Аппцхиве.нет икона менија
This page is also translated to English.
Икона апликације за Андроид Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно APK

Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно 2.4.2

Назив пакета
goldenshorestechnologies.brightestflashlight.free
Версион
2.4.2
Девелопер
GoldenShores Technologies, LLC
Датум изласка
19. December 2013.
Потребне дозволе
24
Величина фајла
1.2 MB
Минимална верзија Андроид™
Eclair, 2.1, API level 7

Реците пријатељима о Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно

Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно 2.4.2 је апликација из категорије {ЦАТЕГОРИ_НАМЕ} за Андроид {ОС_ВЕРСИОН}. Назив пакета апликације Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно је {ПАЦКАГЕ_НАМЕ} и развио га је GoldenShores Technologies, LLC. Гледате информације за верзију {ВЕРСИОН_НАМЕ}, која је најновија верзија апликације Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно. Објављен је {РЕЛЕАСЕ_ДАТЕ}. Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно 2.4.2 је преведена на {ЦОУНТ} језика. {АПП_НАМЕ_ТРАНСЛАТИОНС} су локални преводи апликације Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно 2.4.2.

Други људи су тражили {СЕАРЦХ_ТЕРМС} да би пронашли Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно 2.4.2 на аппцхиве.нет.

Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно 2.4.2 захтева {ЦОУНТ} дозволе, од којих је {ПОТЕНТИАЛЛИ_ДАНГЕРОУС_ЦОУНТ} потенцијално опасно.

АПК апликације Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно 2.4.2 има величину преузимања од 1.2 MB.

Потребне дозволе

ACCESS_COARSE_LOCATION
Приступ приближној локацији (заснованој на мрежи) само у првом плану Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно може да добије вашу локацију на основу мрежних извора као што су торњеви и Ви-Фи мреже, али само када је Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно у првом плану. Ове услуге локације морају да буду укључене и доступне на вашем таблету да би Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно могла да их користи.
ACCESS_FINE_LOCATION
Приступ прецизној локацији само у првом плану Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно може да добије вашу тачну локацију само када је у првом плану. Ове услуге локације морају да буду укључене и доступне на вашем телефону да би Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно могла да их користи. Ово може повећати потрошњу батерије.
CAMERA
Снимајте слике и видео записе Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно може да снима слике и видео снимке помоћу камере у било ком тренутку.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Прочитајте садржај вашег заједничког складишта Дозвољава апликацији Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно да чита садржај вашег заједничког складишта.
READ_PHONE_STATE
Прочитајте статус и идентитет телефона Дозвољава апликацији Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно да приступи функцијама телефона на уређају. Ова дозвола дозвољава апликацији Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно да одреди број телефона и ИД-ове уређаја, да ли је позив активан и удаљени број повезан позивом.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Измените или избришите садржај вашег заједничког складишта Дозвољава апликацији Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно да упише садржај вашег заједничког складишта.
ACCESS_NETWORK_STATE
Погледајте мрежне везе Дозвољава апликацији Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно да види информације о мрежним везама, на пример које мреже постоје и које су повезане.
ACCESS_WIFI_STATE
Погледајте Ви-Фи везе Дозвољава апликацији Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно да види информације о Ви-Фи умрежавању, на пример да ли је Ви-Фи омогућен и назив повезаних Ви-Фи уређаја.
FLASHLIGHT
Контролна лампа Дозвољава апликацији Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно да контролише батеријску лампу.
INTERNET
Имају пун приступ мрежи Дозвољава апликацији Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно да прави мрежне утичнице и користи прилагођене мрежне протоколе. Прегледач и друге апликације пружају средства за слање података на интернет, тако да ова дозвола није потребна за слање података на интернет.
STATUS_BAR
WAKE_LOCK
Нека буде укључен екран аутомобила Дозвољава апликацији Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно да држи екран аутомобила укључен.
com.android.launcher.permission.INSTALL_SHORTCUT
Инсталирајте пречице Дозвољава апликацији Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно да додаје пречице на почетни екран без интервенције корисника.
com.android.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.android.launcher.permission.UNINSTALL_SHORTCUT
Деинсталирајте пречице Дозвољава апликацији Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно да уклони пречице са почетног екрана без интервенције корисника.
com.fede.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.htc.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.lge.launcher.permission.INSTALL_SHORTCUT
com.lge.launcher.permission.READ_SETTINGS
com.motorola.dlauncher.permission.INSTALL_SHORTCUT
com.motorola.dlauncher.permission.READ_SETTINGS
com.motorola.launcher.permission.INSTALL_SHORTCUT
com.motorola.launcher.permission.READ_SETTINGS
org.adw.launcher.permission.READ_SETTINGS

Преузмите своје преузимање

Све верзије

2.4.2
Етикета
Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно
Назив пакета
goldenshorestechnologies.brightestflashlight.free
Версион
2.4.2
Датум изласка
19-12-2013
Потребне дозволе
24
Величина фајла
1.2 MB
Потребна верзија Андроида
Eclair, 2.1, API level 7
2.4.1
Етикета
Најсјајнији Батеријска лампа Бесплатно
Назив пакета
goldenshorestechnologies.brightestflashlight.free
Версион
2.4.1
Датум изласка
06-09-2013
Потребне дозволе
24
Величина фајла
1.2 MB
Потребна верзија Андроида
Eclair, 2.1, API level 7

Сличне апликације