appchive.net menü ikonra
This page is also translated to English.
Google Keresés Android-alkalmazás ikonra APK

Google Keresés 2.4.10.626027

Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Felhasználói értékelés
5 ⭐ (2)
Változat
2.4.10.626027
Fejlesztő
Google Inc.
Kiadási dátum
2008. August 21.
Szükséges engedélyek
48
Fájl méret
11.8 MB
Minimális Android™ verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16

Meséljen ismerőseinek a(z) Google Keresés alkalmazásról

A Google Keresés 2.4.10.626027 egy Tábornok alkalmazás az Android 4.1.x és újabb verzióihoz. A(z) Google Keresés csomagneve: com.google.android.googlequicksearchbox, és a(z) Google Inc. fejlesztette. A(z) 2.4.10.626027 verzióhoz tartozó információkat keres, amely nem a(z) Google Keresés legújabb verziója. Megjelent: 2008. August 21.. A(z) Google Keresés 2.4.10.626027 45 nyelvre van lefordítva. A Pesquisa Google, „Google“ paieška, Căutare Google, Google 搜尋, Google Keresés, Google Търсене, Sök på Google, Google'i otsing, Vyhledávání Google, Google Søk, Google-søgning, Ricerca Google, Google検索, Google-haku, Utafutaji wa Google, Iskanje Google, חיפוש Google, Google-Suche, Google Arama, Pesquisa do Google, Google 검색, Google Search, Google Penelusuran, Tìm kiếm của Google, Ukusesha nge-Google, Google meklēšana, Búsqueda de Google, Google Search, Búsqueda con Google, Vyhľad. Google, Αναζήτηση Google, Google खोज, Google Zoeken, Пошук Google, Google 搜索, Wyszukiwarka Google, Google pretraž., جستجوی Google, Поиск Google, Cerca de Google, Google ፍለጋ, Recherche Google, بحث Google, Google претрага, Carian Google a Google Keresés 2.4.10.626027 helyi fordításai.

Mások a(z) Google Keresés 2.4.10.626027 letöltése, Google Keresés 2.4.10.626027 ingyenes letöltése, Google Keresés 2.4.10.626027, Google Keresés ingyenes 2.4.10.626027 letöltése, Google Keresés letöltése 2.4.10.626027, Google Keresés letöltés Androidra 4.1.x, Google Keresés ingyenes letöltés Androidra 4.1.x, Google Keresés letöltés Androidra 4.1.x ingyenes letöltés, Google Keresés letöltése, ingyenesen letölthető Google Keresés, Google Keresés letöltése androidra, ingyenesen letölthető Google Keresés, Google Keresés ingyen, Google Keresés 2023, Google Keresés android, Google Keresés apk, Google Keresés alkalmazás, Google Keresés letöltése 2023, Google Keresés letöltése androidra, Google Keresés androidra, Google Keresés ingyen, Appchive Google Keresés, Sök på Google, Google'i otsing, Vyhledávání Google, Google Søk, Google-søgning, Google検索, Google-haku, Utafutaji wa Google, Iskanje Google, חיפוש Google, Google-Suche, Google Arama, Ricerca Google, Pesquisa do Google, Google 검색, Google Search, Google Penelusuran, Ukusesha nge-Google, Google meklēšana, Búsqueda de Google, Google Search, Búsqueda con Google, Vyhľad. Google, Αναζήτηση Google, Tìm kiếm của Google, Google खोज, Google Zoeken, Пошук Google, Google 搜索, Wyszukiwarka Google, Google pretraž., جستجوی Google, Поиск Google, Cerca de Google, Google ፍለጋ, Recherche Google, بحث Google, Google претрага, Carian Google, Pesquisa Google, „Google“ paieška, Căutare Google, Google 搜尋, Google Keresés, Google Търсене kifejezésre kerestek, hogy megtalálják a(z) Google Keresés 2.4.10.626027 alkalmazást az appchive.net oldalon.

A Google Keresés 2.4.10.626027 48 engedélyt kér, amelyek közül 18 potenciálisan veszélyes.

A(z) Google Keresés 2.4.10.626027 APK-jának letöltési mérete 11.8 MB.

Szükséges engedélyek

ACCESS_COARSE_LOCATION
Hozzávetőleges hely (hálózat alapú) elérése csak az előtérben A(z) Google Keresés hálózati források (például mobiltornyok és Wi-Fi-hálózatok) alapján képes lekérni az Ön tartózkodási helyét, de csak akkor, ha a(z) Google Keresés az előtérben van. Ezeket a helyszolgáltatásokat be kell kapcsolni, és elérhetővé kell tenni táblagépén, hogy a(z) Google Keresés használni tudja őket.
ACCESS_FINE_LOCATION
Csak az előtérben érheti el a pontos helyet A Google Keresés csak akkor tudja megállapítani a pontos tartózkodási helyét, ha az előtérben van. Ezeket a helyszolgáltatásokat be kell kapcsolni, és elérhetővé kell tenni telefonján, hogy a(z) Google Keresés használni tudja őket. Ez növelheti az akkumulátor fogyasztását.
CALL_PHONE
Közvetlenül hívja a telefonszámokat Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára, hogy az Ön beavatkozása nélkül hívja fel a telefonszámokat. Ez váratlan költségeket vagy hívásokat eredményezhet. Vegye figyelembe, hogy ez nem teszi lehetővé a(z) Google Keresés számára, hogy segélyhívó számokat hívjon. A rosszindulatú alkalmazások pénzbe kerülhetnek, ha az Ön megerősítése nélkül kezdeményeznek hívásokat.
CAMERA
Képeket és videókat készíteni A Google Keresés bármikor képes képeket és videókat rögzíteni a kamerával.
GET_ACCOUNTS
Fiókokat kereshet az eszközön Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára, hogy lekérje a táblagép által ismert fiókok listáját. Ez magában foglalhatja az Ön által telepített alkalmazások által létrehozott fiókokat.
MANAGE_ACCOUNTS
Fiókok hozzáadása vagy eltávolítása Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára olyan műveletek végrehajtását, mint a fiókok hozzáadása és eltávolítása, valamint a jelszavak törlése.
READ_CALENDAR
Olvassa el a naptári eseményeket és részleteket A Google Keresés elolvashatja a táblagépén tárolt összes naptári eseményt, és megoszthatja vagy mentheti a naptáradatait.
READ_CONTACTS
Olvassa el az elérhetőségeit Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára, hogy beolvassa a táblagépén tárolt névjegyeivel kapcsolatos adatokat. Ez az engedély lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára, hogy mentse az Ön névjegyadatait, és a rosszindulatú alkalmazások az Ön tudta nélkül is megoszthatnak névjegyadatokat.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Olvassa el a megosztott tárhely tartalmát Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára, hogy olvassa a megosztott tárhely tartalmát.
READ_PROFILE
Olvassa el a saját névjegykártyáját Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára, hogy elolvassa az eszközén tárolt személyes profiladatokat, például az Ön nevét és kapcsolatfelvételi adatait. Ez azt jelenti, hogy a Google Keresés azonosítani tudja Önt, és elküldheti profiladatait másoknak.
READ_SMS
Szöveges üzenetek (SMS vagy MMS) olvasása A Google Keresés képes elolvasni a táblagépén tárolt összes SMS-t (szöveges).
RECORD_AUDIO
Hang rögzítése A Google Keresés bármikor rögzíthet hangot a mikrofon használatával.
SEND_SMS
SMS-üzenetek küldése és megtekintése Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára SMS-üzenetek küldését. Ez váratlan terheléseket eredményezhet. A rosszindulatú alkalmazások pénzbe kerülhetnek, ha az Ön megerősítése nélkül küldenek üzeneteket.
USE_CREDENTIALS
Fiókokat használjon az eszközön Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára, hogy hitelesítési tokeneket kérjen.
WRITE_CALENDAR
Naptáresemények hozzáadása vagy módosítása, valamint e-mailek küldése a vendégeknek a tulajdonosok tudta nélkül A(z) Google Keresés hozzáadhat, eltávolíthat vagy módosíthat naptári eseményeket táblagépén. A Google Keresés üzeneteket küldhet, amelyekről úgy tűnik, hogy a naptártulajdonosoktól származnak, vagy módosíthatja az eseményeket anélkül, hogy értesítené a tulajdonosokat.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Módosíthatja vagy törölheti a megosztott tárhely tartalmát Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára, hogy megírja a megosztott tárhely tartalmát.
WRITE_SMS
Szöveges üzenetek (SMS vagy MMS) szerkesztése Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára, hogy a táblagépén vagy a SIM-kártyáján tárolt SMS-ekbe írjon. A rosszindulatú alkalmazások törölhetik az üzeneteket.
com.android.browser.permission.READ_HISTORY_BOOKMARKS
Olvassa el webes könyvjelzőit és előzményeit Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára, hogy beolvassa a böngésző által felkeresett összes URL előzményét, valamint a böngésző összes könyvjelzőjét. Megjegyzés: előfordulhat, hogy ezt az engedélyt nem érvényesítik harmadik féltől származó böngészők vagy más, webböngészési képességgel rendelkező alkalmazások.
ACCESS_NETWORK_STATE
Hálózati kapcsolatok megtekintése Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára, hogy megtekintse a hálózati kapcsolatokra vonatkozó információkat, például a létező és csatlakoztatott hálózatokat.
ACCESS_WIFI_STATE
Nézze meg a Wi-Fi kapcsolatokat Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára, hogy megtekintse a Wi-Fi hálózattal kapcsolatos információkat, például azt, hogy a Wi-Fi engedélyezve van-e, és a csatlakoztatott Wi-Fi-eszközök nevét.
BLUETOOTH
Párosítás Bluetooth-eszközökkel Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára, hogy megtekintse a Bluetooth konfigurációját a táblagépen, valamint kapcsolatokat hozzon létre és fogadjon el a párosított eszközökkel.
BROADCAST_STICKY
Ragadós adást küldeni Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára, hogy ragadós adásokat küldjön, amelyek a közvetítés befejezése után is megmaradnak. A túlzott használat lelassíthatja vagy instabillá teheti a táblagépet, mivel túl sok memóriát használ.
GLOBAL_SEARCH
INTERNET
Teljes hálózati hozzáféréssel rendelkezik Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára, hogy hálózati socketeket hozzon létre, és egyéni hálózati protokollokat használjon. A böngésző és más alkalmazások lehetőséget biztosítanak az adatok internetre küldésére, így ez az engedély nem szükséges az adatok internetre küldéséhez.
MODIFY_AUDIO_SETTINGS
Módosítsa a hangbeállításokat Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára, hogy módosítsa a globális hangbeállításokat, például a hangerőt és a kimenethez használt hangszórót.
NFC
Vezérlés Near Field Communication Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára, hogy kommunikáljon Near Field Communication (NFC) címkékkel, kártyákkal és olvasókkal.
READ_LOGS
READ_SYNC_SETTINGS
Olvassa el a szinkronizálási beállításokat Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára, hogy beolvassa egy fiók szinkronizálási beállításait. Ez például meghatározhatja, hogy a People alkalmazás szinkronizálva van-e egy fiókkal.
RECEIVE_BOOT_COMPLETED
Indításkor futni Lehetővé teszi, hogy a(z) Google Keresés automatikusan elinduljon, amint a rendszer befejeződött. Ez tovább tarthat a táblagép indításához, és lehetővé teheti, hogy a(z) Google Keresés lelassítsa a táblagép teljes működését azáltal, hogy folyamatosan fut.
VIBRATE
Szabályozza a vibrációt Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára a vibrátor vezérlését.
WAKE_LOCK
Tartsa bekapcsolva az autó képernyőjét Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára, hogy az autó képernyőjét bekapcsolva tartsa.
WRITE_SECURE_SETTINGS
WRITE_SETTINGS
Módosítsa a rendszerbeállításokat Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára a rendszerbeállítási adatok módosítását. A rosszindulatú alkalmazások megrongálhatják a rendszer konfigurációját.
com.android.alarm.permission.SET_ALARM
Állítson be ébresztőt Lehetővé teszi a(z) Google Keresés számára, hogy ébresztőt állítson be egy telepített ébresztőóra alkalmazásban. Előfordulhat, hogy egyes ébresztőóra-alkalmazások nem valósítják meg ezt a funkciót.
com.android.browser.permission.PRELOAD
com.google.android.apps.googlevoice.permission.AUTO_SEND
com.google.android.apps.maps.permission.PREFETCH
com.google.android.ears.permission.WRITE
com.google.android.gm.permission.AUTO_SEND
com.google.android.googleapps.permission.GOOGLE_AUTH
com.google.android.googleapps.permission.GOOGLE_AUTH.cp
com.google.android.providers.gsf.permission.READ_GSERVICES
com.google.android.providers.settings.permission.READ_GSETTINGS
com.google.android.providers.settings.permission.WRITE_GSETTINGS
com.google.android.voicesearch.ACCESS_SETTINGS
com.google.android.voicesearch.AUDIO_FILE_ACCESS
com.google.android.voicesearch.SHORTCUTS_ACCESS
com.google.googlenav.friend.permission.OPT_IN

Töltse le a letöltést

Minden verzió

4.8.10.19.x86
Címke
Google alkalmazás
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
4.8.10.19.x86
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
75
Fájl méret
36.6 MB
Szükséges Android verzió
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.7.13.19.x86
Címke
Google alkalmazás
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
4.7.13.19.x86
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
75
Fájl méret
37.6 MB
Szükséges Android verzió
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.7.13.19.arm
Címke
Google alkalmazás
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
4.7.13.19.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
75
Fájl méret
36.3 MB
Szükséges Android verzió
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.6.10.19.x86
Címke
Google alkalmazás
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
4.6.10.19.x86
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
75
Fájl méret
37.6 MB
Szükséges Android verzió
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.6.10.19.arm
Címke
Google alkalmazás
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
4.6.10.19.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
75
Fájl méret
35.9 MB
Szükséges Android verzió
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.6.10.16.arm
Címke
Google alkalmazás
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
4.6.10.16.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
69
Fájl méret
36.1 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.5.13.19.x86
Címke
Google alkalmazás
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
4.5.13.19.x86
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
75
Fájl méret
39.3 MB
Szükséges Android verzió
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.5.13.19.arm
Címke
Google alkalmazás
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
4.5.13.19.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
75
Fájl méret
37.8 MB
Szükséges Android verzió
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.4.11.16.x86
Címke
Google alkalmazás
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
4.4.11.16.x86
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
75
Fájl méret
37.6 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.4.11.16.arm
Címke
Google alkalmazás
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
4.4.11.16.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
75
Fájl méret
36.6 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.4.10.16.x86
Címke
Google alkalmazás
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
4.4.10.16.x86
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
75
Fájl méret
37.6 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.4.10.16.arm
Címke
Google alkalmazás
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
4.4.10.16.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
75
Fájl méret
36.6 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.3.10.88581490.x86
Címke
Google alkalmazás
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
4.3.10.88581490.x86
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
75
Fájl méret
37.4 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.3.10.88581490.arm
Címke
Google alkalmazás
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
4.3.10.88581490.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
75
Fájl méret
36.4 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.2.16.87075793.x86
Címke
Google alkalmazás
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
4.2.16.87075793.x86
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
75
Fájl méret
36.7 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.2.16.87075793.arm
Címke
Google alkalmazás
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
4.2.16.87075793.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
75
Fájl méret
35.7 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.1.29.1706998.x86
Címke
Google alkalmazás
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
4.1.29.1706998.x86
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
76
Fájl méret
36.8 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.1.29.1706998.arm
Címke
Google alkalmazás
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
4.1.29.1706998.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
76
Fájl méret
35.4 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.1.24.1672412.x86
Címke
Google alkalmazás
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
4.1.24.1672412.x86
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
76
Fájl méret
36.8 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.1.24.1672412.arm
Címke
Google alkalmazás
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
4.1.24.1672412.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
76
Fájl méret
35.4 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.16.1614640.x86
Címke
Google Keresés
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
3.6.16.1614640.x86
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
72
Fájl méret
29.0 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.16.1614640.arm
Címke
Google Keresés
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
3.6.16.1614640.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
72
Fájl méret
28.3 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.15.1496928.x86
Címke
Google Keresés
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
3.6.15.1496928.x86
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
72
Fájl méret
29.0 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.15.1496928.arm
Címke
Google Keresés
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
3.6.15.1496928.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
72
Fájl méret
28.2 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.14.1337016.x86
Címke
Google Keresés
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
3.6.14.1337016.x86
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
74
Fájl méret
29.0 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.14.1337016.arm
Címke
Google Keresés
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
3.6.14.1337016.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
74
Fájl méret
28.2 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.13.1319286.arm
Címke
Google Keresés
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
3.6.13.1319286.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
74
Fájl méret
28.3 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.5.16.1262550.arm
Címke
Google Keresés
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
3.5.16.1262550.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
74
Fájl méret
23.8 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.5.15.1254529.arm
Címke
Google Keresés
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
3.5.15.1254529.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
74
Fájl méret
23.8 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.4.16.1149292.arm
Címke
Google Keresés
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
3.4.16.1149292.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
62
Fájl méret
21.9 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.3.11.1069658.arm
Címke
Google Keresés
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
3.3.11.1069658.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
60
Fájl méret
21.9 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.2.17.1009776.arm
Címke
Google Keresés
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
3.2.17.1009776.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
59
Fájl méret
20.6 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.1.24.941712.arm
Címke
Google Keresés
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
3.1.24.941712.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
59
Fájl méret
19.5 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.1.8.914827.arm
Címke
Google Keresés
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
3.1.8.914827.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
59
Fájl méret
19.4 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
2.8.8.849369.arm
Címke
Google Keresés
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
2.8.8.849369.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
48
Fájl méret
14.4 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
2.7.9.789824.arm
Címke
Google Keresés
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
2.7.9.789824.arm
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
47
Fájl méret
14.2 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
2.5.8.675703
Címke
Google Keresés
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
2.5.8.675703
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
46
Fájl méret
13.0 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
2.4.10.626027
Címke
Google Keresés
Csomag név
com.google.android.googlequicksearchbox
Változat
2.4.10.626027
Kiadási dátum
2008-08-21
Szükséges engedélyek
48
Fájl méret
11.8 MB
Szükséges Android verzió
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16

További alkalmazások a következőtől: Google Inc.

Hasonló alkalmazások