Аппцхиве.нет икона менија
This page is also translated to English.
Икона апликације за Андроид Google апликација APK

Google апликација 4.2.16.87075793.x86

Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.2.16.87075793.x86
Девелопер
Google Inc.
Датум изласка
21. August 2008.
Потребне дозволе
75
Величина фајла
36.7 MB
Минимална верзија Андроид™
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16

Реците пријатељима о Google апликација

Google апликација 4.2.16.87075793.x86 је апликација из категорије {ЦАТЕГОРИ_НАМЕ} за Андроид {ОС_ВЕРСИОН} и новије верзије. Назив пакета апликације Google апликација је {ПАЦКАГЕ_НАМЕ} и развио га је Google Inc.. Гледате информације за верзију {ВЕРСИОН_НАМЕ}, која није најновија верзија Google апликација. Објављен је {РЕЛЕАСЕ_ДАТЕ}. Google апликација 4.2.16.87075793.x86 је преведена на {ЦОУНТ} језика. {АПП_НАМЕ_ТРАНСЛАТИОНС} су локални преводи апликације Google апликација 4.2.16.87075793.x86.

Други људи су тражили {СЕАРЦХ_ТЕРМС} да би пронашли Google апликација 4.2.16.87075793.x86 на аппцхиве.нет.

Google апликација 4.2.16.87075793.x86 захтева {ЦОУНТ} дозволе, од којих је {ПОТЕНТИАЛЛИ_ДАНГЕРОУС_ЦОУНТ} потенцијално опасно.

АПК апликације Google апликација 4.2.16.87075793.x86 има величину преузимања од 36.7 MB.

Потребне дозволе

ACCESS_COARSE_LOCATION
Приступ приближној локацији (заснованој на мрежи) само у првом плану Google апликација може да добије вашу локацију на основу мрежних извора као што су торњеви и Ви-Фи мреже, али само када је Google апликација у првом плану. Ове услуге локације морају да буду укључене и доступне на вашем таблету да би Google апликација могла да их користи.
ACCESS_FINE_LOCATION
Приступ прецизној локацији само у првом плану Google апликација може да добије вашу тачну локацију само када је у првом плану. Ове услуге локације морају да буду укључене и доступне на вашем телефону да би Google апликација могла да их користи. Ово може повећати потрошњу батерије.
CALL_PHONE
Директно позивају бројеве телефона Дозвољава апликацији Google апликација да позива бројеве телефона без ваше интервенције. Ово може довести до неочекиваних трошкова или позива. Имајте на уму да ово не дозвољава апликацији Google апликација да позива бројеве за хитне случајеве. Злонамерне апликације могу да вас коштају упућивањем позива без ваше потврде.
CAMERA
Снимајте слике и видео записе Google апликација може да снима слике и видео снимке помоћу камере у било ком тренутку.
GET_ACCOUNTS
Пронађите налоге на уређају Дозвољава апликацији Google апликација да преузме листу налога познатих таблету. Ово може укључивати све налоге креиране од стране апликација које сте инсталирали.
MANAGE_ACCOUNTS
Додајте или уклоните налоге Дозвољава апликацији Google апликација да обавља операције као што су додавање и уклањање налога и брисање њихове лозинке.
READ_CALENDAR
Прочитајте календарске догађаје и детаље Google апликација може да чита све догађаје из календара ускладиштене на таблету и да дели или чува податке из календара.
READ_CONTACTS
Прочитајте своје контакте Дозвољава апликацији Google апликација да чита податке о вашим контактима сачуваним на таблету. Ова дозвола дозвољава апликацији Google апликација да сачува ваше контакт податке, а злонамерне апликације могу да деле контакт податке без вашег знања.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Прочитајте садржај вашег заједничког складишта Дозвољава апликацији Google апликација да чита садржај вашег заједничког складишта.
READ_PHONE_STATE
Прочитајте статус и идентитет телефона Дозвољава апликацији Google апликација да приступи функцијама телефона на уређају. Ова дозвола дозвољава апликацији Google апликација да одреди број телефона и ИД-ове уређаја, да ли је позив активан и удаљени број повезан позивом.
READ_PROFILE
Прочитајте своју контакт картицу Дозвољава апликацији Google апликација да чита информације о личном профилу сачуване на вашем уређају, као што су ваше име и контакт информације. То значи да Google апликација може да вас идентификује и може да шаље информације о вашем профилу другима.
READ_SMS
Читање текстуалних порука (СМС или ММС) Google апликација може да чита све СМС (текстуалне) поруке сачуване на вашем таблету.
RECORD_AUDIO
Снимити звук Google апликација може да снима звук помоћу микрофона у било ком тренутку.
SEND_SMS
Слање и преглед СМС порука Дозвољава апликацији Google апликација да шаље СМС поруке. Ово може довести до неочекиваних трошкова. Злонамерне апликације могу да вас коштају слањем порука без ваше потврде.
USE_CREDENTIALS
Користите налоге на уређају Дозвољава апликацији Google апликација да захтева токене за потврду идентитета.
WRITE_CALENDAR
Додајте или измените догађаје у календару и пошаљите е-пошту гостима без знања власника Google апликација може да додаје, уклања или мења догађаје из календара на вашем таблету. Google апликација може да шаље поруке које изгледају као да долазе од власника календара или да мења догађаје без обавештавања њихових власника.
WRITE_CONTACTS
Измените своје контакте Дозвољава апликацији Google апликација да измени податке о вашим контактима ускладиштеним на таблету. Ова дозвола дозвољава апликацији Google апликација да избрише податке о контакту.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Измените или избришите садржај вашег заједничког складишта Дозвољава апликацији Google апликација да упише садржај вашег заједничког складишта.
WRITE_SMS
Измените своје текстуалне поруке (СМС или ММС) Дозвољава апликацији Google апликација да пише у СМС поруке сачуване на таблету или СИМ картици. Злонамерне апликације могу да избришу ваше поруке.
com.android.browser.permission.READ_HISTORY_BOOKMARKS
Прочитајте своје веб обележиваче и историју Дозвољава апликацији Google апликација да чита историју свих УРЛ адреса које је прегледач посетио и свих обележивача претраживача. Напомена: ову дозволу можда неће спроводити претраживачи трећих страна или друге апликације са могућностима прегледања веба.
ACCESS_NETWORK_STATE
Погледајте мрежне везе Дозвољава апликацији Google апликација да види информације о мрежним везама, на пример које мреже постоје и које су повезане.
ACCESS_WIFI_STATE
Погледајте Ви-Фи везе Дозвољава апликацији Google апликација да види информације о Ви-Фи умрежавању, на пример да ли је Ви-Фи омогућен и назив повезаних Ви-Фи уређаја.
BIND_APPWIDGET
BLUETOOTH
Упарите са Блуетоотх уређајима Дозвољава апликацији Google апликација да види конфигурацију Блуетоотх-а на таблету и да успоставља и прихвата везе са упареним уређајима.
BLUETOOTH_ADMIN
Приступите подешавањима Блуетоотх-а Дозвољава апликацији Google апликација да конфигурише локални Блуетоотх таблет и да открије удаљене уређаје и упарује их са њима.
BROADCAST_STICKY
Послати лепљиво емитовање Дозвољава апликацији Google апликација да шаље лепљиве емисије, које остају након завршетка емитовања. Прекомерна употреба може учинити таблет спорим или нестабилним тако што ће користити превише меморије.
CAPTURE_AUDIO_HOTWORD
CHANGE_WIFI_STATE
Повежите и искључите Ви-Фи Дозвољава апликацији Google апликација да се повеже и прекине везу са Ви-Фи приступним тачкама и да унесе промене у конфигурацију уређаја за Ви-Фи мреже.
DOWNLOAD_WITHOUT_NOTIFICATION
FLASHLIGHT
Контролна лампа Дозвољава апликацији Google апликација да контролише батеријску лампу.
GET_TASKS
Преузети покренуте апликације Дозвољава апликацији Google апликација да преузме информације о тренутно и недавно покренутим задацима. Ово може да омогући Google апликација да открије информације о томе које се апликације користе на уређају.
GLOBAL_SEARCH
INTERACT_ACROSS_USERS
INTERNET
Имају пун приступ мрежи Дозвољава апликацији Google апликација да прави мрежне утичнице и користи прилагођене мрежне протоколе. Прегледач и друге апликације пружају средства за слање података на интернет, тако да ова дозвола није потребна за слање података на интернет.
MANAGE_VOICE_KEYPHRASES
MEDIA_CONTENT_CONTROL
MODIFY_AUDIO_SETTINGS
Промените подешавања звука Дозвољава апликацији Google апликација да мења глобална подешавања звука као што су јачина звука и звучник који се користи за излаз.
READ_SYNC_SETTINGS
Прочитајте подешавања синхронизације Дозвољава апликацији Google апликација да чита подешавања синхронизације за налог. На пример, ово може да утврди да ли је апликација Људи синхронизована са налогом.
REAL_GET_TASKS
RECEIVE_BOOT_COMPLETED
Покренути при покретању Омогућава да се Google апликација сама покрене чим се систем заврши са покретањем. Ово може да продужи покретање таблета и омогући Google апликација да успори целокупан таблет тако што ће увек радити.
SET_WALLPAPER
Поставити позадину Дозвољава апликацији Google апликација да постави позадину система.
SET_WALLPAPER_HINTS
Прилагодите величину позадине Дозвољава апликацији Google апликација да постави наговештаје за величину позадине система.
STATUS_BAR
STOP_APP_SWITCHES
VIBRATE
Контролишу вибрације Дозвољава апликацији Google апликација да контролише вибратор.
WAKE_LOCK
Нека буде укључен екран аутомобила Дозвољава апликацији Google апликација да држи екран аутомобила укључен.
WRITE_SETTINGS
Измените подешавања система Дозвољава апликацији Google апликација да измени податке о подешавањима система. Злонамерне апликације могу да оштете конфигурацију вашег система.
com.android.alarm.permission.SET_ALARM
Поставите аларм Дозвољава апликацији Google апликација да постави аларм у инсталираној апликацији за будилник. Неке апликације за будилник можда неће имплементирати ову функцију.
com.android.browser.permission.PRELOAD
com.android.chrome.PRERENDER_URL
com.google.android.apps.googlevoice.permission.AUTO_SEND
com.google.android.apps.maps.permission.PREFETCH
com.google.android.apps.now.CURRENT_ACCOUNT_ACCESS
com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE
com.google.android.ears.permission.WRITE
com.google.android.gm.permission.AUTO_SEND
com.google.android.gms.permission.ACTIVITY_RECOGNITION
com.google.android.googleapps.permission.GOOGLE_AUTH
com.google.android.googleapps.permission.GOOGLE_AUTH.cp
com.google.android.googlequicksearchbox.permission.C2D_MESSAGE
com.google.android.googlequicksearchbox.permission.FINISH_GEL_ACTIVITY
com.google.android.googlequicksearchbox.permission.PAUSE_HOTWORD
com.google.android.hangouts.START_HANGOUT
com.google.android.launcher.permission.CONTENT_REDIRECT
com.google.android.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.google.android.launcher.permission.RECEIVE_FIRST_LOAD_BROADCAST
com.google.android.launcher.permission.RECEIVE_LAUNCH_BROADCASTS
com.google.android.launcher.permission.WRITE_SETTINGS
com.google.android.providers.gsf.permission.READ_GSERVICES
com.google.android.providers.settings.permission.READ_GSETTINGS
com.google.android.providers.settings.permission.WRITE_GSETTINGS
com.google.android.voicesearch.ACCESS_SETTINGS
com.google.android.voicesearch.AUDIO_FILE_ACCESS
com.google.android.voicesearch.SHORTCUTS_ACCESS
com.google.googlenav.friend.permission.OPT_IN

Преузмите своје преузимање

Све верзије

4.8.10.19.x86
Етикета
Google апликација
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.8.10.19.x86
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
75
Величина фајла
36.6 MB
Потребна верзија Андроида
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.7.13.19.x86
Етикета
Google апликација
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.7.13.19.x86
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
75
Величина фајла
37.6 MB
Потребна верзија Андроида
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.7.13.19.arm
Етикета
Google апликација
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.7.13.19.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
75
Величина фајла
36.3 MB
Потребна верзија Андроида
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.6.10.19.x86
Етикета
Google апликација
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.6.10.19.x86
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
75
Величина фајла
37.6 MB
Потребна верзија Андроида
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.6.10.19.arm
Етикета
Google апликација
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.6.10.19.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
75
Величина фајла
35.9 MB
Потребна верзија Андроида
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.6.10.16.arm
Етикета
Google апликација
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.6.10.16.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
69
Величина фајла
36.1 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.5.13.19.x86
Етикета
Google апликација
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.5.13.19.x86
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
75
Величина фајла
39.3 MB
Потребна верзија Андроида
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.5.13.19.arm
Етикета
Google апликација
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.5.13.19.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
75
Величина фајла
37.8 MB
Потребна верзија Андроида
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.4.11.16.x86
Етикета
Google апликација
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.4.11.16.x86
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
75
Величина фајла
37.6 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.4.11.16.arm
Етикета
Google апликација
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.4.11.16.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
75
Величина фајла
36.6 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.4.10.16.x86
Етикета
Google апликација
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.4.10.16.x86
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
75
Величина фајла
37.6 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.4.10.16.arm
Етикета
Google апликација
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.4.10.16.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
75
Величина фајла
36.6 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.3.10.88581490.x86
Етикета
Google апликација
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.3.10.88581490.x86
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
75
Величина фајла
37.4 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.3.10.88581490.arm
Етикета
Google апликација
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.3.10.88581490.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
75
Величина фајла
36.4 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.2.16.87075793.x86
Етикета
Google апликација
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.2.16.87075793.x86
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
75
Величина фајла
36.7 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.2.16.87075793.arm
Етикета
Google апликација
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.2.16.87075793.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
75
Величина фајла
35.7 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.1.29.1706998.x86
Етикета
Google апликација
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.1.29.1706998.x86
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
76
Величина фајла
36.8 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.1.29.1706998.arm
Етикета
Google апликација
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.1.29.1706998.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
76
Величина фајла
35.4 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.1.24.1672412.x86
Етикета
Google апликација
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.1.24.1672412.x86
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
76
Величина фајла
36.8 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.1.24.1672412.arm
Етикета
Google апликација
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
4.1.24.1672412.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
76
Величина фајла
35.4 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.16.1614640.x86
Етикета
Google претрага
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
3.6.16.1614640.x86
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
72
Величина фајла
29.0 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.16.1614640.arm
Етикета
Google претрага
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
3.6.16.1614640.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
72
Величина фајла
28.3 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.15.1496928.x86
Етикета
Google претрага
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
3.6.15.1496928.x86
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
72
Величина фајла
29.0 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.15.1496928.arm
Етикета
Google претрага
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
3.6.15.1496928.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
72
Величина фајла
28.2 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.14.1337016.x86
Етикета
Google претрага
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
3.6.14.1337016.x86
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
74
Величина фајла
29.0 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.14.1337016.arm
Етикета
Google претрага
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
3.6.14.1337016.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
74
Величина фајла
28.2 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.13.1319286.arm
Етикета
Google претрага
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
3.6.13.1319286.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
74
Величина фајла
28.3 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.5.16.1262550.arm
Етикета
Google претрага
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
3.5.16.1262550.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
74
Величина фајла
23.8 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.5.15.1254529.arm
Етикета
Google претрага
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
3.5.15.1254529.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
74
Величина фајла
23.8 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.4.16.1149292.arm
Етикета
Google претрага
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
3.4.16.1149292.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
62
Величина фајла
21.9 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.3.11.1069658.arm
Етикета
Google претрага
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
3.3.11.1069658.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
60
Величина фајла
21.9 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.2.17.1009776.arm
Етикета
Google претрага
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
3.2.17.1009776.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
59
Величина фајла
20.6 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.1.24.941712.arm
Етикета
Google претрага
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
3.1.24.941712.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
59
Величина фајла
19.5 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.1.8.914827.arm
Етикета
Google претрага
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
3.1.8.914827.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
59
Величина фајла
19.4 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
2.8.8.849369.arm
Етикета
Google претрага
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
2.8.8.849369.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
48
Величина фајла
14.4 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
2.7.9.789824.arm
Етикета
Google претрага
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
2.7.9.789824.arm
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
47
Величина фајла
14.2 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
2.5.8.675703
Етикета
Google претрага
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
2.5.8.675703
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
46
Величина фајла
13.0 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
2.4.10.626027
Етикета
Google претрага
Назив пакета
com.google.android.googlequicksearchbox
Версион
2.4.10.626027
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
48
Величина фајла
11.8 MB
Потребна верзија Андроида
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16

Још апликација од Google Inc.

Сличне апликације