appchive.net menü simgesi
This page is also translated to English.
Google Arama Android uygulama simgesi APK

Google Arama 3.4.16.1149292.arm

Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
3.4.16.1149292.arm
Geliştirici
Google Inc.
Yayın tarihi
21 August 2008
Gerekli İzinler
62
Dosya boyutu
21.9 MB
Minimum Android™ Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16

Arkadaşlarınıza Google Arama hakkında bilgi verin

Google Arama 3.4.16.1149292.arm, Android 4.1.x ve üstü için bir Genel uygulamasıdır. Google Arama paket adı com.google.android.googlequicksearchbox dir ve Google Inc. tarafından geliştirilmiştir. Google Arama uygulamasının en yeni sürümü olmayan 3.4.16.1149292.arm sürümünün bilgilerine bakıyorsunuz. 21 August 2008 tarihinde yayınlandı. Google Arama 3.4.16.1149292.arm, 50 dile çevrilmiştir. Búsqueda con Google, Tafuta na Google, Google Keresés, Google Search, Google Arama, Google検索, Căutare Google, Recherche Google, Google Zoeken, Vyhľadávanie Google, Google 검색, Google ፍለጋ, Carian Google, Google खोज, Google Søk, Google'i otsing, ‏بحث Google, Google Поиск, Google 搜索, Ricerca Google, Пошук Google, ‏جستجوی Google, Wyszukiwarka Google, Cerca de Google, Ukusesha nge-Google, „Google“ paieška, Google-søgning, ‏חיפוש Google, Google-Suche, Tìm kiếm của Google, Google Որոնում, Google-haku, Pesquisa do Google, Pesquisa Google, Iskanje Google, Búsqueda de Google, Google 搜尋, Google meklēšana, Google Търсене, Google претрага, Google Penelusuran, Sök på Google, Αναζήτηση Google, Google Хайлт, ស្វែង​រក​តាម Google, Google ძიება, Google pretraž., Vyhledávání Google, Recherche Google, Google Search, Google Arama 3.4.16.1149292.arm uygulamasının yerel çevirileridir.

Diğer kişiler, appchive.net te Google Arama 3.4.16.1149292.arm uygulamasını bulmak için Google Arama 3.4.16.1149292.arm indir, Google Arama 3.4.16.1149292.arm ücretsiz indir, ücretsiz Google Arama 3.4.16.1149292.arm indir, Google Arama 3.4.16.1149292.arm, Google Arama 3.4.16.1149292.arm indir, Google Arama indir 3.4.16.1149292.arm, Google Arama Android için 4.1.x indir, Google Arama Android için ücretsiz 4.1.x indir, Google Arama indir, ücretsiz Google Arama indir, Android için Google Arama indir, ücretsiz Google Arama indir, Google Arama ücretsiz, Google Arama 2023, Google Arama android, Google Arama apk, Google Arama app, Google Arama 2023 indir, Google Arama android için indir, Google Arama Android için, Google Arama ücretsiz, Appchive Google Arama, Google Search, ស្វែង​រក​តាម Google, Google ძიება, Google pretraž., Vyhledávání Google, Recherche Google, Recherche Google, Búsqueda con Google, Tafuta na Google, Google Keresés, Google Search, Google Arama, Google検索, Căutare Google, Google Zoeken, Vyhľadávanie Google, Google 검색, Google ፍለጋ, Carian Google, Google खोज, Google Søk, Google'i otsing, Пошук Google, ‏بحث Google, Google Поиск, Google 搜索, Ricerca Google, Google-Suche, ‏جستجوی Google, Wyszukiwarka Google, Cerca de Google, Ukusesha nge-Google, „Google“ paieška, Google-søgning, ‏חיפוש Google, Tìm kiếm của Google, Google Որոնում, Google 搜尋, Google-haku, Pesquisa do Google, Pesquisa Google, Iskanje Google, Búsqueda de Google, Google Хайлт, Google meklēšana, Google Търсене, Google претрага, Google Penelusuran, Sök på Google, Αναζήτηση Google araması yaptı.

Google Arama 3.4.16.1149292.arm, 17 tanesi potansiyel olarak tehlikeli olan 62 izin istiyor.

Google Arama 3.4.16.1149292.arm APK sının indirme boyutu 21.9 MB.

Gerekli İzinler

ACCESS_COARSE_LOCATION
Yaklaşık konuma (ağ tabanlı) yalnızca ön planda erişin Google Arama, baz istasyonları ve Wi-Fi ağları gibi ağ kaynaklarına dayalı olarak konumunuzu alabilir, ancak yalnızca Google Arama ön planda olduğunda. Google Arama uygulamasının kullanabilmesi için bu konum hizmetlerinin açık ve tabletinizde mevcut olması gerekir.
ACCESS_FINE_LOCATION
Kesin konuma yalnızca ön planda erişin Google Arama, yalnızca ön planda olduğunda tam konumunuzu alabilir. Google Arama uygulamasının kullanabilmesi için bu konum hizmetlerinin açık ve telefonunuzda mevcut olması gerekir. Bu, pil tüketimini artırabilir.
CALL_PHONE
Telefon numaralarını doğrudan arayın Google Arama uygulamasının sizin müdahaleniz olmadan telefon numaralarını aramasına izin verir. Bu, beklenmedik ücretlere veya aramalara neden olabilir. Bunun, Google Arama uygulamasının acil durum numaralarını aramasına izin vermediğini unutmayın. Kötü amaçlı uygulamalar, onayınız olmadan arama yaparak size paraya mal olabilir.
GET_ACCOUNTS
Cihazdaki hesapları bul Google Arama uygulamasının, tablet tarafından bilinen hesapların listesini almasına izin verir. Bu, yüklediğiniz uygulamalar tarafından oluşturulan tüm hesapları içerebilir.
MANAGE_ACCOUNTS
Hesap ekle veya kaldır Google Arama uygulamasının, hesap ekleme, kaldırma ve şifrelerini silme gibi işlemleri gerçekleştirmesine izin verir.
READ_CALENDAR
Takvim etkinliklerini ve ayrıntılarını okuyun Google Arama, tabletinizde depolanan tüm takvim etkinliklerini okuyabilir ve takvim verilerinizi paylaşabilir veya kaydedebilir.
READ_CONTACTS
Kişilerinizi okuyun Google Arama uygulamasının, tabletinizde depolanan kişilerinizle ilgili verileri okumasına izin verir. Bu izin, Google Arama uygulamasının kişi verilerinizi kaydetmesine olanak tanır ve kötü amaçlı uygulamalar, bilginiz olmadan kişi verilerini paylaşabilir.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Paylaşılan depolama alanınızın içeriğini okuyun Google Arama uygulamasının, paylaşılan depolama alanınızın içeriğini okumasına izin verir.
READ_PROFILE
Kendi kişi kartınızı okuyun Google Arama uygulamasının, adınız ve iletişim bilgileriniz gibi cihazınızda saklanan kişisel profil bilgilerini okumasına izin verir. Bu, Google Arama uygulamasının sizi tanımlayabileceği ve profil bilgilerinizi başkalarına gönderebileceği anlamına gelir.
READ_SMS
Metin mesajlarınızı okuyun (SMS veya MMS) Google Arama, tabletinizde depolanan tüm SMS (metin) mesajlarını okuyabilir.
RECORD_AUDIO
Ses kaydı Google Arama, mikrofonu kullanarak istediği zaman ses kaydedebilir.
SEND_SMS
SMS mesajları gönderme ve görüntüleme Google Arama uygulamasının SMS mesajları göndermesine izin verir. Bu, beklenmeyen ücretlere neden olabilir. Kötü amaçlı uygulamalar, onayınız olmadan mesaj göndererek size pahalıya mal olabilir.
USE_CREDENTIALS
Cihazdaki hesapları kullan Google Arama uygulamasının kimlik doğrulama belirteçleri istemesine izin verir.
WRITE_CALENDAR
Takvim etkinlikleri ekleyin veya değiştirin ve sahiplerin bilgisi olmadan konuklara e-posta gönderin Google Arama, tabletinizde takvim etkinlikleri ekleyebilir, kaldırabilir veya değiştirebilir. Google Arama, takvim sahiplerinden geliyormuş gibi görünebilecek mesajlar gönderebilir veya sahiplerini bilgilendirmeden etkinlikleri değiştirebilir.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Paylaşılan depolama alanınızın içeriğini değiştirin veya silin Google Arama uygulamasının, paylaşılan depolama alanınızın içeriğini yazmasına izin verir.
WRITE_SMS
Metin mesajlarınızı düzenleyin (SMS veya MMS) Google Arama uygulamasının, tabletinizde veya SIM kartınızda depolanan SMS mesajlarına yazmasına izin verir. Kötü amaçlı uygulamalar mesajlarınızı silebilir.
com.android.browser.permission.READ_HISTORY_BOOKMARKS
Web yer imlerinizi ve geçmişinizi okuyun Google Arama uygulamasının, Tarayıcının ziyaret ettiği tüm URL'lerin geçmişini ve Tarayıcının tüm yer işaretlerini okumasına izin verir. Not: Bu izin, üçüncü taraf tarayıcılar veya web'de gezinme özelliklerine sahip diğer uygulamalar tarafından uygulanmayabilir.
ACCESS_NETWORK_STATE
Ağ bağlantılarını görüntüle Google Arama uygulamasının, hangi ağların var olduğu ve bağlı olduğu gibi ağ bağlantıları hakkındaki bilgileri görüntülemesine izin verir.
ACCESS_WIFI_STATE
Wi-Fi bağlantılarını görüntüle Google Arama uygulamasının, Wi-Fi'nin etkin olup olmadığı ve bağlı Wi-Fi cihazlarının adı gibi Wi-Fi ağı hakkındaki bilgileri görüntülemesine izin verir.
BIND_APPWIDGET
BLUETOOTH
Bluetooth cihazlarıyla eşleştirme Google Arama uygulamasının, tablette Bluetooth yapılandırmasını görüntülemesine ve eşleştirilmiş cihazlarla bağlantı kurup kabul etmesine izin verir.
BROADCAST_STICKY
Yapışkan yayın gönder Google Arama uygulamasının, yayın bittikten sonra kalan kalıcı yayınlar göndermesine izin verir. Aşırı kullanım, çok fazla bellek kullanmasına neden olarak tableti yavaşlatabilir veya kararsız hale getirebilir.
CAPTURE_AUDIO_HOTWORD
GLOBAL_SEARCH
INTERNET
Tam ağ erişimine sahip olmak Google Arama uygulamasının ağ yuvaları oluşturmasına ve özel ağ protokolleri kullanmasına izin verir. Tarayıcı ve diğer uygulamalar internete veri göndermek için araçlar sağlar, dolayısıyla internete veri göndermek için bu izin gerekli değildir.
MEDIA_CONTENT_CONTROL
MODIFY_AUDIO_SETTINGS
Ses ayarlarınızı değiştirin Google Arama uygulamasının ses düzeyi ve çıkış için hangi hoparlörün kullanıldığı gibi genel ses ayarlarını değiştirmesine izin verir.
READ_SYNC_SETTINGS
Senkronizasyon ayarlarını oku Google Arama uygulamasının bir hesap için senkronizasyon ayarlarını okumasına izin verir. Örneğin bu, Kişiler uygulamasının bir hesapla senkronize edilip edilmediğini belirleyebilir.
RECEIVE_BOOT_COMPLETED
Başlangıçta çalıştır Sistem önyüklemeyi bitirir bitirmez Google Arama uygulamasının kendi kendine başlamasına izin verir. Bu, tabletin başlatılmasının daha uzun sürmesine neden olabilir ve Google Arama uygulamasının her zaman çalışarak genel tableti yavaşlatmasına olanak verebilir.
SET_WALLPAPER
Duvar kağıdı ayarla Google Arama uygulamasının sistem duvar kağıdını ayarlamasına izin verir.
SET_WALLPAPER_HINTS
Duvar kağıdınızın boyutunu ayarlayın Google Arama uygulamasının sistem duvar kağıdı boyutu ipuçlarını ayarlamasına izin verir.
STATUS_BAR
STOP_APP_SWITCHES
VIBRATE
Kontrol titreşim Google Arama uygulamasının vibratörü kontrol etmesine izin verir.
WAKE_LOCK
Araba ekranını açık tut Google Arama uygulamasının araba ekranını açık tutmasına izin verir.
WRITE_SETTINGS
Sistem ayarlarını değiştir Google Arama uygulamasının sistemin ayar verilerini değiştirmesine izin verir. Kötü amaçlı uygulamalar, sisteminizin yapılandırmasını bozabilir.
com.android.alarm.permission.SET_ALARM
Alarm kurmak Google Arama uygulamasının yüklü bir çalar saat uygulamasında alarm ayarlamasına izin verir. Bazı çalar saat uygulamaları bu özelliği uygulamayabilir.
com.android.browser.permission.PRELOAD
com.android.chrome.PRERENDER_URL
com.android.launcher3.permission.READ_SETTINGS
com.android.launcher3.permission.RECEIVE_LAUNCH_BROADCASTS
com.android.launcher3.permission.WRITE_SETTINGS
com.google.android.apps.googlevoice.permission.AUTO_SEND
com.google.android.apps.maps.permission.PREFETCH
com.google.android.apps.now.CURRENT_ACCOUNT_ACCESS
com.google.android.apps.now.REMOTE_ACCESS
com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE
com.google.android.ears.permission.WRITE
com.google.android.gm.permission.AUTO_SEND
com.google.android.gms.permission.ACTIVITY_RECOGNITION
com.google.android.googleapps.permission.GOOGLE_AUTH
com.google.android.googleapps.permission.GOOGLE_AUTH.cp
com.google.android.googlequicksearchbox.permission.C2D_MESSAGE
com.google.android.launcher.permission.CONTENT_REDIRECT
com.google.android.providers.gsf.permission.READ_GSERVICES
com.google.android.providers.settings.permission.READ_GSETTINGS
com.google.android.providers.settings.permission.WRITE_GSETTINGS
com.google.android.remotesearch.REMOTE_SEARCH_ACCESS
com.google.android.voicesearch.ACCESS_SETTINGS
com.google.android.voicesearch.AUDIO_FILE_ACCESS
com.google.android.voicesearch.SHORTCUTS_ACCESS
com.google.googlenav.friend.permission.OPT_IN

İndirmenizi alın

Tüm Sürümler

4.8.10.19.x86
Etiket
Google Uygulaması
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
4.8.10.19.x86
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
75
Dosya boyutu
36.6 MB
Gerekli Android Sürümü
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.7.13.19.x86
Etiket
Google Uygulaması
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
4.7.13.19.x86
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
75
Dosya boyutu
37.6 MB
Gerekli Android Sürümü
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.7.13.19.arm
Etiket
Google Uygulaması
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
4.7.13.19.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
75
Dosya boyutu
36.3 MB
Gerekli Android Sürümü
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.6.10.19.x86
Etiket
Google Uygulaması
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
4.6.10.19.x86
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
75
Dosya boyutu
37.6 MB
Gerekli Android Sürümü
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.6.10.19.arm
Etiket
Google Uygulaması
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
4.6.10.19.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
75
Dosya boyutu
35.9 MB
Gerekli Android Sürümü
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.6.10.16.arm
Etiket
Google Uygulaması
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
4.6.10.16.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
69
Dosya boyutu
36.1 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.5.13.19.x86
Etiket
Google Uygulaması
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
4.5.13.19.x86
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
75
Dosya boyutu
39.3 MB
Gerekli Android Sürümü
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.5.13.19.arm
Etiket
Google Uygulaması
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
4.5.13.19.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
75
Dosya boyutu
37.8 MB
Gerekli Android Sürümü
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.4.11.16.x86
Etiket
Google Uygulaması
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
4.4.11.16.x86
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
75
Dosya boyutu
37.6 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.4.11.16.arm
Etiket
Google Uygulaması
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
4.4.11.16.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
75
Dosya boyutu
36.6 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.4.10.16.x86
Etiket
Google Uygulaması
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
4.4.10.16.x86
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
75
Dosya boyutu
37.6 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.4.10.16.arm
Etiket
Google Uygulaması
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
4.4.10.16.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
75
Dosya boyutu
36.6 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.3.10.88581490.x86
Etiket
Google Uygulaması
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
4.3.10.88581490.x86
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
75
Dosya boyutu
37.4 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.3.10.88581490.arm
Etiket
Google Uygulaması
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
4.3.10.88581490.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
75
Dosya boyutu
36.4 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.2.16.87075793.x86
Etiket
Google Uygulaması
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
4.2.16.87075793.x86
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
75
Dosya boyutu
36.7 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.2.16.87075793.arm
Etiket
Google Uygulaması
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
4.2.16.87075793.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
75
Dosya boyutu
35.7 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.1.29.1706998.x86
Etiket
Google Uygulaması
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
4.1.29.1706998.x86
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
76
Dosya boyutu
36.8 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.1.29.1706998.arm
Etiket
Google Uygulaması
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
4.1.29.1706998.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
76
Dosya boyutu
35.4 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.1.24.1672412.x86
Etiket
Google Uygulaması
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
4.1.24.1672412.x86
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
76
Dosya boyutu
36.8 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.1.24.1672412.arm
Etiket
Google Uygulaması
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
4.1.24.1672412.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
76
Dosya boyutu
35.4 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.16.1614640.x86
Etiket
Google Arama
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
3.6.16.1614640.x86
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
72
Dosya boyutu
29.0 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.16.1614640.arm
Etiket
Google Arama
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
3.6.16.1614640.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
72
Dosya boyutu
28.3 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.15.1496928.x86
Etiket
Google Arama
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
3.6.15.1496928.x86
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
72
Dosya boyutu
29.0 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.15.1496928.arm
Etiket
Google Arama
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
3.6.15.1496928.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
72
Dosya boyutu
28.2 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.14.1337016.x86
Etiket
Google Arama
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
3.6.14.1337016.x86
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
74
Dosya boyutu
29.0 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.14.1337016.arm
Etiket
Google Arama
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
3.6.14.1337016.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
74
Dosya boyutu
28.2 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.13.1319286.arm
Etiket
Google Arama
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
3.6.13.1319286.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
74
Dosya boyutu
28.3 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.5.16.1262550.arm
Etiket
Google Arama
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
3.5.16.1262550.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
74
Dosya boyutu
23.8 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.5.15.1254529.arm
Etiket
Google Arama
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
3.5.15.1254529.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
74
Dosya boyutu
23.8 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.4.16.1149292.arm
Etiket
Google Arama
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
3.4.16.1149292.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
62
Dosya boyutu
21.9 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.3.11.1069658.arm
Etiket
Google Arama
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
3.3.11.1069658.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
60
Dosya boyutu
21.9 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.2.17.1009776.arm
Etiket
Google Arama
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
3.2.17.1009776.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
59
Dosya boyutu
20.6 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.1.24.941712.arm
Etiket
Google Arama
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
3.1.24.941712.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
59
Dosya boyutu
19.5 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.1.8.914827.arm
Etiket
Google Arama
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
3.1.8.914827.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
59
Dosya boyutu
19.4 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
2.8.8.849369.arm
Etiket
Google Arama
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
2.8.8.849369.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
48
Dosya boyutu
14.4 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
2.7.9.789824.arm
Etiket
Google Arama
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
2.7.9.789824.arm
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
47
Dosya boyutu
14.2 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
2.5.8.675703
Etiket
Google Arama
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
2.5.8.675703
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
46
Dosya boyutu
13.0 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
2.4.10.626027
Etiket
Google Arama
Paket ismi
com.google.android.googlequicksearchbox
Sürüm
2.4.10.626027
Yayın tarihi
21-08-2008
Gerekli İzinler
48
Dosya boyutu
11.8 MB
Gerekli Android Sürümü
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16

Google Inc. Tarafından Yapılan Diğer Uygulamalar

Benzer Uygulamalar