appchive.net-valikkokuvake
This page is also translated to English.
Google-sovellus Android-sovelluskuvake APK

Google-sovellus 4.3.10.88581490.x86

Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Käyttäjäarvostelu
5 ⭐ (2)
Versio
4.3.10.88581490.x86
Kehittäjä
Google Inc.
Julkaisupäivä
21 August 2008
Vaaditut käyttöoikeudet
75
Tiedoston koko
37.4 MB
Minimi Android™-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16

Kerro ystävillesi sovelluksesta Google-sovellus

Google-sovellus 4.3.10.88581490.x86 on Kenraali -sovellus Androidille 4.1.x tai uudemmille. Sovelluksen Google-sovellus paketin nimi on com.google.android.googlequicksearchbox, ja sen on kehittänyt Google Inc.. Etsit tietoja versiosta 4.3.10.88581490.x86, joka ei ole sovelluksen Google-sovellus uusin versio. Se on julkaistu 21 August 2008. Google-sovellus 4.3.10.88581490.x86 on käännetty 61 kielelle. Google ilovasi, गुगल अनुप्रयोग, Google ऐप्स, Google-program, Aplicación Busca Google, Aplicación Google, ‏برنامه Google, Programu ya Google, แอป Google, Ứng dụng Google, Google 应用, ‏Google ایپ, Додаток Google, Aplikacija Google, Εφαρμογή Google, Aplicació Google, Aplicación de Búsqueda de Google, የGoogle መተግበሪያ, Google app, Google-sovellus, Google అనువర్తనం, Lietotne Google, Aplikasi Google, Google forritið, App do Google, Google апликација, Google alkalmazás, Appen Google Sök, Приложението Google, Google-program, Приложение Google, Googleアプリ, „Google“ programa, Google अॅप, Uhlelo lokusebenza le-Google, Aplicação Google, Google Апп, Aplikácia Google, Aplikace Google, Google App, Google 앱, Google'i rakendus, Апликација на Google, Google-app, Google Uygulaması, ‏تطبيق Google, Google অ্যাপ্লিকেশান, Google பயன்பாடு, កម្មវិធី Google, Google колдонмосу, Aplikacja Google, Google-appen, Google қолданбасы, Appli Google, Google ಅಪ್ಲಿಕೇಶನ್, Application Google, Apl Google, Google aplikazioa, Google යෙදුම, App Google, Google 應用程式 ovat sovelluksen Google-sovellus 4.3.10.88581490.x86 paikallisia käännöksiä.

Muut ihmiset ovat hakeneet hakusanalla lataa Google-sovellus 4.3.10.88581490.x86, Google-sovellus 4.3.10.88581490.x86 ilmaiseksi ladattavaksi, Google-sovellus 4.3.10.88581490.x86, Google-sovellus ilmaiseksi ladattava 4.3.10.88581490.x86, Google-sovellus lataa 4.3.10.88581490.x86, Lataa Google-sovellus Androidille 4.1.x, Google-sovellus ilmainen lataus Androidille 4.1.x, Google-sovellus lataus Androidille 4.1.x ilmainen lataus, lataa Google-sovellus, lataa ilmaiseksi Google-sovellus, lataa Google-sovellus androidille, lataa Google-sovellus ilmaiseksi, Google-sovellus ilmaiseksi, Google-sovellus 2023, Google-sovellus android, Google-sovellus apk, Google-sovellus sovellus, Google-sovellus lataus 2023, Google-sovellus lataus android, Google-sovellus androidille, Google-sovellus ilmaiseksi, Appchive Google-sovellus, Aplicació Google, Aplicación de Búsqueda de Google, የGoogle መተግበሪያ, Google app, Aplikacija Google, Εφαρμογή Google, Google-sovellus, Aplikasi Google, Google forritið, App do Google, Google అనువర్తనం, Lietotne Google, Appen Google Sök, Google апликација, Google alkalmazás, Приложение Google, Googleアプリ, Приложението Google, Google-program, Uhlelo lokusebenza le-Google, Aplicação Google, Google Апп, Aplikácia Google, Aplikace Google, „Google“ programa, Google अॅप, Google'i rakendus, Google App, Google 앱, Google Uygulaması, ‏تطبيق Google, Апликација на Google, Google-app, Google অ্যাপ্লিকেশান, Google பயன்பாடு, Aplikacja Google, Google-appen, Google қолданбасы, កម្មវិធី Google, Google колдонмосу, Application Google, Apl Google, Google aplikazioa, Google යෙදුම, Appli Google, Google ಅಪ್ಲಿಕೇಶನ್, App Google, Google 應用程式, Google ilovasi, गुगल अनुप्रयोग, Google ऐप्स, Aplicación Google, ‏برنامه Google, Programu ya Google, แอป Google, Ứng dụng Google, Google-program, Aplicación Busca Google, Додаток Google, Google 应用, ‏Google ایپ löytääkseen sovelluksen Google-sovellus 4.3.10.88581490.x86 osoitteessa appchive.net.

Google-sovellus 4.3.10.88581490.x86 pyytää 75 lupaa, joista 20 on mahdollisesti vaarallista.

Sovelluksen Google-sovellus 4.3.10.88581490.x86 APK:n latauskoko on 37.4 MB.

Vaaditut käyttöoikeudet

ACCESS_COARSE_LOCATION
Käyttää likimääräistä sijaintia (verkkopohjainen) vain etualalla Google-sovellus voi saada sijaintisi verkkolähteiden, kuten matkapuhelintornien ja Wi-Fi-verkkojen, perusteella, mutta vain silloin, kun Google-sovellus on etualalla. Näiden sijaintipalvelujen on oltava päällä ja käytettävissä tablet-laitteellasi, jotta Google-sovellus voi käyttää niitä.
ACCESS_FINE_LOCATION
Tarkan sijainnin saa vain etualalla Google-sovellus voi saada tarkan sijaintisi vain, kun se on etualalla. Näiden sijaintipalvelujen on oltava päällä ja saatavilla puhelimessasi, jotta Google-sovellus voi käyttää niitä. Tämä voi lisätä akun kulutusta.
CALL_PHONE
Soittaa suoraan puhelinnumeroihin Antaa sovelluksen Google-sovellus soittaa puhelinnumeroihin ilman sinun puuttumistasi. Tämä voi johtaa odottamattomiin maksuihin tai puheluihin. Huomaa, että tämä ei salli Google-sovellus:n soittaa hätänumeroihin. Haitalliset sovellukset voivat maksaa sinulle rahaa soittamalla ilman vahvistusta.
CAMERA
Ottaa kuvia ja videoita Google-sovellus voi ottaa kuvia ja tallentaa videoita kameralla milloin tahansa.
GET_ACCOUNTS
Löytää tilit laitteelta Antaa sovelluksen Google-sovellus saada luettelon tablet-laitteen tuntemista tileistä. Tämä voi sisältää mitkä tahansa asentamiesi sovellusten luomat tilit.
MANAGE_ACCOUNTS
Lisätä tai poistaa tilejä Antaa sovelluksen Google-sovellus suorittaa toimintoja, kuten lisätä ja poistaa tilejä sekä poistaa heidän salasanansa.
READ_CALENDAR
Lue kalenterin tapahtumat ja tiedot Google-sovellus voi lukea kaikkia tablet-laitteellesi tallennettuja kalenteritapahtumia ja jakaa tai tallentaa kalenteritietosi.
READ_CONTACTS
Lue yhteystietosi Antaa sovelluksen Google-sovellus lukea tablet-laitteellesi tallennettuja yhteystietojasi. Tämän luvan avulla Google-sovellus voi tallentaa yhteystietosi, ja haitalliset sovellukset voivat jakaa yhteystietoja tietämättäsi.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Lukea jaetun tallennustilan sisältöä Antaa sovelluksen Google-sovellus lukea jaetun tallennustilan sisältöä.
READ_PHONE_STATE
Lue puhelimen tila ja henkilöllisyys Antaa sovelluksen Google-sovellus käyttää laitteen puhelinominaisuuksia. Tämän luvan avulla Google-sovellus voi määrittää puhelinnumeron ja laitetunnukset, onko puhelu aktiivinen ja puhelulla yhdistetyn etänumeron.
READ_PROFILE
Lue oma yhteystietokorttisi Antaa sovelluksen Google-sovellus lukea laitteellesi tallennettuja henkilökohtaisia profiilitietoja, kuten nimesi ja yhteystietosi. Tämä tarkoittaa, että Google-sovellus voi tunnistaa sinut ja lähettää profiilitietosi muille.
READ_SMS
Lukea tekstiviestejäsi (SMS tai MMS) Google-sovellus voi lukea kaikki tablet-laitteellesi tallennetut tekstiviestit.
RECORD_AUDIO
Äänittää ääntä Google-sovellus voi tallentaa ääntä mikrofonilla milloin tahansa.
SEND_SMS
Lähettää ja tarkastella tekstiviestejä Antaa sovelluksen Google-sovellus lähettää tekstiviestejä. Tämä voi johtaa odottamattomiin maksuihin. Haitalliset sovellukset voivat maksaa sinulle rahaa lähettämällä viestejä ilman vahvistusta.
USE_CREDENTIALS
Käyttää tilejä laitteessa Antaa sovelluksen Google-sovellus pyytää todennustunnuksia.
WRITE_CALENDAR
Lisätä tai muokata kalenteritapahtumia ja lähettää sähköpostia vieraille omistajien tietämättä Google-sovellus voi lisätä, poistaa tai muuttaa kalenteritapahtumia tablet-laitteellasi. Google-sovellus voi lähettää viestejä, jotka saattavat näyttää tulevan kalenterin omistajilta, tai muuttaa tapahtumia ilmoittamatta omistajilleen.
WRITE_CONTACTS
Muokata yhteystietojasi Antaa sovelluksen Google-sovellus muokata tablet-laitteellesi tallennettuja yhteystietojasi. Tämän luvan avulla Google-sovellus voi poistaa yhteystietoja.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Muokata tai poistaa jaetun tallennustilan sisältöä Antaa sovelluksen Google-sovellus kirjoittaa jaetun tallennustilan sisällön.
WRITE_SMS
Muokata tekstiviestejäsi (SMS tai MMS) Antaa sovelluksen Google-sovellus kirjoittaa tablettillesi tai SIM-kortille tallennettuihin tekstiviesteihin. Haitalliset sovellukset voivat poistaa viestisi.
com.android.browser.permission.READ_HISTORY_BOOKMARKS
Lukea Web-kirjanmerkkejäsi ja historiaasi Antaa sovelluksen Google-sovellus lukea kaikkien URL-osoitteiden historian, joissa selain on käynyt, ja kaikkien selaimen kirjanmerkkien. Huomautus: Kolmannen osapuolen selaimet tai muut sovellukset, joissa on verkkoselausominaisuuksia, eivät välttämättä pakota tätä lupaa.
ACCESS_NETWORK_STATE
Tarkastella verkkoyhteyksiä Antaa sovelluksen Google-sovellus tarkastella verkkoyhteyksiä koskevia tietoja, kuten olemassa olevia ja yhdistettyjä verkkoja.
ACCESS_WIFI_STATE
Tarkastella Wi-Fi-yhteyksiä Antaa sovelluksen Google-sovellus tarkastella tietoja Wi-Fi-verkosta, kuten onko Wi-Fi käytössä ja yhdistettyjen Wi-Fi-laitteiden nimet.
BIND_APPWIDGET
BLUETOOTH
Muodostaa pariliitoksen Bluetooth-laitteiden kanssa Antaa sovelluksen Google-sovellus tarkastella tablet-laitteen Bluetooth-asetuksia sekä muodostaa ja hyväksyä yhteyksiä pariksi liitettyjen laitteiden kanssa.
BLUETOOTH_ADMIN
Päästä Bluetooth-asetuksiin Antaa sovelluksen Google-sovellus määrittää paikallisen Bluetooth-tabletin sekä etsiä ja muodostaa laiteparin etälaitteiden kanssa.
BROADCAST_STICKY
Lähetä tahmea lähetys Antaa sovelluksen Google-sovellus lähettää pysyviä lähetyksiä, jotka jäävät lähetyksen päätyttyä. Liiallinen käyttö voi hidastaa tablettia tai tehdä sen epävakaaksi, koska se käyttää liikaa muistia.
CAPTURE_AUDIO_HOTWORD
CHANGE_WIFI_STATE
Muodostaa ja katkaista Wi-Fi-yhteys Antaa sovelluksen Google-sovellus muodostaa yhteyden Wi-Fi-tukipisteisiin ja katkaista niitä sekä tehdä muutoksia laitteen määrityksiin Wi-Fi-verkkoja varten.
DOWNLOAD_WITHOUT_NOTIFICATION
FLASHLIGHT
Ohjata taskulamppua Antaa sovelluksen Google-sovellus ohjata taskulamppua.
GET_TASKS
Noutaa käynnissä olevat sovellukset Antaa sovelluksen Google-sovellus hakea tietoja parhaillaan ja äskettäin käynnissä olevista tehtävistä. Tämä saattaa antaa sovellukselle Google-sovellus mahdollisuuden löytää tietoja laitteessa käytetyistä sovelluksista.
GLOBAL_SEARCH
INTERACT_ACROSS_USERS
INTERNET
On täysi verkkoyhteys Antaa sovelluksen Google-sovellus luoda verkkopistokkeita ja käyttää mukautettuja verkkoprotokollia. Selain ja muut sovellukset tarjoavat keinoja lähettää tietoja Internetiin, joten tätä lupaa ei tarvita tietojen lähettämiseen Internetiin.
MANAGE_VOICE_KEYPHRASES
MEDIA_CONTENT_CONTROL
MODIFY_AUDIO_SETTINGS
Muuta ääniasetuksiasi Antaa sovelluksen Google-sovellus muokata yleisiä ääniasetuksia, kuten äänenvoimakkuutta ja toistamiseen käytettävää kaiutinta.
READ_SYNC_SETTINGS
Lue synkronointiasetukset Antaa sovelluksen Google-sovellus lukea tilin synkronointiasetukset. Tämä voi esimerkiksi määrittää, onko Ihmiset-sovellus synkronoitu tilin kanssa.
REAL_GET_TASKS
RECEIVE_BOOT_COMPLETED
Ajaa käynnistyksen yhteydessä Antaa sovelluksen Google-sovellus käynnistää itsensä heti, kun järjestelmä on käynnistynyt. Tämä voi pidentää tablet-laitteen käynnistystä ja antaa sovelluksen Google-sovellus hidastaa tabletin toimintaa jatkuvasti käynnissä.
SET_WALLPAPER
Aseta taustakuva Antaa sovelluksen Google-sovellus asettaa järjestelmän taustakuvan.
SET_WALLPAPER_HINTS
Säädä taustakuvasi kokoa Antaa sovelluksen Google-sovellus asettaa järjestelmän taustakuvan kokovinkkejä.
STATUS_BAR
STOP_APP_SWITCHES
VIBRATE
Hallita tärinää Antaa sovelluksen Google-sovellus ohjata värinää.
WAKE_LOCK
Pitää auton näyttö päällä Antaa sovelluksen Google-sovellus pitää auton näytön päällä.
WRITE_SETTINGS
Muuttaa järjestelmäasetuksia Antaa sovelluksen Google-sovellus muokata järjestelmän asetustietoja. Haitalliset sovellukset voivat vioittaa järjestelmäsi kokoonpanoa.
com.android.alarm.permission.SET_ALARM
Asettaa hälytyksen Antaa sovelluksen Google-sovellus asettaa hälytyksen asennetussa herätyskellosovelluksessa. Jotkut herätyskellosovellukset eivät välttämättä käytä tätä ominaisuutta.
com.android.browser.permission.PRELOAD
com.android.chrome.PRERENDER_URL
com.google.android.apps.googlevoice.permission.AUTO_SEND
com.google.android.apps.maps.permission.PREFETCH
com.google.android.apps.now.CURRENT_ACCOUNT_ACCESS
com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE
com.google.android.ears.permission.WRITE
com.google.android.gm.permission.AUTO_SEND
com.google.android.gms.permission.ACTIVITY_RECOGNITION
com.google.android.googleapps.permission.GOOGLE_AUTH
com.google.android.googleapps.permission.GOOGLE_AUTH.cp
com.google.android.googlequicksearchbox.permission.C2D_MESSAGE
com.google.android.googlequicksearchbox.permission.FINISH_GEL_ACTIVITY
com.google.android.googlequicksearchbox.permission.PAUSE_HOTWORD
com.google.android.hangouts.START_HANGOUT
com.google.android.launcher.permission.CONTENT_REDIRECT
com.google.android.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.google.android.launcher.permission.RECEIVE_FIRST_LOAD_BROADCAST
com.google.android.launcher.permission.RECEIVE_LAUNCH_BROADCASTS
com.google.android.launcher.permission.WRITE_SETTINGS
com.google.android.providers.gsf.permission.READ_GSERVICES
com.google.android.providers.settings.permission.READ_GSETTINGS
com.google.android.providers.settings.permission.WRITE_GSETTINGS
com.google.android.voicesearch.ACCESS_SETTINGS
com.google.android.voicesearch.AUDIO_FILE_ACCESS
com.google.android.voicesearch.SHORTCUTS_ACCESS
com.google.googlenav.friend.permission.OPT_IN

Lataa lataus

Kaikki versiot

4.8.10.19.x86
Label
Google-sovellus
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
4.8.10.19.x86
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
75
Tiedoston koko
36.6 MB
Vaadittu Android-versio
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.7.13.19.x86
Label
Google-sovellus
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
4.7.13.19.x86
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
75
Tiedoston koko
37.6 MB
Vaadittu Android-versio
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.7.13.19.arm
Label
Google-sovellus
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
4.7.13.19.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
75
Tiedoston koko
36.3 MB
Vaadittu Android-versio
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.6.10.19.x86
Label
Google-sovellus
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
4.6.10.19.x86
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
75
Tiedoston koko
37.6 MB
Vaadittu Android-versio
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.6.10.19.arm
Label
Google-sovellus
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
4.6.10.19.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
75
Tiedoston koko
35.9 MB
Vaadittu Android-versio
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.6.10.16.arm
Label
Google-sovellus
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
4.6.10.16.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
69
Tiedoston koko
36.1 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.5.13.19.x86
Label
Google-sovellus
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
4.5.13.19.x86
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
75
Tiedoston koko
39.3 MB
Vaadittu Android-versio
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.5.13.19.arm
Label
Google-sovellus
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
4.5.13.19.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
75
Tiedoston koko
37.8 MB
Vaadittu Android-versio
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
4.4.11.16.x86
Label
Google-sovellus
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
4.4.11.16.x86
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
75
Tiedoston koko
37.6 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.4.11.16.arm
Label
Google-sovellus
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
4.4.11.16.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
75
Tiedoston koko
36.6 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.4.10.16.x86
Label
Google-sovellus
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
4.4.10.16.x86
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
75
Tiedoston koko
37.6 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.4.10.16.arm
Label
Google-sovellus
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
4.4.10.16.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
75
Tiedoston koko
36.6 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.3.10.88581490.x86
Label
Google-sovellus
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
4.3.10.88581490.x86
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
75
Tiedoston koko
37.4 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.3.10.88581490.arm
Label
Google-sovellus
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
4.3.10.88581490.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
75
Tiedoston koko
36.4 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.2.16.87075793.x86
Label
Google-sovellus
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
4.2.16.87075793.x86
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
75
Tiedoston koko
36.7 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.2.16.87075793.arm
Label
Google-sovellus
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
4.2.16.87075793.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
75
Tiedoston koko
35.7 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.1.29.1706998.x86
Label
Google-sovellus
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
4.1.29.1706998.x86
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
76
Tiedoston koko
36.8 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.1.29.1706998.arm
Label
Google-sovellus
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
4.1.29.1706998.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
76
Tiedoston koko
35.4 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.1.24.1672412.x86
Label
Google-sovellus
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
4.1.24.1672412.x86
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
76
Tiedoston koko
36.8 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
4.1.24.1672412.arm
Label
Google-sovellus
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
4.1.24.1672412.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
76
Tiedoston koko
35.4 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.16.1614640.x86
Label
Google-haku
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
3.6.16.1614640.x86
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
72
Tiedoston koko
29.0 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.16.1614640.arm
Label
Google-haku
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
3.6.16.1614640.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
72
Tiedoston koko
28.3 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.15.1496928.x86
Label
Google-haku
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
3.6.15.1496928.x86
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
72
Tiedoston koko
29.0 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.15.1496928.arm
Label
Google-haku
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
3.6.15.1496928.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
72
Tiedoston koko
28.2 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.14.1337016.x86
Label
Google-haku
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
3.6.14.1337016.x86
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
74
Tiedoston koko
29.0 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.14.1337016.arm
Label
Google-haku
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
3.6.14.1337016.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
74
Tiedoston koko
28.2 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.6.13.1319286.arm
Label
Google-haku
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
3.6.13.1319286.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
74
Tiedoston koko
28.3 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.5.16.1262550.arm
Label
Google-haku
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
3.5.16.1262550.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
74
Tiedoston koko
23.8 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.5.15.1254529.arm
Label
Google-haku
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
3.5.15.1254529.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
74
Tiedoston koko
23.8 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.4.16.1149292.arm
Label
Google-haku
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
3.4.16.1149292.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
62
Tiedoston koko
21.9 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.3.11.1069658.arm
Label
Google-haku
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
3.3.11.1069658.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
60
Tiedoston koko
21.9 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.2.17.1009776.arm
Label
Google-haku
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
3.2.17.1009776.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
59
Tiedoston koko
20.6 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.1.24.941712.arm
Label
Google-haku
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
3.1.24.941712.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
59
Tiedoston koko
19.5 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
3.1.8.914827.arm
Label
Google-haku
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
3.1.8.914827.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
59
Tiedoston koko
19.4 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
2.8.8.849369.arm
Label
Google-haku
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
2.8.8.849369.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
48
Tiedoston koko
14.4 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
2.7.9.789824.arm
Label
Google-haku
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
2.7.9.789824.arm
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
47
Tiedoston koko
14.2 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
2.5.8.675703
Label
Google-haku
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
2.5.8.675703
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
46
Tiedoston koko
13.0 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16
2.4.10.626027
Label
Google-haku
Paketin nimi
com.google.android.googlequicksearchbox
Versio
2.4.10.626027
Julkaisupäivä
21-08-2008
Vaaditut käyttöoikeudet
48
Tiedoston koko
11.8 MB
Vaadittu Android-versio
Jelly Bean, 4.1.x, API level 16

Lisää sovelluksia kehittäjältä Google Inc.

Samanlaisia sovelluksia