Икона на менюто appchive.net
This page is also translated to English.
Изключете и Заключете Екрана Икона на приложението за Android APK

Изключете и Заключете Екрана 1.17.3

Име на пакета
com.katecca.screenofflock
Версия
1.17.3
Разработчик
Katecca
Дата на излизане
22 January 2014
Необходими разрешения
3
Размер на файла
491.5 KB
Минимална версия на Android™
Froyo, 2.2.x, API level 8

Кажете на приятелите си за Изключете и Заключете Екрана

Изключете и Заключете Екрана 1.17.3 е приложение от Общ за Android 2.2.x и по-нова версия. Името на пакета на Изключете и Заключете Екрана е com.katecca.screenofflock и е разработено от Katecca. Разглеждате информация за версия 1.17.3, която е най-новата версия на Изключете и Заключете Екрана. Пуснат е на 22 January 2014. Изключете и Заключете Екрана 1.17.3 е преведено на девет езика. ஸ்கிரீன் ஆஃப் அண்ட் லாக் மென்பொருள், إغلاق الشاشة و قفلها, 關屏鎖定, כיבוי ונעילת מסך, 关屏锁定, إغلاق الشاشة و قفلها, Wygaś i zablokuj, Изключете и Заключете Екрана, Screen Off and Lock са местните преводи на Изключете и Заключете Екрана 1.17.3.

Други хора са търсили Изтегляне Изключете и Заключете Екрана 1.17.3, Изключете и Заключете Екрана 1.17.3 безплатно изтегляне, Изключете и Заключете Екрана 1.17.3, Изключете и Заключете Екрана безплатно 1.17.3 изтегляне, Изключете и Заключете Екрана изтегляне 1.17.3, Изтеглете Изключете и Заключете Екрана за Android 2.2.x, Изключете и Заключете Екрана безплатно изтегляне за Android 2.2.x, Изключете и Заключете Екрана изтегляне за Android 2.2.x безплатно изтегляне, изтегли Изключете и Заключете Екрана, безплатно изтегли Изключете и Заключете Екрана, изтегли Изключете и Заключете Екрана за андроид, безплатно изтегли Изключете и Заключете Екрана, Изключете и Заключете Екрана безплатно, Изключете и Заключете Екрана 2023, Изключете и Заключете Екрана андроид, Изключете и Заключете Екрана apk, Изключете и Заключете Екрана приложение, изтегли Изключете и Заключете Екрана 2023, изтегли Изключете и Заключете Екрана за андроид, Изключете и Заключете Екрана за андроид, Изключете и Заключете Екрана безплатно, Appchive Изключете и Заключете Екрана, כיבוי ונעילת מסך, 关屏锁定, ஸ்கிரீன் ஆஃப் அண்ட் லாக் மென்பொருள், إغلاق الشاشة و قفلها, 關屏鎖定, Изключете и Заключете Екрана, Screen Off and Lock, إغلاق الشاشة و قفلها, Wygaś i zablokuj, за да намерят Изключете и Заключете Екрана 1.17.3 в appchive.net.

Изключете и Заключете Екрана 1.17.3 иска три разрешения, от които само едно е потенциално опасно. Това е идеалното съотношение :)

APK на Изключете и Заключете Екрана 1.17.3 има размер за изтегляне от 491.5 KB.

Необходими разрешения

READ_EXTERNAL_STORAGE
Прочетете съдържанието на вашето споделено хранилище Позволява на Изключете и Заключете Екрана да чете съдържанието на вашето споделено хранилище.
RECEIVE_BOOT_COMPLETED
Стартирайте при стартиране Позволява на Изключете и Заключете Екрана да се стартира веднага след като системата приключи със зареждането. Това може да отнеме повече време за стартиране на таблета и да позволи на Изключете и Заключете Екрана да забави цялостния таблет, като винаги работи.
VIBRATE
Контрол на вибрациите Позволява на Изключете и Заключете Екрана да контролира вибратора.

Вземете своето изтегляне

Всички версии

1.17.3
Етикет
Изключете и Заключете Екрана
Име на пакета
com.katecca.screenofflock
Версия
1.17.3
Дата на излизане
22-01-2014
Необходими разрешения
3
Размер на файла
491.5 KB
Необходима версия на Android
Froyo, 2.2.x, API level 8

Подобни приложения