Ikona nabídky appchive.net
This page is also translated to English.
Ikona aplikace SMS Jízdenka pro Android APK

SMS Jízdenka 3.1.1

Název balíčku
eu.inmite.apps.smsjizdenka
Verze
3.1.1
Vývojář
Avast Labs
Datum vydání
15 January 2014
Požadovaná oprávnění
13
Velikost souboru
1.8 MB
Minimální verze Android™
Froyo, 2.2.x, API level 8

Řekněte svým přátelům o SMS Jízdenka

SMS Jízdenka 3.1.1 je aplikace z kategorie Cestování a doprava pro Android 2.2.x a vyšší. Název balíčku aplikace SMS Jízdenka je eu.inmite.apps.smsjizdenka a je vyvinut vývojářem Avast Labs. Prohlížíte si informace o verzi 3.1.1, která není nejnovější verzí SMS Jízdenka. Byla vydána 15 January 2014. Aplikace SMS Jízdenka 3.1.1 je přeložena do čtyři jazyků. SMS Ticket, SMS Ticket, SMS Jízdenka, SMS Lístok jsou místní překlady aplikace SMS Jízdenka 3.1.1.

Jiní lidé hledali Stáhnout SMS Jízdenka 3.1.1, SMS Jízdenka 3.1.1 zdarma ke stažení, SMS Jízdenka 3.1.1, SMS Jízdenka zdarma ke stažení 3.1.1, SMS Jízdenka stáhnout 3.1.1, Stáhnout SMS Jízdenka pro Android 2.2.x, SMS Jízdenka stáhnout pro Android 2.2.x zdarma, SMS Jízdenka stáhnout pro Android 2.2.x zdarma stáhnout, stáhnout SMS Jízdenka, stáhnout zdarma SMS Jízdenka, stáhnout SMS Jízdenka pro android, stáhnout SMS Jízdenka zdarma, SMS Jízdenka zdarma, SMS Jízdenka 2023, SMS Jízdenka android, SMS Jízdenka apk, SMS Jízdenka aplikace, SMS Jízdenka stahování 2023, SMS Jízdenka stahování android, SMS Jízdenka pro android, SMS Jízdenka zdarma, Appchive SMS Jízdenka, SMS Lístok, SMS Ticket, SMS Ticket, SMS Jízdenka, aby našli SMS Jízdenka 3.1.1 na appchive.net.

Aplikace SMS Jízdenka 3.1.1 požaduje 13 oprávnění, z nichž šest je potenciálně nebezpečných.

Soubor APK aplikace SMS Jízdenka 3.1.1 má velikost ke stažení 1.8 MB.

Požadovaná oprávnění

ACCESS_COARSE_LOCATION
Přístup k přibližné poloze (podle sítě) pouze v popředí Aplikace SMS Jízdenka může zjistit vaši polohu na základě síťových zdrojů, jako jsou mobilní vysílače a sítě Wi-Fi, ale pouze v případě, že je aplikace SMS Jízdenka v popředí. Aby je aplikace SMS Jízdenka mohla používat, musí být tyto služby určování polohy zapnuté a dostupné ve vašem tabletu.
GET_ACCOUNTS
Najít účty v zařízení Umožňuje aplikaci SMS Jízdenka získat seznam účtů, které tablet zná. To může zahrnovat všechny účty vytvořené aplikacemi, které jste nainstalovali.
READ_SMS
Čtení textových zpráv (SMS nebo MMS) Aplikace SMS Jízdenka může číst všechny SMS (textové) zprávy uložené ve vašem tabletu.
RECEIVE_SMS
Přijímat textové zprávy (SMS) Umožňuje aplikaci SMS Jízdenka přijímat a zpracovávat zprávy SMS. To znamená, že aplikace SMS Jízdenka může sledovat nebo mazat zprávy odeslané do vašeho zařízení, aniž by vám je zobrazovala.
SEND_SMS
Odesílat a zobrazovat SMS zprávy Umožňuje aplikaci SMS Jízdenka odesílat zprávy SMS. To může mít za následek neočekávané poplatky. Škodlivé aplikace vás mohou stát zasíláním zpráv bez vašeho potvrzení.
WRITE_SMS
Upravte své textové zprávy (SMS nebo MMS) Umožňuje aplikaci SMS Jízdenka zapisovat do zpráv SMS uložených v tabletu nebo na SIM kartě. Škodlivé aplikace mohou smazat vaše zprávy.
ACCESS_NETWORK_STATE
Zobrazit síťová připojení Umožňuje aplikaci SMS Jízdenka zobrazit informace o síťových připojeních, například jaké sítě existují a jsou připojeny.
INTERNET
Mít plný přístup k síti Umožňuje aplikaci SMS Jízdenka vytvářet síťové zásuvky a používat vlastní síťové protokoly. Prohlížeč a další aplikace poskytují prostředky k odesílání dat na internet, takže toto povolení není nutné k odesílání dat na internet.
RECEIVE_BOOT_COMPLETED
Spustit při startu Umožňuje aplikaci SMS Jízdenka, aby se sama spustila, jakmile se systém dokončí. Díky tomu může spuštění tabletu trvat déle a aplikace SMS Jízdenka může celkově zpomalit tablet tím, že bude vždy spuštěna.
VIBRATE
Ovládat vibrace Umožňuje aplikaci SMS Jízdenka ovládat vibrátor.
WAKE_LOCK
Nechte obrazovku auta zapnutou Umožňuje aplikaci SMS Jízdenka ponechat zapnutou obrazovku auta.
com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE
eu.inmite.apps.smsjizdenka.permission.C2D_MESSAGE

Získejte stahování

Všechny verze

3.1.2
Označení
SMS Jízdenka
Název balíčku
eu.inmite.apps.smsjizdenka
Verze
3.1.2
Datum vydání
13-03-2015
Požadovaná oprávnění
9
Velikost souboru
5.5 MB
Požadovaná verze systému Android
Gingerbread, 2.3.3 - 2.3.7, API level 10
3.1.1
Označení
SMS Jízdenka
Název balíčku
eu.inmite.apps.smsjizdenka
Verze
3.1.1
Datum vydání
15-01-2014
Požadovaná oprávnění
13
Velikost souboru
1.8 MB
Požadovaná verze systému Android
Froyo, 2.2.x, API level 8

Podobné aplikace