appchive.net-valikkokuvake
This page is also translated to English.
Käynnistysohjelma Android-sovelluskuvake APK

Käynnistysohjelma 3.2.0.31695

Paketin nimi
com.microsoft.launcher
Versio
3.2.0.31695
Kehittäjä
Microsoft Corporation
Julkaisupäivä
27 March 2017
Vaaditut käyttöoikeudet
55
Tiedoston koko
8.0 MB
Minimi Android™-versio
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15

Kerro ystävillesi sovelluksesta Käynnistysohjelma

Käynnistysohjelma 3.2.0.31695 on Käynnistysohjelma -sovellus Androidille 4.0.3 - 4.0.4 tai uudemmille. Sovelluksen Käynnistysohjelma paketin nimi on com.microsoft.launcher, ja sen on kehittänyt Microsoft Corporation. Etsit tietoja versiosta 3.2.0.31695, joka ei ole sovelluksen Käynnistysohjelma uusin versio. Se on julkaistu 27 March 2017. Käynnistysohjelma 3.2.0.31695 on käännetty 48 kielelle. Startbild, გამშვები, Appliste, لانچر, Покретач, तीर लॉन्चर, ລັນເຊີ, מפעיל, লঞ্চার, लाँचर, Zaganjalnik, ಲಾಂಚರ್, Ræsiforrit, Launcher အပ်ပလီကေးရှင်း, Abiarazlea, Isiqalisi, లాంచర్, Käivitaja, Başladıcı, አስነሺ, Lansator, Ажиллуулагч, المشغل, Kifungua Programu, Ishga tushirgich, Paleidimo priemonė, ലോഞ്ചർ, កម្មវិធី​ចាប់ផ្ដើម, Թողարկիչ, Indító, Käynnistysohjelma, Стартер, راه انداز, Arrow-Startprogramm, ආරම්භකය, Пан. запуску, Appoversikt, Стартов панел, Arrow桌面, Arrow Launcher, लन्चर, Pokretač, Arrow Başlatıcısı, Средство запуска приложений Arrow, Lanseerpoort, Palaidējs, Pelancar, லாஞ்சர் ovat sovelluksen Käynnistysohjelma 3.2.0.31695 paikallisia käännöksiä.

Muut ihmiset ovat hakeneet hakusanalla lataa Käynnistysohjelma 3.2.0.31695, Käynnistysohjelma 3.2.0.31695 ilmaiseksi ladattavaksi, Käynnistysohjelma 3.2.0.31695, Käynnistysohjelma ilmaiseksi ladattava 3.2.0.31695, Käynnistysohjelma lataa 3.2.0.31695, Lataa Käynnistysohjelma Androidille 4.0.3 - 4.0.4, Käynnistysohjelma ilmainen lataus Androidille 4.0.3 - 4.0.4, Käynnistysohjelma lataus Androidille 4.0.3 - 4.0.4 ilmainen lataus, lataa Käynnistysohjelma, lataa ilmaiseksi Käynnistysohjelma, lataa Käynnistysohjelma androidille, lataa Käynnistysohjelma ilmaiseksi, Käynnistysohjelma ilmaiseksi, Käynnistysohjelma 2023, Käynnistysohjelma android, Käynnistysohjelma apk, Käynnistysohjelma sovellus, Käynnistysohjelma lataus 2023, Käynnistysohjelma lataus android, Käynnistysohjelma androidille, Käynnistysohjelma ilmaiseksi, Appchive Käynnistysohjelma, Ishga tushirgich, Paleidimo priemonė, ലോഞ്ചർ, កម្មវិធី​ចាប់ផ្ដើម, Թողարկիչ, Indító, Käynnistysohjelma, Стартер, راه انداز, Arrow-Startprogramm, ආරම්භකය, Пан. запуску, Appoversikt, Стартов панел, Arrow桌面, Arrow Launcher, लन्चर, Pokretač, Arrow Başlatıcısı, Средство запуска приложений Arrow, Lanseerpoort, Palaidējs, Pelancar, லாஞ்சர், Startbild, გამშვები, Appliste, لانچر, Покретач, तीर लॉन्चर, ລັນເຊີ, מפעיל, লঞ্চার, लाँचर, Zaganjalnik, ಲಾಂಚರ್, Ræsiforrit, Launcher အပ်ပလီကေးရှင်း, Abiarazlea, Isiqalisi, లాంచర్, Käivitaja, Başladıcı, አስነሺ, Lansator, Ажиллуулагч, المشغل, Kifungua Programu löytääkseen sovelluksen Käynnistysohjelma 3.2.0.31695 osoitteessa appchive.net.

Käynnistysohjelma 3.2.0.31695 pyytää 55 lupaa, joista 18 on mahdollisesti vaarallista.

Sovelluksen Käynnistysohjelma 3.2.0.31695 APK:n latauskoko on 8.0 MB.

Vaaditut käyttöoikeudet

ACCESS_COARSE_LOCATION
Käyttää likimääräistä sijaintia (verkkopohjainen) vain etualalla Käynnistysohjelma voi saada sijaintisi verkkolähteiden, kuten matkapuhelintornien ja Wi-Fi-verkkojen, perusteella, mutta vain silloin, kun Käynnistysohjelma on etualalla. Näiden sijaintipalvelujen on oltava päällä ja käytettävissä tablet-laitteellasi, jotta Käynnistysohjelma voi käyttää niitä.
ACCESS_FINE_LOCATION
Tarkan sijainnin saa vain etualalla Käynnistysohjelma voi saada tarkan sijaintisi vain, kun se on etualalla. Näiden sijaintipalvelujen on oltava päällä ja saatavilla puhelimessasi, jotta Käynnistysohjelma voi käyttää niitä. Tämä voi lisätä akun kulutusta.
CALL_PHONE
Soittaa suoraan puhelinnumeroihin Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma soittaa puhelinnumeroihin ilman sinun puuttumistasi. Tämä voi johtaa odottamattomiin maksuihin tai puheluihin. Huomaa, että tämä ei salli Käynnistysohjelma:n soittaa hätänumeroihin. Haitalliset sovellukset voivat maksaa sinulle rahaa soittamalla ilman vahvistusta.
CAMERA
Ottaa kuvia ja videoita Käynnistysohjelma voi ottaa kuvia ja tallentaa videoita kameralla milloin tahansa.
GET_ACCOUNTS
Löytää tilit laitteelta Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma saada luettelon tablet-laitteen tuntemista tileistä. Tämä voi sisältää mitkä tahansa asentamiesi sovellusten luomat tilit.
MANAGE_ACCOUNTS
Lisätä tai poistaa tilejä Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma suorittaa toimintoja, kuten lisätä ja poistaa tilejä sekä poistaa heidän salasanansa.
PROCESS_OUTGOING_CALLS
Reitittää lähtevät puhelut uudelleen Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma nähdä numeron, johon soitetaan lähtevän puhelun aikana, ja voi ohjata puhelun toiseen numeroon tai keskeyttää puhelun kokonaan.
READ_CALL_LOG
Lue puheluloki Käynnistysohjelma voi lukea soittohistoriasi.
READ_CONTACTS
Lue yhteystietosi Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma lukea tablet-laitteellesi tallennettuja yhteystietojasi. Tämän luvan avulla Käynnistysohjelma voi tallentaa yhteystietosi, ja haitalliset sovellukset voivat jakaa yhteystietoja tietämättäsi.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Lukea jaetun tallennustilan sisältöä Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma lukea jaetun tallennustilan sisältöä.
READ_PHONE_STATE
Lue puhelimen tila ja henkilöllisyys Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma käyttää laitteen puhelinominaisuuksia. Tämän luvan avulla Käynnistysohjelma voi määrittää puhelinnumeron ja laitetunnukset, onko puhelu aktiivinen ja puhelulla yhdistetyn etänumeron.
READ_PROFILE
Lue oma yhteystietokorttisi Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma lukea laitteellesi tallennettuja henkilökohtaisia profiilitietoja, kuten nimesi ja yhteystietosi. Tämä tarkoittaa, että Käynnistysohjelma voi tunnistaa sinut ja lähettää profiilitietosi muille.
READ_SMS
Lukea tekstiviestejäsi (SMS tai MMS) Käynnistysohjelma voi lukea kaikki tablet-laitteellesi tallennetut tekstiviestit.
RECEIVE_MMS
Vastaanottaa tekstiviestejä (MMS) Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma vastaanottaa ja käsitellä MMS-viestejä. Tämä tarkoittaa, että Käynnistysohjelma voi valvoa tai poistaa laitteellesi lähetettyjä viestejä näyttämättä niitä sinulle.
RECEIVE_SMS
Vastaanottaa tekstiviestejä (SMS) Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma vastaanottaa ja käsitellä tekstiviestejä. Tämä tarkoittaa, että Käynnistysohjelma voi valvoa tai poistaa laitteellesi lähetettyjä viestejä näyttämättä niitä sinulle.
USE_CREDENTIALS
Käyttää tilejä laitteessa Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma pyytää todennustunnuksia.
WRITE_CONTACTS
Muokata yhteystietojasi Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma muokata tablet-laitteellesi tallennettuja yhteystietojasi. Tämän luvan avulla Käynnistysohjelma voi poistaa yhteystietoja.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Muokata tai poistaa jaetun tallennustilan sisältöä Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma kirjoittaa jaetun tallennustilan sisällön.
ACCESS_NETWORK_STATE
Tarkastella verkkoyhteyksiä Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma tarkastella verkkoyhteyksiä koskevia tietoja, kuten olemassa olevia ja yhdistettyjä verkkoja.
ACCESS_WEATHERCLOCK_PROVIDER
ACCESS_WIFI_STATE
Tarkastella Wi-Fi-yhteyksiä Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma tarkastella tietoja Wi-Fi-verkosta, kuten onko Wi-Fi käytössä ja yhdistettyjen Wi-Fi-laitteiden nimet.
BIND_APPWIDGET
BLUETOOTH
Muodostaa pariliitoksen Bluetooth-laitteiden kanssa Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma tarkastella tablet-laitteen Bluetooth-asetuksia sekä muodostaa ja hyväksyä yhteyksiä pariksi liitettyjen laitteiden kanssa.
BLUETOOTH_ADMIN
Päästä Bluetooth-asetuksiin Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma määrittää paikallisen Bluetooth-tabletin sekä etsiä ja muodostaa laiteparin etälaitteiden kanssa.
CHANGE_NETWORK_STATE
Muuttaa verkkoyhteyttä Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma muuttaa verkkoyhteyden tilaa.
CHANGE_WIFI_STATE
Muodostaa ja katkaista Wi-Fi-yhteys Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma muodostaa yhteyden Wi-Fi-tukipisteisiin ja katkaista niitä sekä tehdä muutoksia laitteen määrityksiin Wi-Fi-verkkoja varten.
DOWNLOAD_WITHOUT_NOTIFICATION
EXPAND_STATUS_BAR
Laajenna/kutista tilapalkki Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma laajentaa tai tiivistää tilapalkin.
FLASHLIGHT
Ohjata taskulamppua Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma ohjata taskulamppua.
GET_TASKS
Noutaa käynnissä olevat sovellukset Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma hakea tietoja parhaillaan ja äskettäin käynnissä olevista tehtävistä. Tämä saattaa antaa sovellukselle Käynnistysohjelma mahdollisuuden löytää tietoja laitteessa käytetyistä sovelluksista.
INTERNET
On täysi verkkoyhteys Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma luoda verkkopistokkeita ja käyttää mukautettuja verkkoprotokollia. Selain ja muut sovellukset tarjoavat keinoja lähettää tietoja Internetiin, joten tätä lupaa ei tarvita tietojen lähettämiseen Internetiin.
KILL_BACKGROUND_PROCESSES
Sulje muut sovellukset Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma lopettaa muiden sovellusten taustaprosessit. Tämä voi saada muut sovellukset pysähtymään.
RECEIVE_BOOT_COMPLETED
Ajaa käynnistyksen yhteydessä Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma käynnistää itsensä heti, kun järjestelmä on käynnistynyt. Tämä voi pidentää tablet-laitteen käynnistystä ja antaa sovelluksen Käynnistysohjelma hidastaa tabletin toimintaa jatkuvasti käynnissä.
SET_WALLPAPER
Aseta taustakuva Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma asettaa järjestelmän taustakuvan.
SET_WALLPAPER_HINTS
Säädä taustakuvasi kokoa Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma asettaa järjestelmän taustakuvan kokovinkkejä.
STATUS_BAR
SYSTEM_ALERT_WINDOW
Käynnistysohjelma voi näkyä muiden sovellusten päällä Käynnistysohjelma voi näkyä muiden sovellusten päällä tai muissa näytön osissa. Tämä voi häiritä normaalia sovellusten käyttöä ja muuttaa tapaa, jolla muut sovellukset näkyvät.
VIBRATE
Hallita tärinää Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma ohjata värinää.
WAKE_LOCK
Pitää auton näyttö päällä Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma pitää auton näytön päällä.
WRITE_SETTINGS
Muuttaa järjestelmäasetuksia Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma muokata järjestelmän asetustietoja. Haitalliset sovellukset voivat vioittaa järjestelmäsi kokoonpanoa.
com.anddoes.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.android.alarm.permission.SET_ALARM
Asettaa hälytyksen Antaa sovelluksen Käynnistysohjelma asettaa hälytyksen asennetussa herätyskellosovelluksessa. Jotkut herätyskellosovellukset eivät välttämättä käytä tätä ominaisuutta.
com.android.cmlauncher.permission.READ_SETTINGS
com.android.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.android.launcher2.permission.READ_SETTINGS
com.android.launcher3.permission.READ_SETTINGS
com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE
com.google.android.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.htc.permission.APP_PLATFORM
com.huawei.android.totemweather.permission.ACCESS_WEATHERCLOCK_PROVIDER
com.microsoft.launcher.permission.C2D_MESSAGE
com.sec.android.provider.badge.permission.READ
com.sec.android.provider.badge.permission.WRITE
com.sony.mobile.permission.SYSTEM_UI_VISIBILITY_EXTENSION
huawei.HW_SIGNATURE_OR_SYSTEM

Lataa lataus

Kaikki versiot

3.6.0.34427
Label
Käynnistysohjelma
Paketin nimi
com.microsoft.launcher
Versio
3.6.0.34427
Julkaisupäivä
19-06-2017
Vaaditut käyttöoikeudet
61
Tiedoston koko
10.1 MB
Vaadittu Android-versio
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.4.0.33406
Label
Käynnistysohjelma
Paketin nimi
com.microsoft.launcher
Versio
3.4.0.33406
Julkaisupäivä
07-05-2017
Vaaditut käyttöoikeudet
60
Tiedoston koko
10.1 MB
Vaadittu Android-versio
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.3.0.32905
Label
Käynnistysohjelma
Paketin nimi
com.microsoft.launcher
Versio
3.3.0.32905
Julkaisupäivä
17-04-2017
Vaaditut käyttöoikeudet
57
Tiedoston koko
7.9 MB
Vaadittu Android-versio
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.2.0.31695
Label
Käynnistysohjelma
Paketin nimi
com.microsoft.launcher
Versio
3.2.0.31695
Julkaisupäivä
27-03-2017
Vaaditut käyttöoikeudet
55
Tiedoston koko
8.0 MB
Vaadittu Android-versio
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.1.0.31382
Label
Käynnistysohjelma
Paketin nimi
com.microsoft.launcher
Versio
3.1.0.31382
Julkaisupäivä
14-03-2017
Vaaditut käyttöoikeudet
56
Tiedoston koko
9.3 MB
Vaadittu Android-versio
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.0.0.30855
Label
Käynnistysohjelma
Paketin nimi
com.microsoft.launcher
Versio
3.0.0.30855
Julkaisupäivä
22-02-2017
Vaaditut käyttöoikeudet
55
Tiedoston koko
9.1 MB
Vaadittu Android-versio
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
3.0.0.30112
Label
Käynnistysohjelma
Paketin nimi
com.microsoft.launcher
Versio
3.0.0.30112
Julkaisupäivä
23-01-2017
Vaaditut käyttöoikeudet
55
Tiedoston koko
9.2 MB
Vaadittu Android-versio
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15
2.9.2.30086
Label
Käynnistysohjelma
Paketin nimi
com.microsoft.launcher
Versio
2.9.2.30086
Julkaisupäivä
21-01-2017
Vaaditut käyttöoikeudet
55
Tiedoston koko
8.3 MB
Vaadittu Android-versio
Ice Cream Sandwich, 4.0.3 - 4.0.4, API level 15

Lisää sovelluksia kehittäjältä Microsoft Corporation

Samanlaisia sovelluksia