appchive.net menü simgesi
This page is also translated to English.
Arrow Başlatıcısı Android uygulama simgesi APK

Arrow Başlatıcısı 3.2.0.31695

Paket ismi
com.microsoft.launcher
Sürüm
3.2.0.31695
Geliştirici
Microsoft Corporation
Yayın tarihi
27 March 2017
Gerekli İzinler
55
Dosya boyutu
8.0 MB
Minimum Android™ Sürümü
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15

Arkadaşlarınıza Arrow Başlatıcısı hakkında bilgi verin

Arrow Başlatıcısı 3.2.0.31695, Android 4.0.3 - 4.0.4 ve üstü için bir Başlatıcı uygulamasıdır. Arrow Başlatıcısı paket adı com.microsoft.launcher dir ve Microsoft Corporation tarafından geliştirilmiştir. Arrow Başlatıcısı uygulamasının en yeni sürümü olmayan 3.2.0.31695 sürümünün bilgilerine bakıyorsunuz. 27 March 2017 tarihinde yayınlandı. Arrow Başlatıcısı 3.2.0.31695, 48 dile çevrilmiştir. লঞ্চার, Покретач, Стартер, מפעיל, லாஞ்சர், Ræsiforrit, ລັນເຊີ, Abiarazlea, Pelancar, Appliste, لانچر, Indító, Arrow桌面, Startbild, Arrow-Startprogramm, Ажиллуулагч, लन्चर, Pokretač, Ishga tushirgich, तीर लॉन्चर, Başladıcı, Paleidimo priemonė, ലോഞ്ചർ, Arrow Launcher, Lanseerpoort, लाँचर, Թողարկիչ, გამშვები, Isiqalisi, ආරම්භකය, లాంచర్, Käynnistysohjelma, Пан. запуску, راه انداز, Lansator, Appoversikt, Palaidējs, Kifungua Programu, Стартов панел, አስነሺ, Launcher အပ်ပလီကေးရှင်း, កម្មវិធី​ចាប់ផ្ដើម, المشغل, ಲಾಂಚರ್, Käivitaja, Arrow Başlatıcısı, Средство запуска приложений Arrow, Zaganjalnik, Arrow Başlatıcısı 3.2.0.31695 uygulamasının yerel çevirileridir.

Diğer kişiler, appchive.net te Arrow Başlatıcısı 3.2.0.31695 uygulamasını bulmak için Arrow Başlatıcısı 3.2.0.31695 indir, Arrow Başlatıcısı 3.2.0.31695 ücretsiz indir, ücretsiz Arrow Başlatıcısı 3.2.0.31695 indir, Arrow Başlatıcısı 3.2.0.31695, Arrow Başlatıcısı 3.2.0.31695 indir, Arrow Başlatıcısı indir 3.2.0.31695, Arrow Başlatıcısı Android için 4.0.3 - 4.0.4 indir, Arrow Başlatıcısı Android için ücretsiz 4.0.3 - 4.0.4 indir, Arrow Başlatıcısı indir, ücretsiz Arrow Başlatıcısı indir, Android için Arrow Başlatıcısı indir, ücretsiz Arrow Başlatıcısı indir, Arrow Başlatıcısı ücretsiz, Arrow Başlatıcısı 2023, Arrow Başlatıcısı android, Arrow Başlatıcısı apk, Arrow Başlatıcısı app, Arrow Başlatıcısı 2023 indir, Arrow Başlatıcısı android için indir, Arrow Başlatıcısı Android için, Arrow Başlatıcısı ücretsiz, Appchive Arrow Başlatıcısı, Launcher အပ်ပလီကေးရှင်း, កម្មវិធី​ចាប់ផ្ដើម, Kifungua Programu, Стартов панел, አስነሺ, Средство запуска приложений Arrow, Zaganjalnik, المشغل, ಲಾಂಚರ್, Käivitaja, Arrow Başlatıcısı, Стартер, লঞ্চার, Покретач, Abiarazlea, Pelancar, מפעיל, லாஞ்சர், Ræsiforrit, ລັນເຊີ, Arrow-Startprogramm, Ажиллуулагч, Appliste, لانچر, Indító, Arrow桌面, Startbild, ലോഞ്ചർ, Arrow Launcher, लन्चर, Pokretač, Ishga tushirgich, तीर लॉन्चर, Başladıcı, Paleidimo priemonė, გამშვები, Isiqalisi, Lanseerpoort, लाँचर, Թողարկիչ, Appoversikt, Palaidējs, ආරම්භකය, లాంచర్, Käynnistysohjelma, Пан. запуску, راه انداز, Lansator araması yaptı.

Arrow Başlatıcısı 3.2.0.31695, 18 tanesi potansiyel olarak tehlikeli olan 55 izin istiyor.

Arrow Başlatıcısı 3.2.0.31695 APK sının indirme boyutu 8.0 MB.

Gerekli İzinler

ACCESS_COARSE_LOCATION
Yaklaşık konuma (ağ tabanlı) yalnızca ön planda erişin Arrow Başlatıcısı, baz istasyonları ve Wi-Fi ağları gibi ağ kaynaklarına dayalı olarak konumunuzu alabilir, ancak yalnızca Arrow Başlatıcısı ön planda olduğunda. Arrow Başlatıcısı uygulamasının kullanabilmesi için bu konum hizmetlerinin açık ve tabletinizde mevcut olması gerekir.
ACCESS_FINE_LOCATION
Kesin konuma yalnızca ön planda erişin Arrow Başlatıcısı, yalnızca ön planda olduğunda tam konumunuzu alabilir. Arrow Başlatıcısı uygulamasının kullanabilmesi için bu konum hizmetlerinin açık ve telefonunuzda mevcut olması gerekir. Bu, pil tüketimini artırabilir.
CALL_PHONE
Telefon numaralarını doğrudan arayın Arrow Başlatıcısı uygulamasının sizin müdahaleniz olmadan telefon numaralarını aramasına izin verir. Bu, beklenmedik ücretlere veya aramalara neden olabilir. Bunun, Arrow Başlatıcısı uygulamasının acil durum numaralarını aramasına izin vermediğini unutmayın. Kötü amaçlı uygulamalar, onayınız olmadan arama yaparak size paraya mal olabilir.
CAMERA
Fotoğraf ve video çekmek Arrow Başlatıcısı, kamerayı kullanarak istediği zaman fotoğraf çekebilir ve video kaydedebilir.
GET_ACCOUNTS
Cihazdaki hesapları bul Arrow Başlatıcısı uygulamasının, tablet tarafından bilinen hesapların listesini almasına izin verir. Bu, yüklediğiniz uygulamalar tarafından oluşturulan tüm hesapları içerebilir.
MANAGE_ACCOUNTS
Hesap ekle veya kaldır Arrow Başlatıcısı uygulamasının, hesap ekleme, kaldırma ve şifrelerini silme gibi işlemleri gerçekleştirmesine izin verir.
PROCESS_OUTGOING_CALLS
Giden aramaları yeniden yönlendir Aramayı farklı bir numaraya yönlendirme veya aramayı tamamen iptal etme seçeneğiyle, Arrow Başlatıcısı uygulamasının giden bir arama sırasında çevrilmekte olan numarayı görmesine izin verir.
READ_CALL_LOG
Arama kaydını oku Arrow Başlatıcısı, arama geçmişinizi okuyabilir.
READ_CONTACTS
Kişilerinizi okuyun Arrow Başlatıcısı uygulamasının, tabletinizde depolanan kişilerinizle ilgili verileri okumasına izin verir. Bu izin, Arrow Başlatıcısı uygulamasının kişi verilerinizi kaydetmesine olanak tanır ve kötü amaçlı uygulamalar, bilginiz olmadan kişi verilerini paylaşabilir.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Paylaşılan depolama alanınızın içeriğini okuyun Arrow Başlatıcısı uygulamasının, paylaşılan depolama alanınızın içeriğini okumasına izin verir.
READ_PHONE_STATE
Telefon durumunu ve kimliğini oku Arrow Başlatıcısı uygulamasının cihazın telefon özelliklerine erişmesine izin verir. Bu izin, Arrow Başlatıcısı uygulamasının telefon numarasını ve cihaz kimliklerini, aramanın etkin olup olmadığını ve aramayla bağlanan uzak numarayı belirlemesine olanak tanır.
READ_PROFILE
Kendi kişi kartınızı okuyun Arrow Başlatıcısı uygulamasının, adınız ve iletişim bilgileriniz gibi cihazınızda saklanan kişisel profil bilgilerini okumasına izin verir. Bu, Arrow Başlatıcısı uygulamasının sizi tanımlayabileceği ve profil bilgilerinizi başkalarına gönderebileceği anlamına gelir.
READ_SMS
Metin mesajlarınızı okuyun (SMS veya MMS) Arrow Başlatıcısı, tabletinizde depolanan tüm SMS (metin) mesajlarını okuyabilir.
RECEIVE_MMS
Metin mesajları (MMS) alma Arrow Başlatıcısı uygulamasının MMS mesajlarını almasına ve işlemesine izin verir. Bu, Arrow Başlatıcısı uygulamasının, cihazınıza gönderilen mesajları size göstermeden izleyebileceği veya silebileceği anlamına gelir.
RECEIVE_SMS
Metin mesajları (SMS) almak Arrow Başlatıcısı uygulamasının SMS mesajlarını almasına ve işlemesine izin verir. Bu, Arrow Başlatıcısı uygulamasının, cihazınıza gönderilen mesajları size göstermeden izleyebileceği veya silebileceği anlamına gelir.
USE_CREDENTIALS
Cihazdaki hesapları kullan Arrow Başlatıcısı uygulamasının kimlik doğrulama belirteçleri istemesine izin verir.
WRITE_CONTACTS
Kişilerinizi değiştirin Arrow Başlatıcısı uygulamasının, tabletinizde depolanan kişilerinizle ilgili verileri değiştirmesine izin verir. Bu izin, Arrow Başlatıcısı uygulamasının kişi verilerini silmesine izin verir.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Paylaşılan depolama alanınızın içeriğini değiştirin veya silin Arrow Başlatıcısı uygulamasının, paylaşılan depolama alanınızın içeriğini yazmasına izin verir.
ACCESS_NETWORK_STATE
Ağ bağlantılarını görüntüle Arrow Başlatıcısı uygulamasının, hangi ağların var olduğu ve bağlı olduğu gibi ağ bağlantıları hakkındaki bilgileri görüntülemesine izin verir.
ACCESS_WEATHERCLOCK_PROVIDER
ACCESS_WIFI_STATE
Wi-Fi bağlantılarını görüntüle Arrow Başlatıcısı uygulamasının, Wi-Fi'nin etkin olup olmadığı ve bağlı Wi-Fi cihazlarının adı gibi Wi-Fi ağı hakkındaki bilgileri görüntülemesine izin verir.
BIND_APPWIDGET
BLUETOOTH
Bluetooth cihazlarıyla eşleştirme Arrow Başlatıcısı uygulamasının, tablette Bluetooth yapılandırmasını görüntülemesine ve eşleştirilmiş cihazlarla bağlantı kurup kabul etmesine izin verir.
BLUETOOTH_ADMIN
Bluetooth ayarlarına erişin Arrow Başlatıcısı uygulamasının yerel Bluetooth tableti yapılandırmasına ve uzak cihazları keşfedip bunlarla eşleşmesine izin verir.
CHANGE_NETWORK_STATE
Ağ bağlantısını değiştir Arrow Başlatıcısı uygulamasının ağ bağlantısının durumunu değiştirmesine izin verir.
CHANGE_WIFI_STATE
Wi-Fi'ye bağlanın ve bağlantıyı kesin Arrow Başlatıcısı uygulamasının Wi-Fi erişim noktalarına bağlanmasına ve bağlantılarının kesilmesine ve Wi-Fi ağları için cihaz yapılandırmasında değişiklikler yapmasına izin verir.
DOWNLOAD_WITHOUT_NOTIFICATION
EXPAND_STATUS_BAR
Durum çubuğunu genişlet/daralt Arrow Başlatıcısı uygulamasının durum çubuğunu genişletmesine veya daraltmasına izin verir.
FLASHLIGHT
Kontrol feneri Arrow Başlatıcısı uygulamasının el fenerini kontrol etmesine izin verir.
GET_TASKS
Çalışan uygulamaları al Arrow Başlatıcısı uygulamasının şu anda çalışan ve son zamanlarda çalışan görevler hakkında bilgi almasına izin verir. Bu, Arrow Başlatıcısı uygulamasının cihazda hangi uygulamaların kullanıldığına ilişkin bilgileri keşfetmesine olanak sağlayabilir.
INTERNET
Tam ağ erişimine sahip olmak Arrow Başlatıcısı uygulamasının ağ yuvaları oluşturmasına ve özel ağ protokolleri kullanmasına izin verir. Tarayıcı ve diğer uygulamalar internete veri göndermek için araçlar sağlar, dolayısıyla internete veri göndermek için bu izin gerekli değildir.
KILL_BACKGROUND_PROCESSES
Diğer uygulamaları kapat Arrow Başlatıcısı uygulamasının diğer uygulamaların arka plan işlemlerini sonlandırmasına izin verir. Bu, diğer uygulamaların çalışmayı durdurmasına neden olabilir.
RECEIVE_BOOT_COMPLETED
Başlangıçta çalıştır Sistem önyüklemeyi bitirir bitirmez Arrow Başlatıcısı uygulamasının kendi kendine başlamasına izin verir. Bu, tabletin başlatılmasının daha uzun sürmesine neden olabilir ve Arrow Başlatıcısı uygulamasının her zaman çalışarak genel tableti yavaşlatmasına olanak verebilir.
SET_WALLPAPER
Duvar kağıdı ayarla Arrow Başlatıcısı uygulamasının sistem duvar kağıdını ayarlamasına izin verir.
SET_WALLPAPER_HINTS
Duvar kağıdınızın boyutunu ayarlayın Arrow Başlatıcısı uygulamasının sistem duvar kağıdı boyutu ipuçlarını ayarlamasına izin verir.
STATUS_BAR
SYSTEM_ALERT_WINDOW
Arrow Başlatıcısı, diğer uygulamaların üzerinde görünebilir Arrow Başlatıcısı, diğer uygulamaların üstünde veya ekranın diğer bölümlerinde görünebilir. Bu, normal uygulama kullanımını engelleyebilir ve diğer uygulamaların görünme şeklini değiştirebilir.
VIBRATE
Kontrol titreşim Arrow Başlatıcısı uygulamasının vibratörü kontrol etmesine izin verir.
WAKE_LOCK
Araba ekranını açık tut Arrow Başlatıcısı uygulamasının araba ekranını açık tutmasına izin verir.
WRITE_SETTINGS
Sistem ayarlarını değiştir Arrow Başlatıcısı uygulamasının sistemin ayar verilerini değiştirmesine izin verir. Kötü amaçlı uygulamalar, sisteminizin yapılandırmasını bozabilir.
com.anddoes.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.android.alarm.permission.SET_ALARM
Alarm kurmak Arrow Başlatıcısı uygulamasının yüklü bir çalar saat uygulamasında alarm ayarlamasına izin verir. Bazı çalar saat uygulamaları bu özelliği uygulamayabilir.
com.android.cmlauncher.permission.READ_SETTINGS
com.android.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.android.launcher2.permission.READ_SETTINGS
com.android.launcher3.permission.READ_SETTINGS
com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE
com.google.android.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.htc.permission.APP_PLATFORM
com.huawei.android.totemweather.permission.ACCESS_WEATHERCLOCK_PROVIDER
com.microsoft.launcher.permission.C2D_MESSAGE
com.sec.android.provider.badge.permission.READ
com.sec.android.provider.badge.permission.WRITE
com.sony.mobile.permission.SYSTEM_UI_VISIBILITY_EXTENSION
huawei.HW_SIGNATURE_OR_SYSTEM

İndirmenizi alın

Tüm Sürümler

3.6.0.34427
Etiket
Arrow Başlatıcısı
Paket ismi
com.microsoft.launcher
Sürüm
3.6.0.34427
Yayın tarihi
19-06-2017
Gerekli İzinler
61
Dosya boyutu
10.1 MB
Gerekli Android Sürümü
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.4.0.33406
Etiket
Arrow Başlatıcısı
Paket ismi
com.microsoft.launcher
Sürüm
3.4.0.33406
Yayın tarihi
07-05-2017
Gerekli İzinler
60
Dosya boyutu
10.1 MB
Gerekli Android Sürümü
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.3.0.32905
Etiket
Arrow Başlatıcısı
Paket ismi
com.microsoft.launcher
Sürüm
3.3.0.32905
Yayın tarihi
17-04-2017
Gerekli İzinler
57
Dosya boyutu
7.9 MB
Gerekli Android Sürümü
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.2.0.31695
Etiket
Arrow Başlatıcısı
Paket ismi
com.microsoft.launcher
Sürüm
3.2.0.31695
Yayın tarihi
27-03-2017
Gerekli İzinler
55
Dosya boyutu
8.0 MB
Gerekli Android Sürümü
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.1.0.31382
Etiket
Arrow Başlatıcısı
Paket ismi
com.microsoft.launcher
Sürüm
3.1.0.31382
Yayın tarihi
14-03-2017
Gerekli İzinler
56
Dosya boyutu
9.3 MB
Gerekli Android Sürümü
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.0.0.30855
Etiket
Arrow Başlatıcısı
Paket ismi
com.microsoft.launcher
Sürüm
3.0.0.30855
Yayın tarihi
22-02-2017
Gerekli İzinler
55
Dosya boyutu
9.1 MB
Gerekli Android Sürümü
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.0.0.30112
Etiket
Arrow Başlatıcısı
Paket ismi
com.microsoft.launcher
Sürüm
3.0.0.30112
Yayın tarihi
23-01-2017
Gerekli İzinler
55
Dosya boyutu
9.2 MB
Gerekli Android Sürümü
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
2.9.2.30086
Etiket
Arrow Başlatıcısı
Paket ismi
com.microsoft.launcher
Sürüm
2.9.2.30086
Yayın tarihi
21-01-2017
Gerekli İzinler
55
Dosya boyutu
8.3 MB
Gerekli Android Sürümü
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15

Microsoft Corporation Tarafından Yapılan Diğer Uygulamalar

Benzer Uygulamalar