Икона на менюто appchive.net
This page is also translated to English.
Бета версия на „Интернет на Samsung“ Икона на приложението за Android APK

Бета версия на „Интернет на Samsung“ 6.2.00.38

Име на пакета
com.sec.android.app.sbrowser.beta
Потребителски рейтинг
5 ⭐ (1)
Версия
6.2.00.38
Разработчик
Samsung Electronics Co., Ltd.
Дата на излизане
01 January 2009
Необходими разрешения
78
Размер на файла
60.8 MB
Минимална версия на Android™
Lollipop, 5.0, API level 21

Кажете на приятелите си за Бета версия на „Интернет на Samsung“

Бета версия на „Интернет на Samsung“ 6.2.00.38 е приложение от Сърфиране за Android 5.0 и по-нова версия. Името на пакета на Бета версия на „Интернет на Samsung“ е com.sec.android.app.sbrowser.beta и е разработено от Samsung Electronics Co., Ltd.. Разглеждате информация за версия 6.2.00.38, която е най-новата версия на Бета версия на „Интернет на Samsung“. Пуснат е на 01 January 2009. Бета версия на „Интернет на Samsung“ 6.2.00.38 е преведено на 50 езика. सैमसंग इंटरनेट बीटा, Samsung Internet বেটা, স্যামসাং ইন্টারনেট বিটা, Samsung Internet beta, Internet Beta de Samsung, Samsung Internet Beta, Бета версия на „Интернет на Samsung“, ಸ್ಯಾಮ್‍ಸಂಗ್ ಇಂಟರ್ನೆಟ್ ಬೀಟಾ, চেমচাং ইণ্টাৰনেট বিটা, Samsung Internet béta, Samsung Интернет бета нұсқасы, Beta aplikacije Samsung Internet, සැම්සුං අන්තර්ජාලය බීටා, Idirlíon Samsung Béite, Samsungབཤེར་ལྟ་ཡོ་བྱད་Betaཔར་གཞི།, 三星網際網路 Beta 測試版, സാംസങ്ങ് ഇന്‍റർനെറ്റ് ബീറ്റ, Beta-útgáfa af internetforriti Samsung, Samsung Internett Beta, ସାମସଙ୍ଗ ଇଣ୍ଟର୍ନେଟ୍ ବିଟା, சாம்சங் இணைய பீட்டா, 삼성 인터넷 베타, Versión Beta de Internet de Samsung, Samsung interneta beta versija, Version bêta de Samsung Internet, Бета-версия Samsung Internet, Samsung Internec Beta, Samsungブラウザベータ, Beta do Samsung Internet, Бэта-версія праграмы «Інтэрнэт» ад Samsung, सैमसंग इन्टरनेट बिटा, Samsung Интернет Бета, Интернет на Samsung Бета, Internet Samsung Beta, સેમસંગ ઇન્ટરનેટ બીટા, 三星浏览器 Beta 版, Samsung Ինտերնետ Բետա, Interneti Samsung Beta, Versione beta di Internet Samsung, Internet de Samsung Beta, స్యామ్‌సంగ్ ఇంటర్నెట్ బీటా, सॅमसंग इंटरनेट बीटा, ਸੈਮਸੰਗ ਇੰਟਰਨੈੱਟ ਬੀਟਾ, Beta 版三星瀏覽器, نسخه بتای Samsung Internet, ‏Samsung انٹرنیٹ بیٹا, ‏Samsung Internet - גרסת הבטא, Бета-версія «Інтернет Samsung», Samsung Internet bèta, تطبيق الإنترنت التجريبي من Samsung са местните преводи на Бета версия на „Интернет на Samsung“ 6.2.00.38.

Други хора са търсили Изтегляне Бета версия на „Интернет на Samsung“ 6.2.00.38, Бета версия на „Интернет на Samsung“ 6.2.00.38 безплатно изтегляне, Бета версия на „Интернет на Samsung“ 6.2.00.38, Бета версия на „Интернет на Samsung“ безплатно 6.2.00.38 изтегляне, Бета версия на „Интернет на Samsung“ изтегляне 6.2.00.38, Изтеглете Бета версия на „Интернет на Samsung“ за Android 5.0, Бета версия на „Интернет на Samsung“ безплатно изтегляне за Android 5.0, Бета версия на „Интернет на Samsung“ изтегляне за Android 5.0 безплатно изтегляне, изтегли Бета версия на „Интернет на Samsung“, безплатно изтегли Бета версия на „Интернет на Samsung“, изтегли Бета версия на „Интернет на Samsung“ за андроид, безплатно изтегли Бета версия на „Интернет на Samsung“, Бета версия на „Интернет на Samsung“ безплатно, Бета версия на „Интернет на Samsung“ 2023, Бета версия на „Интернет на Samsung“ андроид, Бета версия на „Интернет на Samsung“ apk, Бета версия на „Интернет на Samsung“ приложение, изтегли Бета версия на „Интернет на Samsung“ 2023, изтегли Бета версия на „Интернет на Samsung“ за андроид, Бета версия на „Интернет на Samsung“ за андроид, Бета версия на „Интернет на Samsung“ безплатно, Appchive Бета версия на „Интернет на Samsung“, Version bêta de Samsung Internet, Бета-версия Samsung Internet, सैमसंग इन्टरनेट बिटा, Samsung Интернет Бета, Samsung Internec Beta, Samsungブラウザベータ, Beta do Samsung Internet, Бэта-версія праграмы «Інтэрнэт» ад Samsung, Interneti Samsung Beta, Versione beta di Internet Samsung, Internet de Samsung Beta, Интернет на Samsung Бета, Internet Samsung Beta, સેમસંગ ઇન્ટરનેટ બીટા, 三星浏览器 Beta 版, Samsung Ինտերնետ Բետա, స్యామ్‌సంగ్ ఇంటర్నెట్ బీటా, सॅमसंग इंटरनेट बीटा, ਸੈਮਸੰਗ ਇੰਟਰਨੈੱਟ ਬੀਟਾ, Бета-версія «Інтернет Samsung», Samsung Internet bèta, تطبيق الإنترنت التجريبي من Samsung, Beta 版三星瀏覽器, نسخه بتای Samsung Internet, ‏Samsung انٹرنیٹ بیٹا, ‏Samsung Internet - גרסת הבטא, Internet Beta de Samsung, Samsung Internet Beta, Бета версия на „Интернет на Samsung“, सैमसंग इंटरनेट बीटा, Samsung Internet বেটা, স্যামসাং ইন্টারনেট বিটা, Samsung Internet beta, සැම්සුං අන්තර්ජාලය බීටා, Idirlíon Samsung Béite, Samsungབཤེར་ལྟ་ཡོ་བྱད་Betaཔར་གཞི།, ಸ್ಯಾಮ್‍ಸಂಗ್ ಇಂಟರ್ನೆಟ್ ಬೀಟಾ, চেমচাং ইণ্টাৰনেট বিটা, Samsung Internet béta, Samsung Интернет бета нұсқасы, Beta aplikacije Samsung Internet, 三星網際網路 Beta 測試版, സാംസങ്ങ് ഇന്‍റർനെറ്റ് ബീറ്റ, 삼성 인터넷 베타, Versión Beta de Internet de Samsung, Samsung interneta beta versija, Beta-útgáfa af internetforriti Samsung, Samsung Internett Beta, ସାମସଙ୍ଗ ଇଣ୍ଟର୍ନେଟ୍ ବିଟା, சாம்சங் இணைய பீட்டா, за да намерят Бета версия на „Интернет на Samsung“ 6.2.00.38 в appchive.net.

Бета версия на „Интернет на Samsung“ 6.2.00.38 иска 78 разрешения, от които 14 са потенциално опасни.

APK на Бета версия на „Интернет на Samsung“ 6.2.00.38 има размер за изтегляне от 60.8 MB.

Необходими разрешения

ACCESS_COARSE_LOCATION
Достъп до приблизително местоположение (базирано на мрежа) само на преден план Бета версия на „Интернет на Samsung“ може да получи вашето местоположение въз основа на мрежови източници като клетъчни кули и Wi-Fi мрежи, но само когато Бета версия на „Интернет на Samsung“ е на преден план. Тези услуги за местоположение трябва да са включени и налични на таблета ви, за да може Бета версия на „Интернет на Samsung“ да ги използва.
ACCESS_FINE_LOCATION
Достъп до точно местоположение само на преден план Бета версия на „Интернет на Samsung“ може да получи точното ви местоположение само когато е на преден план. Тези услуги за местоположение трябва да са включени и налични на телефона ви, за да може Бета версия на „Интернет на Samsung“ да ги използва. Това може да увеличи консумацията на батерията.
AUTHENTICATE_ACCOUNTS
Създавайте акаунти и задавайте пароли Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да използва възможностите за удостоверяване на акаунти на AccountManager, включително създаване на акаунти и получаване и задаване на техните пароли.
CAMERA
Правете снимки и видеоклипове Бета версия на „Интернет на Samsung“ може да прави снимки и да записва видеоклипове с помощта на камерата по всяко време.
GET_ACCOUNTS
Намиране на акаунти на устройството Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да получи списъка с акаунти, известни на таблета. Това може да включва всички акаунти, създадени от приложения, които сте инсталирали.
MANAGE_ACCOUNTS
Добавяне или премахване на акаунти Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да извършва операции като добавяне и премахване на акаунти и изтриване на техните пароли.
READ_CONTACTS
Прочетете вашите контакти Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да чете данни за вашите контакти, съхранени на вашия таблет. Това разрешение позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да запазва вашите данни за контакт, а злонамерените приложения могат да споделят данни за контакт без ваше знание.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Прочетете съдържанието на вашето споделено хранилище Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да чете съдържанието на вашето споделено хранилище.
READ_PHONE_STATE
Четене на състоянието и самоличността на телефона Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ достъп до телефонните функции на устройството. Това разрешение позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да определи телефонния номер и идентификаторите на устройството, дали е активно обаждане и отдалечения номер, свързан чрез повикване.
READ_SMS
Чете вашите текстови съобщения (SMS или MMS) Бета версия на „Интернет на Samsung“ може да чете всички SMS (текстови) съобщения, съхранени на вашия таблет.
RECEIVE_SMS
Получаване на текстови съобщения (SMS) Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да получава и обработва SMS съобщения. Това означава, че Бета версия на „Интернет на Samsung“ може да наблюдава или изтрива съобщения, изпратени до вашето устройство, без да ви ги показва.
RECORD_AUDIO
Запис на аудио Бета версия на „Интернет на Samsung“ може да записва аудио с помощта на микрофона по всяко време.
USE_CREDENTIALS
Използвайте акаунти на устройството Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да изисква токени за удостоверяване.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Променяте или изтривате съдържанието на вашето споделено хранилище Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да записва съдържанието на вашето споделено хранилище.
ACCESS_NETWORK_STATE
Преглед на мрежовите връзки Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да преглежда информация за мрежовите връзки, като например кои мрежи съществуват и са свързани.
ACCESS_WIFI_STATE
Преглед на Wi-Fi връзки Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да преглежда информация за Wi-Fi мрежата, като например дали Wi-Fi е активиран и името на свързаните Wi-Fi устройства.
BLUETOOTH
Сдвояване с Bluetooth устройства Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да преглежда конфигурацията на Bluetooth на таблета и да осъществява и приема връзки със сдвоени устройства.
BLUETOOTH_ADMIN
Достъп до настройките на Bluetooth Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да конфигурира локалния Bluetooth таблет и да открива и сдвоява с отдалечени устройства.
CHANGE_WIFI_MULTICAST_STATE
Разреши Wi-Fi Multicast приемане Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да получава пакети, изпратени до всички устройства в Wi-Fi мрежа, използвайки адреси за групово предаване, не само до вашия таблет. Той използва повече енергия от режима без мултикаст.
CONFIGURE_WIFI_DISPLAY
DEVICE_POWER
DOWNLOAD_WITHOUT_NOTIFICATION
GET_ACCOUNTS_PRIVILEGED
INSTALL_PACKAGES
INTERACT_ACROSS_USERS_FULL
INTERNET
Имат пълен достъп до мрежата Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да създава мрежови сокети и да използва персонализирани мрежови протоколи. Браузърът и другите приложения предоставят средства за изпращане на данни към интернет, така че това разрешение не е необходимо за изпращане на данни към интернет.
MANAGE_ACTIVITY_STACKS
MANAGE_USERS
MODIFY_AUDIO_SETTINGS
Променете аудио настройките си Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да променя глобалните аудио настройки, като сила на звука и кой високоговорител се използва за изход.
MOUNT_UNMOUNT_FILESYSTEMS
NFC
Контрол на комуникацията в близко поле Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да комуникира с етикети, карти и четци за комуникация в близко поле (NFC).
READ_LOGS
READ_SYNC_SETTINGS
Прочетете настройките за синхронизиране Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да чете настройките за синхронизиране за акаунт. Например, това може да определи дали приложението Хора е синхронизирано с акаунт.
READ_SYNC_STATS
Четене на статистика за синхронизиране Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да чете статистиката за синхронизиране за акаунт, включително историята на събитията за синхронизиране и колко данни са синхронизирани.
RECEIVE_BOOT_COMPLETED
Стартирайте при стартиране Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да се стартира веднага след като системата приключи със зареждането. Това може да отнеме повече време за стартиране на таблета и да позволи на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да забави цялостния таблет, като винаги работи.
REORDER_TASKS
Пренаредете изпълняваните приложения Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да премества задачи на преден и заден план. Бета версия на „Интернет на Samsung“ може да направи това без вашето въвеждане.
SYSTEM_ALERT_WINDOW
Бета версия на „Интернет на Samsung“ може да се показва върху други приложения Бета версия на „Интернет на Samsung“ може да се показва върху други приложения или други части на екрана. Това може да попречи на нормалното използване на приложението и да промени начина, по който се показват другите приложения.
VIBRATE
Контрол на вибрациите Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да контролира вибратора.
WAKE_LOCK
Дръжте екрана на колата включен Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да поддържа екрана на автомобила включен.
WRITE_MEDIA_STORAGE
WRITE_SECURE_SETTINGS
WRITE_SETTINGS
Променя системните настройки Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да променя данните за настройките на системата. Злонамерените приложения могат да повредят конфигурацията на вашата система.
WRITE_SYNC_SETTINGS
Включване и изключване на синхронизирането Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да променя настройките за синхронизиране за акаунт. Например, това може да се използва за активиране на синхронизирането на приложението Хора с акаунт.
sec.MDM_AUDIT_LOG
sec.MDM_CERTIFICATE
sec.MDM_FIREWALL
com.android.launcher.permission.INSTALL_SHORTCUT
Инсталирайте преки пътища Позволява на Бета версия на „Интернет на Samsung“ да добавя преки пътища към началния екран без намесата на потребителя.
com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE
com.samsung.android.app.assistantmenu.permission.ADVERTISE_ASSISTANTMENU
com.samsung.android.bixby.agent.permission.READ_LANGUAGE
com.samsung.android.camera.iris.permission.MANAGE_IRIS
com.samsung.android.camera.iris.permission.RESET_IRIS_LOCKOUT
com.samsung.android.camera.iris.permission.USE_IRIS
com.samsung.android.dualscreen.permission.USE_INTERNAL_APIS
com.samsung.android.pass.permissions.MANAGE_PASS_SERVICE
com.samsung.android.pass.permissions.USE_PASS_SERVICE
com.samsung.FINGERPRINT_PRIVILEGED
com.samsung.FINGERPRINT_WEB_SIGNIN
com.samsung.SSRM_NOTIFICATION_PERMISSION
com.samsung.android.providers.context.permission.WRITE_USE_APP_FEATURE_SURVEY
com.samsung.android.rubin.app.ui.permission.LAUNCH_RUBIN_SETTING
com.samsung.android.samsungpass.permission.EASYSIGNIN
com.samsung.android.samsungpass.permission.setting.READ
com.samsung.android.samsungpass.permission.setting.WRITE
com.samsung.android.scloud.backup.lib.read
com.samsung.android.scloud.backup.lib.write
com.samsung.android.scloud.sync.permission.READ
com.samsung.android.scloud.sync.permission.WRITE
com.samsung.helphub.permission.ADVERTISE_HELP_PAGE
com.sec.android.app.sbrowser.beta.permission.C2D_MESSAGE
com.sec.android.diagmonagent.permission.DIAGMON
com.sec.SIDESYNC_URL
com.sec.android.settings.permission.SOFT_RESET
com.sec.android.stk.permission.EVENT
com.sec.smartcard.pinservice.permission.SMARTCARD_CRYPTO
com.sec.smartcard.pinservice.permission.SMARTCARD_PIN_ACCESS
com.sec.spp.permission.TOKEN_c889fdf94b89fde6a768083cfdf44a2125b2f72002dede8a0d6b9e849f3ec8062b027d3823b264b4ec49fafb3a4e050c208870034fb15a5054528a863b91d9e401c787978605c8be4c2180d5171dc7e7901be6b70b896766374854c395bba97f3fc283e152b6ec6d94c6176f638e9b79c260bb5dc0f45219ce7edace9edcf2db
com.wssnps.permission.COM_WSSNPS

Вземете своето изтегляне

Всички версии

6.2.00.38
Етикет
Бета версия на „Интернет на Samsung“
Име на пакета
com.sec.android.app.sbrowser.beta
Версия
6.2.00.38
Дата на излизане
01-01-2009
Необходими разрешения
78
Размер на файла
60.8 MB
Необходима версия на Android
Lollipop, 5.0, API level 21
6.2.00.8
Етикет
Бета версия на „Интернет на Samsung“
Име на пакета
com.sec.android.app.sbrowser.beta
Версия
6.2.00.8
Дата на излизане
01-01-2009
Необходими разрешения
75
Размер на файла
58.9 MB
Необходима версия на Android
Lollipop, 5.0, API level 21
5.4.00-70
Етикет
Бета версия на „Интернет на Samsung“
Име на пакета
com.sec.android.app.sbrowser.beta
Версия
5.4.00-70
Дата на излизане
01-01-2009
Необходими разрешения
72
Размер на файла
53.8 MB
Необходима версия на Android
Lollipop, 5.0, API level 21
5.4.00-40
Етикет
Бета версия на „Интернет на Samsung“
Име на пакета
com.sec.android.app.sbrowser.beta
Версия
5.4.00-40
Дата на излизане
01-01-2009
Необходими разрешения
72
Размер на файла
53.3 MB
Необходима версия на Android
Lollipop, 5.0, API level 21
5.4.00-15
Етикет
Бета версия на „Интернет на Samsung“
Име на пакета
com.sec.android.app.sbrowser.beta
Версия
5.4.00-15
Дата на излизане
01-01-2009
Необходими разрешения
72
Размер на файла
52.6 MB
Необходима версия на Android
Lollipop, 5.0, API level 21
5.4.00-3
Етикет
Бета версия на „Интернет на Samsung“
Име на пакета
com.sec.android.app.sbrowser.beta
Версия
5.4.00-3
Дата на излизане
22-06-2011
Необходими разрешения
72
Размер на файла
52.6 MB
Необходима версия на Android
Lollipop, 5.0, API level 21

Още приложения от Samsung Electronics Co., Ltd.

Подобни приложения