Ikona nabídky appchive.net
This page is also translated to English.
Ikona aplikace Služby Motorola pro Android APK

Služby Motorola 2.02.34-126

Název balíčku
com.motorola.targetnotif
Verze
2.02.34-126
Vývojář
Motorola Mobility
Datum vydání
15 March 2011
Požadovaná oprávnění
33
Velikost souboru
20.8 MB
Minimální verze Android™
Jelly Bean, 4.3.x, API level 18

Řekněte svým přátelům o Služby Motorola

Služby Motorola 2.02.34-126 je aplikace z kategorie Všeobecné pro Android 4.3.x a vyšší. Název balíčku aplikace Služby Motorola je com.motorola.targetnotif a je vyvinut vývojářem Motorola Mobility. Prohlížíte si informace o verzi 2.02.34-126, která není nejnovější verzí Služby Motorola. Byla vydána 15 March 2011. Aplikace Služby Motorola 2.02.34-126 je přeložena do 14 jazyků. Motorola Services, Connect, „Motorola“ paslaugos, Connect, Služby Motorola, Perkhidmatan Motorola, Motorola pakalpojumi, Motorola услуге, Serveis de Motorola, Служби Motorola, Motorola szolgáltatások, Servicii Motorola, Motoroline storitve, Услуги на Motorola jsou místní překlady aplikace Služby Motorola 2.02.34-126.

Jiní lidé hledali Stáhnout Služby Motorola 2.02.34-126, Služby Motorola 2.02.34-126 zdarma ke stažení, Služby Motorola 2.02.34-126, Služby Motorola zdarma ke stažení 2.02.34-126, Služby Motorola stáhnout 2.02.34-126, Stáhnout Služby Motorola pro Android 4.3.x, Služby Motorola stáhnout pro Android 4.3.x zdarma, Služby Motorola stáhnout pro Android 4.3.x zdarma stáhnout, stáhnout Služby Motorola, stáhnout zdarma Služby Motorola, stáhnout Služby Motorola pro android, stáhnout Služby Motorola zdarma, Služby Motorola zdarma, Služby Motorola 2023, Služby Motorola android, Služby Motorola apk, Služby Motorola aplikace, Služby Motorola stahování 2023, Služby Motorola stahování android, Služby Motorola pro android, Služby Motorola zdarma, Appchive Služby Motorola, Motoroline storitve, Услуги на Motorola, Servicii Motorola, Connect, „Motorola“ paslaugos, Connect, Motorola Services, Perkhidmatan Motorola, Motorola pakalpojumi, Služby Motorola, Serveis de Motorola, Служби Motorola, Motorola szolgáltatások, Motorola услуге, aby našli Služby Motorola 2.02.34-126 na appchive.net.

Aplikace Služby Motorola 2.02.34-126 požaduje 33 oprávnění, z nichž 13 je potenciálně nebezpečných.

Soubor APK aplikace Služby Motorola 2.02.34-126 má velikost ke stažení 20.8 MB.

Požadovaná oprávnění

ACCESS_FINE_LOCATION
Přístup k přesné poloze pouze v popředí Aplikace Služby Motorola může zjistit vaši přesnou polohu, pouze když je v popředí. Aby je aplikace Služby Motorola mohla používat, musí být tyto služby určování polohy zapnuté a dostupné ve vašem telefonu. To může zvýšit spotřebu baterie.
AUTHENTICATE_ACCOUNTS
Vytvářet účty a nastavovat hesla Umožňuje aplikaci Služby Motorola používat možnosti ověřování účtů správce účtů, včetně vytváření účtů a získávání a nastavení jejich hesel.
BODY_SENSORS
Přístup k tělesným senzorům (jako jsou monitory srdečního tepu) Umožňuje aplikaci Služby Motorola přistupovat k datům ze senzorů, které monitorují vaši fyzickou kondici, jako je váš srdeční tep.
GET_ACCOUNTS
Najít účty v zařízení Umožňuje aplikaci Služby Motorola získat seznam účtů, které tablet zná. To může zahrnovat všechny účty vytvořené aplikacemi, které jste nainstalovali.
MANAGE_ACCOUNTS
Přidat nebo odebrat účty Umožňuje aplikaci Služby Motorola provádět operace, jako je přidávání a odebírání účtů a mazání jejich hesla.
READ_CALENDAR
Přečtěte si události a podrobnosti v kalendáři Aplikace Služby Motorola může číst všechny události kalendáře uložené ve vašem tabletu a sdílet nebo ukládat data vašeho kalendáře.
READ_CALL_LOG
Číst protokol hovorů Aplikace Služby Motorola může číst vaši historii hovorů.
READ_CONTACTS
Přečtěte si kontakty Umožňuje aplikaci Služby Motorola číst data o vašich kontaktech uložených ve vašem tabletu. Toto oprávnění umožňuje aplikaci Služby Motorola ukládat vaše kontaktní údaje a škodlivé aplikace mohou sdílet kontaktní údaje bez vašeho vědomí.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Číst obsah vašeho sdíleného úložiště Umožňuje aplikaci Služby Motorola číst obsah vašeho sdíleného úložiště.
READ_PHONE_STATE
Číst stav a identitu telefonu Umožňuje aplikaci Služby Motorola přistupovat k funkcím telefonu v zařízení. Toto oprávnění umožňuje aplikaci Služby Motorola určit telefonní číslo a ID zařízení, zda je hovor aktivní a vzdálené číslo spojené hovorem.
READ_PROFILE
Číst vlastní kontaktní kartu Umožňuje aplikaci Služby Motorola číst informace o osobním profilu uložené ve vašem zařízení, jako je vaše jméno a kontaktní údaje. To znamená, že aplikace Služby Motorola vás může identifikovat a může odeslat informace o vašem profilu ostatním.
USE_CREDENTIALS
Používat účty v zařízení Umožňuje aplikaci Služby Motorola požadovat ověřovací tokeny.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Upravit nebo odstranit obsah vašeho sdíleného úložiště Umožňuje aplikaci Služby Motorola zapisovat obsah vašeho sdíleného úložiště.
ACCESS_NETWORK_STATE
Zobrazit síťová připojení Umožňuje aplikaci Služby Motorola zobrazit informace o síťových připojeních, například jaké sítě existují a jsou připojeny.
ACCESS_WIFI_STATE
Zobrazit připojení Wi-Fi Umožňuje aplikaci Služby Motorola zobrazit informace o sítích Wi-Fi, například zda je povoleno připojení Wi-Fi a názvy připojených zařízení Wi-Fi.
BLUETOOTH
Spárovat se zařízeními Bluetooth Umožňuje aplikaci Služby Motorola zobrazit konfiguraci Bluetooth v tabletu a vytvářet a přijímat připojení se spárovanými zařízeními.
BLUETOOTH_ADMIN
Přístup k nastavení Bluetooth Umožňuje aplikaci Služby Motorola konfigurovat místní tablet Bluetooth a zjišťovat a spárovat vzdálená zařízení.
INTERNET
Mít plný přístup k síti Umožňuje aplikaci Služby Motorola vytvářet síťové zásuvky a používat vlastní síťové protokoly. Prohlížeč a další aplikace poskytují prostředky k odesílání dat na internet, takže toto povolení není nutné k odesílání dat na internet.
RECEIVE_BOOT_COMPLETED
Spustit při startu Umožňuje aplikaci Služby Motorola, aby se sama spustila, jakmile se systém dokončí. Díky tomu může spuštění tabletu trvat déle a aplikace Služby Motorola může celkově zpomalit tablet tím, že bude vždy spuštěna.
VIBRATE
Ovládat vibrace Umožňuje aplikaci Služby Motorola ovládat vibrátor.
WAKE_LOCK
Nechte obrazovku auta zapnutou Umožňuje aplikaci Služby Motorola ponechat zapnutou obrazovku auta.
com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE
com.google.PROVIDE_BACKGROUND
com.google.PROVIDE_SETUP_DEFAULTS
com.google.SET_WATCH_FACE_PRIVILEGED
com.google.android.providers.gsf.permission.READ_GSERVICES
com.motorola.blur.service.blur.Permissions.INTERACT_BLUR_SERVICE
com.motorola.ccc.notification.READ_NOTIFICATIONS
com.motorola.ccc.notification.WRITE_NOTIFICATIONS
com.motorola.ccc.plm.permission.READPROVIDER
com.motorola.loop.plugin.xclockplugin.permission.C2D_MESSAGE
com.motorola.permission.ACCESS_CHECKIN
com.motorola.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS

Získejte stahování

Všechny verze

1.5.1
Označení
Motorola Connect
Název balíčku
com.motorola.targetnotif
Verze
1.5.1
Datum vydání
15-03-2011
Požadovaná oprávnění
32
Velikost souboru
881.3 KB
Požadovaná verze systému Android
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
2.03.11-149
Označení
Connect
Název balíčku
com.motorola.targetnotif
Verze
2.03.11-149
Datum vydání
15-03-2011
Požadovaná oprávnění
30
Velikost souboru
22.9 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.3.x, API level 18
2.02.34-126
Označení
Služby Motorola
Název balíčku
com.motorola.targetnotif
Verze
2.02.34-126
Datum vydání
15-03-2011
Požadovaná oprávnění
33
Velikost souboru
20.8 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.3.x, API level 18
2.02.21-107
Označení
Služby Motorola
Název balíčku
com.motorola.targetnotif
Verze
2.02.21-107
Datum vydání
15-03-2011
Požadovaná oprávnění
31
Velikost souboru
20.2 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.3.x, API level 18

Další aplikace od vývojáře Motorola Mobility

Podobné aplikace