appchive.net menü ikonra
This page is also translated to English.
Indító Android-alkalmazás ikonra APK

Indító 3.2.0.31695

Csomag név
com.microsoft.launcher
Változat
3.2.0.31695
Fejlesztő
Microsoft Corporation
Kiadási dátum
2017. March 27.
Szükséges engedélyek
55
Fájl méret
8.0 MB
Minimális Android™ verzió
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15

Meséljen ismerőseinek a(z) Indító alkalmazásról

A Indító 3.2.0.31695 egy Indító alkalmazás az Android 4.0.3 - 4.0.4 és újabb verzióihoz. A(z) Indító csomagneve: com.microsoft.launcher, és a(z) Microsoft Corporation fejlesztette. A(z) 3.2.0.31695 verzióhoz tartozó információkat keres, amely nem a(z) Indító legújabb verziója. Megjelent: 2017. March 27.. A(z) Indító 3.2.0.31695 48 nyelvre van lefordítva. A Başladıcı, Paleidimo priemonė, لانچر, Lanseerpoort, Pelancar, ආරම්භකය, Покретач, లాంచర్, Пан. запуску, מפעיל, লঞ্চার, Arrow桌面, አስነሺ, Lansator, Abiarazlea, Средство запуска приложений Arrow, المشغل, Appliste, Appoversikt, Käynnistysohjelma, तीर लॉन्चर, लन्चर, កម្មវិធី​ចាប់ផ្ដើម, Ажиллуулагч, Zaganjalnik, Ishga tushirgich, लाँचर, Launcher အပ်ပလီကေးရှင်း, Թողարկիչ, გამშვები, ಲಾಂಚರ್, راه انداز, Indító, லாஞ்சர், Стартов панел, ലോഞ്ചർ, Arrow Launcher, Startbild, Arrow Başlatıcısı, Isiqalisi, Palaidējs, Käivitaja, Ræsiforrit, ລັນເຊີ, Pokretač, Arrow-Startprogramm, Kifungua Programu, Стартер a Indító 3.2.0.31695 helyi fordításai.

Mások a(z) Indító 3.2.0.31695 letöltése, Indító 3.2.0.31695 ingyenes letöltése, Indító 3.2.0.31695, Indító ingyenes 3.2.0.31695 letöltése, Indító letöltése 3.2.0.31695, Indító letöltés Androidra 4.0.3 - 4.0.4, Indító ingyenes letöltés Androidra 4.0.3 - 4.0.4, Indító letöltés Androidra 4.0.3 - 4.0.4 ingyenes letöltés, Indító letöltése, ingyenesen letölthető Indító, Indító letöltése androidra, ingyenesen letölthető Indító, Indító ingyen, Indító 2023, Indító android, Indító apk, Indító alkalmazás, Indító letöltése 2023, Indító letöltése androidra, Indító androidra, Indító ingyen, Appchive Indító, लन्चर, កម្មវិធី​ចាប់ផ្ដើម, Ажиллуулагч, Zaganjalnik, Ishga tushirgich, लाँचर, Launcher အပ်ပလီကေးရှင်း, Թողարկիչ, გამშვები, ಲಾಂಚರ್, راه انداز, Indító, லாஞ்சர், Isiqalisi, Palaidējs, Стартов панел, ലോഞ്ചർ, Arrow Launcher, Startbild, Arrow Başlatıcısı, Kifungua Programu, Стартер, Käivitaja, Ræsiforrit, ລັນເຊີ, Pokretač, Arrow-Startprogramm, ආරම්භකය, Покретач, లాంచర్, Başladıcı, Paleidimo priemonė, لانچر, Lanseerpoort, Pelancar, Пан. запуску, מפעיל, Средство запуска приложений Arrow, المشغل, Appliste, লঞ্চার, Arrow桌面, አስነሺ, Lansator, Abiarazlea, Appoversikt, Käynnistysohjelma, तीर लॉन्चर kifejezésre kerestek, hogy megtalálják a(z) Indító 3.2.0.31695 alkalmazást az appchive.net oldalon.

A Indító 3.2.0.31695 55 engedélyt kér, amelyek közül 18 potenciálisan veszélyes.

A(z) Indító 3.2.0.31695 APK-jának letöltési mérete 8.0 MB.

Szükséges engedélyek

ACCESS_COARSE_LOCATION
Hozzávetőleges hely (hálózat alapú) elérése csak az előtérben A(z) Indító hálózati források (például mobiltornyok és Wi-Fi-hálózatok) alapján képes lekérni az Ön tartózkodási helyét, de csak akkor, ha a(z) Indító az előtérben van. Ezeket a helyszolgáltatásokat be kell kapcsolni, és elérhetővé kell tenni táblagépén, hogy a(z) Indító használni tudja őket.
ACCESS_FINE_LOCATION
Csak az előtérben érheti el a pontos helyet A Indító csak akkor tudja megállapítani a pontos tartózkodási helyét, ha az előtérben van. Ezeket a helyszolgáltatásokat be kell kapcsolni, és elérhetővé kell tenni telefonján, hogy a(z) Indító használni tudja őket. Ez növelheti az akkumulátor fogyasztását.
CALL_PHONE
Közvetlenül hívja a telefonszámokat Lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy az Ön beavatkozása nélkül hívja fel a telefonszámokat. Ez váratlan költségeket vagy hívásokat eredményezhet. Vegye figyelembe, hogy ez nem teszi lehetővé a(z) Indító számára, hogy segélyhívó számokat hívjon. A rosszindulatú alkalmazások pénzbe kerülhetnek, ha az Ön megerősítése nélkül kezdeményeznek hívásokat.
CAMERA
Képeket és videókat készíteni A Indító bármikor képes képeket és videókat rögzíteni a kamerával.
GET_ACCOUNTS
Fiókokat kereshet az eszközön Lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy lekérje a táblagép által ismert fiókok listáját. Ez magában foglalhatja az Ön által telepített alkalmazások által létrehozott fiókokat.
MANAGE_ACCOUNTS
Fiókok hozzáadása vagy eltávolítása Lehetővé teszi a(z) Indító számára olyan műveletek végrehajtását, mint a fiókok hozzáadása és eltávolítása, valamint a jelszavak törlése.
PROCESS_OUTGOING_CALLS
Átirányítja a kimenő hívásokat Lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy lássa a tárcsázott számot kimenő hívás közben, és lehetősége van átirányítani a hívást egy másik számra, vagy teljesen megszakítani a hívást.
READ_CALL_LOG
Hívásnapló olvasása A(z) Indító képes olvasni a híváselőzményeit.
READ_CONTACTS
Olvassa el az elérhetőségeit Lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy beolvassa a táblagépén tárolt névjegyeivel kapcsolatos adatokat. Ez az engedély lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy mentse az Ön névjegyadatait, és a rosszindulatú alkalmazások az Ön tudta nélkül is megoszthatnak névjegyadatokat.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Olvassa el a megosztott tárhely tartalmát Lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy olvassa a megosztott tárhely tartalmát.
READ_PHONE_STATE
Olvassa el a telefon állapotát és személyazonosságát Lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy hozzáférjen az eszköz telefonfunkcióihoz. Ez az engedély lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy meghatározza a telefonszámot és az eszközazonosítókat, hogy aktív-e a hívás, valamint a hívás által összekapcsolt távoli számot.
READ_PROFILE
Olvassa el a saját névjegykártyáját Lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy elolvassa az eszközén tárolt személyes profiladatokat, például az Ön nevét és kapcsolatfelvételi adatait. Ez azt jelenti, hogy a Indító azonosítani tudja Önt, és elküldheti profiladatait másoknak.
READ_SMS
Szöveges üzenetek (SMS vagy MMS) olvasása A Indító képes elolvasni a táblagépén tárolt összes SMS-t (szöveges).
RECEIVE_MMS
Szöveges üzenetek (MMS) fogadása Lehetővé teszi a(z) Indító számára MMS-üzenetek fogadását és feldolgozását. Ez azt jelenti, hogy a(z) Indító figyelheti vagy törölheti az eszközére küldött üzeneteket anélkül, hogy megjelenítené azokat.
RECEIVE_SMS
Szöveges üzenetek (SMS) fogadása Lehetővé teszi a(z) Indító számára SMS-üzenetek fogadását és feldolgozását. Ez azt jelenti, hogy a(z) Indító figyelheti vagy törölheti az eszközére küldött üzeneteket anélkül, hogy megjelenítené azokat.
USE_CREDENTIALS
Fiókokat használjon az eszközön Lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy hitelesítési tokeneket kérjen.
WRITE_CONTACTS
Módosítsa a névjegyeit Lehetővé teszi a(z) Indító számára a táblagépen tárolt névjegyadatok módosítását. Ez az engedély lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy törölje a névjegyadatokat.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Módosíthatja vagy törölheti a megosztott tárhely tartalmát Lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy megírja a megosztott tárhely tartalmát.
ACCESS_NETWORK_STATE
Hálózati kapcsolatok megtekintése Lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy megtekintse a hálózati kapcsolatokra vonatkozó információkat, például a létező és csatlakoztatott hálózatokat.
ACCESS_WEATHERCLOCK_PROVIDER
ACCESS_WIFI_STATE
Nézze meg a Wi-Fi kapcsolatokat Lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy megtekintse a Wi-Fi hálózattal kapcsolatos információkat, például azt, hogy a Wi-Fi engedélyezve van-e, és a csatlakoztatott Wi-Fi-eszközök nevét.
BIND_APPWIDGET
BLUETOOTH
Párosítás Bluetooth-eszközökkel Lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy megtekintse a Bluetooth konfigurációját a táblagépen, valamint kapcsolatokat hozzon létre és fogadjon el a párosított eszközökkel.
BLUETOOTH_ADMIN
Elérheti a Bluetooth beállításait Lehetővé teszi a(z) Indító számára a helyi Bluetooth-táblagép konfigurálását, valamint a távoli eszközök felfedezését és párosítását.
CHANGE_NETWORK_STATE
Módosítsa a hálózati kapcsolatot Lehetővé teszi a(z) Indító számára a hálózati kapcsolat állapotának módosítását.
CHANGE_WIFI_STATE
Csatlakozni és leválasztani a Wi-Fi-t Lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy csatlakozzon a Wi-Fi hozzáférési pontokhoz, bontsa le a kapcsolatot azokkal, és módosítsa a Wi-Fi-hálózatok eszközkonfigurációját.
DOWNLOAD_WITHOUT_NOTIFICATION
EXPAND_STATUS_BAR
Állapotsor kibontása/összecsukása Lehetővé teszi a(z) Indító számára az állapotsor kibontását vagy összecsukását.
FLASHLIGHT
Vezérlő zseblámpa Lehetővé teszi a(z) Indító számára a zseblámpa vezérlését.
GET_TASKS
Lekérni a futó alkalmazásokat Lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy információkat kérjen le a jelenleg és a közelmúltban futó feladatokról. Ez lehetővé teheti a(z) Indító számára, hogy információkat találjon az eszközön használt alkalmazásokról.
INTERNET
Teljes hálózati hozzáféréssel rendelkezik Lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy hálózati socketeket hozzon létre, és egyéni hálózati protokollokat használjon. A böngésző és más alkalmazások lehetőséget biztosítanak az adatok internetre küldésére, így ez az engedély nem szükséges az adatok internetre küldéséhez.
KILL_BACKGROUND_PROCESSES
Zárja be a többi alkalmazást Lehetővé teszi a(z) Indító számára más alkalmazások háttérfolyamatainak leállítását. Emiatt más alkalmazások leállhatnak.
RECEIVE_BOOT_COMPLETED
Indításkor futni Lehetővé teszi, hogy a(z) Indító automatikusan elinduljon, amint a rendszer befejeződött. Ez tovább tarthat a táblagép indításához, és lehetővé teheti, hogy a(z) Indító lelassítsa a táblagép teljes működését azáltal, hogy folyamatosan fut.
SET_WALLPAPER
Háttérkép beállítása Lehetővé teszi a(z) Indító számára a rendszer háttérképének beállítását.
SET_WALLPAPER_HINTS
Állítsa be a háttérkép méretét Lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy beállítsa a rendszer háttérképének méretére vonatkozó tippeket.
STATUS_BAR
SYSTEM_ALERT_WINDOW
A Indító megjelenhet más alkalmazások felett A Indító megjelenhet más alkalmazások tetején vagy a képernyő más részein. Ez megzavarhatja a normál alkalmazáshasználatot, és megváltoztathatja más alkalmazások megjelenési módját.
VIBRATE
Szabályozza a vibrációt Lehetővé teszi a(z) Indító számára a vibrátor vezérlését.
WAKE_LOCK
Tartsa bekapcsolva az autó képernyőjét Lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy az autó képernyőjét bekapcsolva tartsa.
WRITE_SETTINGS
Módosítsa a rendszerbeállításokat Lehetővé teszi a(z) Indító számára a rendszerbeállítási adatok módosítását. A rosszindulatú alkalmazások megrongálhatják a rendszer konfigurációját.
com.anddoes.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.android.alarm.permission.SET_ALARM
Állítson be ébresztőt Lehetővé teszi a(z) Indító számára, hogy ébresztőt állítson be egy telepített ébresztőóra alkalmazásban. Előfordulhat, hogy egyes ébresztőóra-alkalmazások nem valósítják meg ezt a funkciót.
com.android.cmlauncher.permission.READ_SETTINGS
com.android.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.android.launcher2.permission.READ_SETTINGS
com.android.launcher3.permission.READ_SETTINGS
com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE
com.google.android.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.htc.permission.APP_PLATFORM
com.huawei.android.totemweather.permission.ACCESS_WEATHERCLOCK_PROVIDER
com.microsoft.launcher.permission.C2D_MESSAGE
com.sec.android.provider.badge.permission.READ
com.sec.android.provider.badge.permission.WRITE
com.sony.mobile.permission.SYSTEM_UI_VISIBILITY_EXTENSION
huawei.HW_SIGNATURE_OR_SYSTEM

Töltse le a letöltést

Minden verzió

3.6.0.34427
Címke
Indító
Csomag név
com.microsoft.launcher
Változat
3.6.0.34427
Kiadási dátum
2017-06-19
Szükséges engedélyek
61
Fájl méret
10.1 MB
Szükséges Android verzió
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.4.0.33406
Címke
Indító
Csomag név
com.microsoft.launcher
Változat
3.4.0.33406
Kiadási dátum
2017-05-07
Szükséges engedélyek
60
Fájl méret
10.1 MB
Szükséges Android verzió
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.3.0.32905
Címke
Indító
Csomag név
com.microsoft.launcher
Változat
3.3.0.32905
Kiadási dátum
2017-04-17
Szükséges engedélyek
57
Fájl méret
7.9 MB
Szükséges Android verzió
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.2.0.31695
Címke
Indító
Csomag név
com.microsoft.launcher
Változat
3.2.0.31695
Kiadási dátum
2017-03-27
Szükséges engedélyek
55
Fájl méret
8.0 MB
Szükséges Android verzió
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.1.0.31382
Címke
Indító
Csomag név
com.microsoft.launcher
Változat
3.1.0.31382
Kiadási dátum
2017-03-14
Szükséges engedélyek
56
Fájl méret
9.3 MB
Szükséges Android verzió
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.0.0.30855
Címke
Indító
Csomag név
com.microsoft.launcher
Változat
3.0.0.30855
Kiadási dátum
2017-02-22
Szükséges engedélyek
55
Fájl méret
9.1 MB
Szükséges Android verzió
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.0.0.30112
Címke
Indító
Csomag név
com.microsoft.launcher
Változat
3.0.0.30112
Kiadási dátum
2017-01-23
Szükséges engedélyek
55
Fájl méret
9.2 MB
Szükséges Android verzió
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
2.9.2.30086
Címke
Indító
Csomag név
com.microsoft.launcher
Változat
2.9.2.30086
Kiadási dátum
2017-01-21
Szükséges engedélyek
55
Fájl méret
8.3 MB
Szükséges Android verzió
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15

További alkalmazások a következőtől: Microsoft Corporation

Hasonló alkalmazások