Икона на менюто appchive.net
This page is also translated to English.
Мениджър за WiFi връзки Икона на приложението за Android APK

Мениджър за WiFi връзки 1.5.2.5

Име на пакета
com.roamingsoft.manager
Версия
1.5.2.5
Разработчик
roamingsoft
Дата на излизане
13 April 2015
Необходими разрешения
15
Размер на файла
2.9 MB
Минимална версия на Android™
Gingerbread, 2.3.3 - 2.3.7, API level 10

Кажете на приятелите си за Мениджър за WiFi връзки

Мениджър за WiFi връзки 1.5.2.5 е приложение от Общ за Android 2.3.3 - 2.3.7 и по-нова версия. Името на пакета на Мениджър за WiFi връзки е com.roamingsoft.manager и е разработено от roamingsoft. Разглеждате информация за версия 1.5.2.5, която е най-новата версия на Мениджър за WiFi връзки. Пуснат е на 13 April 2015. Мениджър за WiFi връзки 1.5.2.5 е преведено на 18 езика. Quản lý kết nối wifi, WiFi Elkarketa Kudeatzailea, WiFi Bağlantı Yöneticisi, WiFi Forbindelses-Maneger, مدير الشبكه اللاسلكيه, Manager conexiuni wireless, Menedżer połączeń WiFi, Gerenciador de conexões Wi-Fi, Gestionnaire de Sans Fil, Διαχείριση σύνδεσης WiFi, Мениджър за WiFi връзки, مدیر اتصال فای, Wifi Connectie Manager, WiFi连接管理器, WiFi Connection Manager, WiFi Connection Manager, WiFi連線管理員, Менеджер з'єднань Wi-Fi са местните преводи на Мениджър за WiFi връзки 1.5.2.5.

Други хора са търсили Изтегляне Мениджър за WiFi връзки 1.5.2.5, Мениджър за WiFi връзки 1.5.2.5 безплатно изтегляне, Мениджър за WiFi връзки 1.5.2.5, Мениджър за WiFi връзки безплатно 1.5.2.5 изтегляне, Мениджър за WiFi връзки изтегляне 1.5.2.5, Изтеглете Мениджър за WiFi връзки за Android 2.3.3 - 2.3.7, Мениджър за WiFi връзки безплатно изтегляне за Android 2.3.3 - 2.3.7, Мениджър за WiFi връзки изтегляне за Android 2.3.3 - 2.3.7 безплатно изтегляне, изтегли Мениджър за WiFi връзки, безплатно изтегли Мениджър за WiFi връзки, изтегли Мениджър за WiFi връзки за андроид, безплатно изтегли Мениджър за WiFi връзки, Мениджър за WiFi връзки безплатно, Мениджър за WiFi връзки 2023, Мениджър за WiFi връзки андроид, Мениджър за WiFi връзки apk, Мениджър за WiFi връзки приложение, изтегли Мениджър за WiFi връзки 2023, изтегли Мениджър за WiFi връзки за андроид, Мениджър за WiFi връзки за андроид, Мениджър за WiFi връзки безплатно, Appchive Мениджър за WiFi връзки, مدير الشبكه اللاسلكيه, WiFi Bağlantı Yöneticisi, WiFi Forbindelses-Maneger, Διαχείριση σύνδεσης WiFi, Manager conexiuni wireless, Menedżer połączeń WiFi, Gerenciador de conexões Wi-Fi, Gestionnaire de Sans Fil, WiFi Connection Manager, WiFi Connection Manager, WiFi連線管理員, Менеджер з'єднань Wi-Fi, Мениджър за WiFi връзки, مدیر اتصال فای, Wifi Connectie Manager, WiFi连接管理器, WiFi Elkarketa Kudeatzailea, Quản lý kết nối wifi, за да намерят Мениджър за WiFi връзки 1.5.2.5 в appchive.net.

Мениджър за WiFi връзки 1.5.2.5 иска 15 разрешения, от които пет са потенциално опасни.

APK на Мениджър за WiFi връзки 1.5.2.5 има размер за изтегляне от 2.9 MB.

Необходими разрешения

ACCESS_COARSE_LOCATION
Достъп до приблизително местоположение (базирано на мрежа) само на преден план Мениджър за WiFi връзки може да получи вашето местоположение въз основа на мрежови източници като клетъчни кули и Wi-Fi мрежи, но само когато Мениджър за WiFi връзки е на преден план. Тези услуги за местоположение трябва да са включени и налични на таблета ви, за да може Мениджър за WiFi връзки да ги използва.
CAMERA
Правете снимки и видеоклипове Мениджър за WiFi връзки може да прави снимки и да записва видеоклипове с помощта на камерата по всяко време.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Прочетете съдържанието на вашето споделено хранилище Позволява на Мениджър за WiFi връзки да чете съдържанието на вашето споделено хранилище.
READ_PHONE_STATE
Четене на състоянието и самоличността на телефона Позволява на Мениджър за WiFi връзки достъп до телефонните функции на устройството. Това разрешение позволява на Мениджър за WiFi връзки да определи телефонния номер и идентификаторите на устройството, дали е активно обаждане и отдалечения номер, свързан чрез повикване.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Променяте или изтривате съдържанието на вашето споделено хранилище Позволява на Мениджър за WiFi връзки да записва съдържанието на вашето споделено хранилище.
ACCESS_COARSE_UPDATES
ACCESS_NETWORK_STATE
Преглед на мрежовите връзки Позволява на Мениджър за WiFi връзки да преглежда информация за мрежовите връзки, като например кои мрежи съществуват и са свързани.
ACCESS_WIFI_STATE
Преглед на Wi-Fi връзки Позволява на Мениджър за WiFi връзки да преглежда информация за Wi-Fi мрежата, като например дали Wi-Fi е активиран и името на свързаните Wi-Fi устройства.
BROADCAST_STICKY
Изпрати лепкаво излъчване Позволява на Мениджър за WiFi връзки да изпраща лепкави излъчвания, които остават след края на излъчването. Прекомерната употреба може да направи таблета бавен или нестабилен, като го накара да използва твърде много памет.
CHANGE_NETWORK_STATE
Промяна на мрежовата свързаност Позволява на Мениджър за WiFi връзки да променя състоянието на мрежовата свързаност.
CHANGE_WIFI_STATE
Свързване и прекъсване на връзката с Wi-Fi Позволява на Мениджър за WiFi връзки да се свързва и прекъсва връзката с Wi-Fi точки за достъп и да прави промени в конфигурацията на устройството за Wi-Fi мрежи.
INTERNET
Имат пълен достъп до мрежата Позволява на Мениджър за WiFi връзки да създава мрежови сокети и да използва персонализирани мрежови протоколи. Браузърът и другите приложения предоставят средства за изпращане на данни към интернет, така че това разрешение не е необходимо за изпращане на данни към интернет.
READ_INTERNAL_STORAGE
WAKE_LOCK
Дръжте екрана на колата включен Позволява на Мениджър за WiFi връзки да поддържа екрана на автомобила включен.
WRITE_SETTINGS
Променя системните настройки Позволява на Мениджър за WiFi връзки да променя данните за настройките на системата. Злонамерените приложения могат да повредят конфигурацията на вашата система.

Вземете своето изтегляне

Всички версии

1.5.2.5
Етикет
Мениджър за WiFi връзки
Име на пакета
com.roamingsoft.manager
Версия
1.5.2.5
Дата на излизане
13-04-2015
Необходими разрешения
15
Размер на файла
2.9 MB
Необходима версия на Android
Gingerbread, 2.3.3 - 2.3.7, API level 10
1.5.2.2
Етикет
Мениджър за WiFi връзки
Име на пакета
com.roamingsoft.manager
Версия
1.5.2.2
Дата на излизане
16-01-2015
Необходими разрешения
15
Размер на файла
2.7 MB
Необходима версия на Android
Gingerbread, 2.3.3 - 2.3.7, API level 10

Подобни приложения