ACCESS
com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE
com.google.android.ears.permission.WRITE
com.google.android.gm.permission.AUTO_SEND
com.google.android.gms.permission.ACTIVITY_RECOGNITION
com.google.android.googleapps.permission.GOOGLE_AUTH
com.google.android.googleapps.permission.GOOGLE_AUTH.cp
com.google.android.googlequicksearchbox.permission.C2D_MESSAGE
com.google.android.googlequicksearchbox.permission.FINISH_GEL_ACTIVITY
com.google.android.googlequicksearchbox.permission.PAUSE_HOTWORD
com.google.android.hangouts.START_HANGOUT
com.google.android.launcher.permission.CONTENT_REDIRECT
com.google.android.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.google.android.launcher.permission.RECEIVE_FIRST_LOAD_BROADCAST
com.google.android.launcher.permission.RECEIVE_LAUNCH_BROADCASTS
com.google.android.launcher.permission.WRITE_SETTINGS
com.google.android.providers.gsf.permission.READ_GSERVICES
com.google.android.providers.settings.permission.READ_GSETTINGS
com.google.android.providers.settings.permission.WRITE_GSETTINGS
com.google.android.voicesearch.ACCESS_SETTINGS
com.google.android.voicesearch.AUDIO_FILE_ACCESS
com.google.android.voicesearch.SHORTCUTS_ACCESS
com.google.googlenav.friend.permission.OPT_IN

Získejte stahování

Všechny verze

4.8.10.19.x86
Označení
Aplikace Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.8.10.19.x86
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
75
Velikost souboru
36.6 MB
Požadovaná verze systému Android
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.7.13.19.x86
Označení
Aplikace Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.7.13.19.x86
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
75
Velikost souboru
37.6 MB
Požadovaná verze systému Android
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.7.13.19.arm
Označení
Aplikace Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.7.13.19.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
75
Velikost souboru
36.3 MB
Požadovaná verze systému Android
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.6.10.19.x86
Označení
Aplikace Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.6.10.19.x86
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
75
Velikost souboru
37.6 MB
Požadovaná verze systému Android
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.6.10.19.arm
Označení
Aplikace Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.6.10.19.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
75
Velikost souboru
35.9 MB
Požadovaná verze systému Android
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.6.10.16.arm
Označení
Aplikace Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.6.10.16.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
69
Velikost souboru
36.1 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.5.13.19.x86
Označení
Aplikace Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.5.13.19.x86
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
75
Velikost souboru
39.3 MB
Požadovaná verze systému Android
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.5.13.19.arm
Označení
Aplikace Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.5.13.19.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
75
Velikost souboru
37.8 MB
Požadovaná verze systému Android
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.4.11.16.x86
Označení
Aplikace Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.4.11.16.x86
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
75
Velikost souboru
37.6 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.4.11.16.arm
Označení
Aplikace Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.4.11.16.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
75
Velikost souboru
36.6 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.4.10.16.x86
Označení
Aplikace Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.4.10.16.x86
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
75
Velikost souboru
37.6 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.4.10.16.arm
Označení
Aplikace Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.4.10.16.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
75
Velikost souboru
36.6 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.3.10.88581490.x86
Označení
Aplikace Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.3.10.88581490.x86
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
75
Velikost souboru
37.4 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.3.10.88581490.arm
Označení
Aplikace Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.3.10.88581490.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
75
Velikost souboru
36.4 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.2.16.87075793.x86
Označení
Aplikace Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.2.16.87075793.x86
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
75
Velikost souboru
36.7 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.2.16.87075793.arm
Označení
Aplikace Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.2.16.87075793.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
75
Velikost souboru
35.7 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.1.29.1706998.x86
Označení
Aplikace Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.1.29.1706998.x86
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
76
Velikost souboru
36.8 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.1.29.1706998.arm
Označení
Aplikace Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.1.29.1706998.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
76
Velikost souboru
35.4 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.1.24.1672412.x86
Označení
Aplikace Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.1.24.1672412.x86
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
76
Velikost souboru
36.8 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.1.24.1672412.arm
Označení
Aplikace Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
4.1.24.1672412.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
76
Velikost souboru
35.4 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.16.1614640.x86
Označení
Vyhledávání Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
3.6.16.1614640.x86
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
72
Velikost souboru
29.0 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.16.1614640.arm
Označení
Vyhledávání Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
3.6.16.1614640.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
72
Velikost souboru
28.3 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.15.1496928.x86
Označení
Vyhledávání Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
3.6.15.1496928.x86
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
72
Velikost souboru
29.0 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.15.1496928.arm
Označení
Vyhledávání Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
3.6.15.1496928.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
72
Velikost souboru
28.2 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.14.1337016.x86
Označení
Vyhledávání Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
3.6.14.1337016.x86
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
74
Velikost souboru
29.0 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.14.1337016.arm
Označení
Vyhledávání Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
3.6.14.1337016.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
74
Velikost souboru
28.2 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.13.1319286.arm
Označení
Vyhledávání Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
3.6.13.1319286.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
74
Velikost souboru
28.3 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.5.16.1262550.arm
Označení
Vyhledávání Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
3.5.16.1262550.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
74
Velikost souboru
23.8 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.5.15.1254529.arm
Označení
Vyhledávání Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
3.5.15.1254529.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
74
Velikost souboru
23.8 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.4.16.1149292.arm
Označení
Vyhledávání Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
3.4.16.1149292.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
62
Velikost souboru
21.9 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.3.11.1069658.arm
Označení
Vyhledávání Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
3.3.11.1069658.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
60
Velikost souboru
21.9 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.2.17.1009776.arm
Označení
Vyhledávání Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
3.2.17.1009776.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
59
Velikost souboru
20.6 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.1.24.941712.arm
Označení
Vyhledávání Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
3.1.24.941712.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
59
Velikost souboru
19.5 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.1.8.914827.arm
Označení
Vyhledávání Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
3.1.8.914827.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
59
Velikost souboru
19.4 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
2.8.8.849369.arm
Označení
Vyhledávání Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
2.8.8.849369.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
48
Velikost souboru
14.4 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
2.7.9.789824.arm
Označení
Vyhledávání Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
2.7.9.789824.arm
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
47
Velikost souboru
14.2 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
2.5.8.675703
Označení
Vyhledávání Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
2.5.8.675703
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
46
Velikost souboru
13.0 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
2.4.10.626027
Označení
Vyhledávání Google
Název balíčku
com.google.android.googlequicksearchbox
Verze
2.4.10.626027
Datum vydání
21-08-2008
Požadovaná oprávnění
48
Velikost souboru
11.8 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16

Další aplikace od vývojáře Google Inc.

Podobné aplikace