Икона на менюто appchive.net
This page is also translated to English.
Стартов панел Икона на приложението за Android APK

Стартов панел 3.2.0.31695

Име на пакета
com.microsoft.launcher
Версия
3.2.0.31695
Разработчик
Microsoft Corporation
Дата на излизане
27 March 2017
Необходими разрешения
55
Размер на файла
8.0 MB
Минимална версия на Android™
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15

Кажете на приятелите си за Стартов панел

Стартов панел 3.2.0.31695 е приложение от Стартер за Android 4.0.3 - 4.0.4 и по-нова версия. Името на пакета на Стартов панел е com.microsoft.launcher и е разработено от Microsoft Corporation. Разглеждате информация за версия 3.2.0.31695, която не е най-новата версия на Стартов панел. Пуснат е на 27 March 2017. Стартов панел 3.2.0.31695 е преведено на 48 езика. लाँचर, Arrow桌面, Ræsiforrit, Appoversikt, Lanseerpoort, Стартов панел, አስነሺ, Pokretač, লঞ্চার, ລັນເຊີ, Paleidimo priemonė, Lansator, లాంచర్, Стартер, Ishga tushirgich, راه انداز, Isiqalisi, Palaidējs, Kifungua Programu, Käynnistysohjelma, Başladıcı, Arrow Başlatıcısı, გამშვები, Средство запуска приложений Arrow, المشغل, Покретач, லாஞ்சர், Käivitaja, लन्चर, Թողարկիչ, Arrow-Startprogramm, Zaganjalnik, Indító, Arrow Launcher, កម្មវិធី​ចាប់ផ្ដើម, Startbild, Abiarazlea, Ажиллуулагч, لانچر, Pelancar, ආරම්භකය, Пан. запуску, מפעיל, ಲಾಂಚರ್, ലോഞ്ചർ, Launcher အပ်ပလီကေးရှင်း, Appliste, तीर लॉन्चर са местните преводи на Стартов панел 3.2.0.31695.

Други хора са търсили Изтегляне Стартов панел 3.2.0.31695, Стартов панел 3.2.0.31695 безплатно изтегляне, Стартов панел 3.2.0.31695, Стартов панел безплатно 3.2.0.31695 изтегляне, Стартов панел изтегляне 3.2.0.31695, Изтеглете Стартов панел за Android 4.0.3 - 4.0.4, Стартов панел безплатно изтегляне за Android 4.0.3 - 4.0.4, Стартов панел изтегляне за Android 4.0.3 - 4.0.4 безплатно изтегляне, изтегли Стартов панел, безплатно изтегли Стартов панел, изтегли Стартов панел за андроид, безплатно изтегли Стартов панел, Стартов панел безплатно, Стартов панел 2023, Стартов панел андроид, Стартов панел apk, Стартов панел приложение, изтегли Стартов панел 2023, изтегли Стартов панел за андроид, Стартов панел за андроид, Стартов панел безплатно, Appchive Стартов панел, راه انداز, Isiqalisi, Palaidējs, Kifungua Programu, Käynnistysohjelma, Başladıcı, Arrow Başlatıcısı, გამშვები, Средство запуска приложений Arrow, المشغل, Покретач, லாஞ்சர், Käivitaja, लन्चर, Թողարկիչ, Arrow-Startprogramm, Zaganjalnik, Indító, Arrow Launcher, កម្មវិធី​ចាប់ផ្ដើម, Startbild, Abiarazlea, Ажиллуулагч, لانچر, Pelancar, ආරම්භකය, Пан. запуску, מפעיל, ಲಾಂಚರ್, ലോഞ്ചർ, Launcher အပ်ပလီကေးရှင်း, Appliste, तीर लॉन्चर, लाँचर, Arrow桌面, Ræsiforrit, Appoversikt, Lanseerpoort, Стартов панел, አስነሺ, Pokretač, লঞ্চার, ລັນເຊີ, Paleidimo priemonė, Lansator, లాంచర్, Стартер, Ishga tushirgich, за да намерят Стартов панел 3.2.0.31695 в appchive.net.

Стартов панел 3.2.0.31695 иска 55 разрешения, от които 18 са потенциално опасни.

APK на Стартов панел 3.2.0.31695 има размер за изтегляне от 8.0 MB.

Необходими разрешения

ACCESS_COARSE_LOCATION
Достъп до приблизително местоположение (базирано на мрежа) само на преден план Стартов панел може да получи вашето местоположение въз основа на мрежови източници като клетъчни кули и Wi-Fi мрежи, но само когато Стартов панел е на преден план. Тези услуги за местоположение трябва да са включени и налични на таблета ви, за да може Стартов панел да ги използва.
ACCESS_FINE_LOCATION
Достъп до точно местоположение само на преден план Стартов панел може да получи точното ви местоположение само когато е на преден план. Тези услуги за местоположение трябва да са включени и налични на телефона ви, за да може Стартов панел да ги използва. Това може да увеличи консумацията на батерията.
CALL_PHONE
Директно обаждане на телефонни номера Позволява на Стартов панел да се обажда на телефонни номера без ваша намеса. Това може да доведе до неочаквани такси или обаждания. Имайте предвид, че това не позволява на Стартов панел да се обажда на спешни номера. Злонамерените приложения може да ви струват пари, като извършват обаждания без вашето потвърждение.
CAMERA
Правете снимки и видеоклипове Стартов панел може да прави снимки и да записва видеоклипове с помощта на камерата по всяко време.
GET_ACCOUNTS
Намиране на акаунти на устройството Позволява на Стартов панел да получи списъка с акаунти, известни на таблета. Това може да включва всички акаунти, създадени от приложения, които сте инсталирали.
MANAGE_ACCOUNTS
Добавяне или премахване на акаунти Позволява на Стартов панел да извършва операции като добавяне и премахване на акаунти и изтриване на техните пароли.
PROCESS_OUTGOING_CALLS
Пренасочване на изходящи повиквания Позволява на Стартов панел да вижда набирания номер по време на изходящо повикване с опция за пренасочване на повикването към друг номер или прекратяване на повикването изцяло.
READ_CALL_LOG
Четене на регистъра на обажданията Стартов панел може да чете историята на обажданията ви.
READ_CONTACTS
Прочетете вашите контакти Позволява на Стартов панел да чете данни за вашите контакти, съхранени на вашия таблет. Това разрешение позволява на Стартов панел да запазва вашите данни за контакт, а злонамерените приложения могат да споделят данни за контакт без ваше знание.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Прочетете съдържанието на вашето споделено хранилище Позволява на Стартов панел да чете съдържанието на вашето споделено хранилище.
READ_PHONE_STATE
Четене на състоянието и самоличността на телефона Позволява на Стартов панел достъп до телефонните функции на устройството. Това разрешение позволява на Стартов панел да определи телефонния номер и идентификаторите на устройството, дали е активно обаждане и отдалечения номер, свързан чрез повикване.
READ_PROFILE
Прочетете вашата собствена карта за контакт Позволява на Стартов панел да чете информация от личния профил, съхранена на вашето устройство, като вашето име и информация за връзка. Това означава, че Стартов панел може да ви идентифицира и може да изпрати информацията за вашия профил на други.
READ_SMS
Чете вашите текстови съобщения (SMS или MMS) Стартов панел може да чете всички SMS (текстови) съобщения, съхранени на вашия таблет.
RECEIVE_MMS
Получаване на текстови съобщения (MMS) Позволява на Стартов панел да получава и обработва MMS съобщения. Това означава, че Стартов панел може да наблюдава или изтрива съобщения, изпратени до вашето устройство, без да ви ги показва.
RECEIVE_SMS
Получаване на текстови съобщения (SMS) Позволява на Стартов панел да получава и обработва SMS съобщения. Това означава, че Стартов панел може да наблюдава или изтрива съобщения, изпратени до вашето устройство, без да ви ги показва.
USE_CREDENTIALS
Използвайте акаунти на устройството Позволява на Стартов панел да изисква токени за удостоверяване.
WRITE_CONTACTS
Промените вашите контакти Позволява на Стартов панел да променя данните за вашите контакти, съхранени на вашия таблет. Това разрешение позволява на Стартов панел да изтрива данните за контакт.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Променяте или изтривате съдържанието на вашето споделено хранилище Позволява на Стартов панел да записва съдържанието на вашето споделено хранилище.
ACCESS_NETWORK_STATE
Преглед на мрежовите връзки Позволява на Стартов панел да преглежда информация за мрежовите връзки, като например кои мрежи съществуват и са свързани.
ACCESS_WEATHERCLOCK_PROVIDER
ACCESS_WIFI_STATE
Преглед на Wi-Fi връзки Позволява на Стартов панел да преглежда информация за Wi-Fi мрежата, като например дали Wi-Fi е активиран и името на свързаните Wi-Fi устройства.
BIND_APPWIDGET
BLUETOOTH
Сдвояване с Bluetooth устройства Позволява на Стартов панел да преглежда конфигурацията на Bluetooth на таблета и да осъществява и приема връзки със сдвоени устройства.
BLUETOOTH_ADMIN
Достъп до настройките на Bluetooth Позволява на Стартов панел да конфигурира локалния Bluetooth таблет и да открива и сдвоява с отдалечени устройства.
CHANGE_NETWORK_STATE
Промяна на мрежовата свързаност Позволява на Стартов панел да променя състоянието на мрежовата свързаност.
CHANGE_WIFI_STATE
Свързване и прекъсване на връзката с Wi-Fi Позволява на Стартов панел да се свързва и прекъсва връзката с Wi-Fi точки за достъп и да прави промени в конфигурацията на устройството за Wi-Fi мрежи.
DOWNLOAD_WITHOUT_NOTIFICATION
EXPAND_STATUS_BAR
Разгъване/свиване на лентата на състоянието Позволява на Стартов панел да разгъва или свива лентата на състоянието.
FLASHLIGHT
Контролно фенерче Позволява на Стартов панел да управлява фенерчето.
GET_TASKS
Извличане на работещи приложения Позволява на Стартов панел да извлича информация за текущи и скоро изпълнявани задачи. Това може да позволи на Стартов панел да открие информация за това кои приложения се използват на устройството.
INTERNET
Имат пълен достъп до мрежата Позволява на Стартов панел да създава мрежови сокети и да използва персонализирани мрежови протоколи. Браузърът и другите приложения предоставят средства за изпращане на данни към интернет, така че това разрешение не е необходимо за изпращане на данни към интернет.
KILL_BACKGROUND_PROCESSES
Затворете други приложения Позволява на Стартов панел да прекрати фоновите процеси на други приложения. Това може да доведе до спиране на работата на други приложения.
RECEIVE_BOOT_COMPLETED
Стартирайте при стартиране Позволява на Стартов панел да се стартира веднага след като системата приключи със зареждането. Това може да отнеме повече време за стартиране на таблета и да позволи на Стартов панел да забави цялостния таблет, като винаги работи.
SET_WALLPAPER
Постави тапет Позволява на Стартов панел да зададе системния тапет.
SET_WALLPAPER_HINTS
Коригирайте размера на вашия тапет Позволява на Стартов панел да задава подсказки за размера на системния тапет.
STATUS_BAR
SYSTEM_ALERT_WINDOW
Стартов панел може да се показва върху други приложения Стартов панел може да се показва върху други приложения или други части на екрана. Това може да попречи на нормалното използване на приложението и да промени начина, по който се показват другите приложения.
VIBRATE
Контрол на вибрациите Позволява на Стартов панел да контролира вибратора.
WAKE_LOCK
Дръжте екрана на колата включен Позволява на Стартов панел да поддържа екрана на автомобила включен.
WRITE_SETTINGS
Променя системните настройки Позволява на Стартов панел да променя данните за настройките на системата. Злонамерените приложения могат да повредят конфигурацията на вашата система.
com.anddoes.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.android.alarm.permission.SET_ALARM
Задайте аларма Позволява на Стартов панел да задава аларма в инсталирано приложение за будилник. Някои приложения за будилник може да не прилагат тази функция.
com.android.cmlauncher.permission.READ_SETTINGS
com.android.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.android.launcher2.permission.READ_SETTINGS
com.android.launcher3.permission.READ_SETTINGS
com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE
com.google.android.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.htc.permission.APP_PLATFORM
com.huawei.android.totemweather.permission.ACCESS_WEATHERCLOCK_PROVIDER
com.microsoft.launcher.permission.C2D_MESSAGE
com.sec.android.provider.badge.permission.READ
com.sec.android.provider.badge.permission.WRITE
com.sony.mobile.permission.SYSTEM_UI_VISIBILITY_EXTENSION
huawei.HW_SIGNATURE_OR_SYSTEM

Вземете своето изтегляне

Всички версии

3.6.0.34427
Етикет
Стартов панел
Име на пакета
com.microsoft.launcher
Версия
3.6.0.34427
Дата на излизане
19-06-2017
Необходими разрешения
61
Размер на файла
10.1 MB
Необходима версия на Android
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.4.0.33406
Етикет
Стартов панел
Име на пакета
com.microsoft.launcher
Версия
3.4.0.33406
Дата на излизане
07-05-2017
Необходими разрешения
60
Размер на файла
10.1 MB
Необходима версия на Android
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.3.0.32905
Етикет
Стартов панел
Име на пакета
com.microsoft.launcher
Версия
3.3.0.32905
Дата на излизане
17-04-2017
Необходими разрешения
57
Размер на файла
7.9 MB
Необходима версия на Android
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.2.0.31695
Етикет
Стартов панел
Име на пакета
com.microsoft.launcher
Версия
3.2.0.31695
Дата на излизане
27-03-2017
Необходими разрешения
55
Размер на файла
8.0 MB
Необходима версия на Android
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.1.0.31382
Етикет
Стартов панел
Име на пакета
com.microsoft.launcher
Версия
3.1.0.31382
Дата на излизане
14-03-2017
Необходими разрешения
56
Размер на файла
9.3 MB
Необходима версия на Android
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.0.0.30855
Етикет
Стартов панел
Име на пакета
com.microsoft.launcher
Версия
3.0.0.30855
Дата на излизане
22-02-2017
Необходими разрешения
55
Размер на файла
9.1 MB
Необходима версия на Android
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.0.0.30112
Етикет
Стартов панел
Име на пакета
com.microsoft.launcher
Версия
3.0.0.30112
Дата на излизане
23-01-2017
Необходими разрешения
55
Размер на файла
9.2 MB
Необходима версия на Android
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
2.9.2.30086
Етикет
Стартов панел
Име на пакета
com.microsoft.launcher
Версия
2.9.2.30086
Дата на излизане
21-01-2017
Необходими разрешения
55
Размер на файла
8.3 MB
Необходима версия на Android
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15

Още приложения от Microsoft Corporation

Подобни приложения