Ikona nabídky appchive.net
This page is also translated to English.
Ikona aplikace Prohlížeč pro Android APK

Prohlížeč 17.1.0.5

Název balíčku
me.android.browser
Verze
17.1.0.5
Vývojář
Digital Cookies
Datum vydání
28 October 2013
Požadovaná oprávnění
21
Velikost souboru
4.0 MB
Minimální verze Android™
Jelly Bean, 4.2.x, API level 17

Řekněte svým přátelům o Prohlížeč

Prohlížeč 17.1.0.5 je aplikace z kategorie Procházení pro Android 4.2.x a vyšší. Název balíčku aplikace Prohlížeč je me.android.browser a je vyvinut vývojářem Digital Cookies. Prohlížíte si informace o verzi 17.1.0.5, která není nejnovější verzí Prohlížeč. Byla vydána 28 October 2013. Aplikace Prohlížeč 17.1.0.5 je přeložena do 39 jazyků. Tarayıcı, 인터넷, Böngésző, Navegador, Blaaier, דפדפן, Penyemak imbas, Navigatur, Pārlūks, Webbläs., Naršyklė, Isiphequluli, Blaaier, Trình duyệt, Nettleser, เบราว์เซอร์, Navegad., ब्राउज़र, Прегледач, Браузер, አሳሽ, Prehliadač, Preglednik, Internet, Selain, 瀏覽器, Kivinjari, Браўзэр, Переглядач, Prohlížeč, Brskalnik, Navigateur, المتصفح, Brauser, 浏览器, ブラウザ, Browser, Браузър, مرورگر jsou místní překlady aplikace Prohlížeč 17.1.0.5.

Jiní lidé hledali Stáhnout Prohlížeč 17.1.0.5, Prohlížeč 17.1.0.5 zdarma ke stažení, Prohlížeč 17.1.0.5, Prohlížeč zdarma ke stažení 17.1.0.5, Prohlížeč stáhnout 17.1.0.5, Stáhnout Prohlížeč pro Android 4.2.x, Prohlížeč stáhnout pro Android 4.2.x zdarma, Prohlížeč stáhnout pro Android 4.2.x zdarma stáhnout, stáhnout Prohlížeč, stáhnout zdarma Prohlížeč, stáhnout Prohlížeč pro android, stáhnout Prohlížeč zdarma, Prohlížeč zdarma, Prohlížeč 2023, Prohlížeč android, Prohlížeč apk, Prohlížeč aplikace, Prohlížeč stahování 2023, Prohlížeč stahování android, Prohlížeč pro android, Prohlížeč zdarma, Appchive Prohlížeč, Browser, Браузър, Brskalnik, Navigateur, المتصفح, Brauser, 浏览器, ブラウザ, مرورگر, Blaaier, Tarayıcı, 인터넷, Böngésző, Navegador, Pārlūks, דפדפן, Penyemak imbas, Navigatur, Nettleser, Webbläs., Naršyklė, Isiphequluli, Blaaier, Trình duyệt, Прегледач, เบราว์เซอร์, Navegad., ब्राउज़र, Prehliadač, Браузер, አሳሽ, Kivinjari, Preglednik, Internet, Selain, 瀏覽器, Prohlížeč, Браўзэр, Переглядач, aby našli Prohlížeč 17.1.0.5 na appchive.net.

Aplikace Prohlížeč 17.1.0.5 požaduje 21 oprávnění, z nichž devět je potenciálně nebezpečných.

Soubor APK aplikace Prohlížeč 17.1.0.5 má velikost ke stažení 4.0 MB.

Požadovaná oprávnění

ACCESS_COARSE_LOCATION
Přístup k přibližné poloze (podle sítě) pouze v popředí Aplikace Prohlížeč může zjistit vaši polohu na základě síťových zdrojů, jako jsou mobilní vysílače a sítě Wi-Fi, ale pouze v případě, že je aplikace Prohlížeč v popředí. Aby je aplikace Prohlížeč mohla používat, musí být tyto služby určování polohy zapnuté a dostupné ve vašem tabletu.
ACCESS_FINE_LOCATION
Přístup k přesné poloze pouze v popředí Aplikace Prohlížeč může zjistit vaši přesnou polohu, pouze když je v popředí. Aby je aplikace Prohlížeč mohla používat, musí být tyto služby určování polohy zapnuté a dostupné ve vašem telefonu. To může zvýšit spotřebu baterie.
GET_ACCOUNTS
Najít účty v zařízení Umožňuje aplikaci Prohlížeč získat seznam účtů, které tablet zná. To může zahrnovat všechny účty vytvořené aplikacemi, které jste nainstalovali.
MANAGE_ACCOUNTS
Přidat nebo odebrat účty Umožňuje aplikaci Prohlížeč provádět operace, jako je přidávání a odebírání účtů a mazání jejich hesla.
READ_CONTACTS
Přečtěte si kontakty Umožňuje aplikaci Prohlížeč číst data o vašich kontaktech uložených ve vašem tabletu. Toto oprávnění umožňuje aplikaci Prohlížeč ukládat vaše kontaktní údaje a škodlivé aplikace mohou sdílet kontaktní údaje bez vašeho vědomí.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Číst obsah vašeho sdíleného úložiště Umožňuje aplikaci Prohlížeč číst obsah vašeho sdíleného úložiště.
READ_PROFILE
Číst vlastní kontaktní kartu Umožňuje aplikaci Prohlížeč číst informace o osobním profilu uložené ve vašem zařízení, jako je vaše jméno a kontaktní údaje. To znamená, že aplikace Prohlížeč vás může identifikovat a může odeslat informace o vašem profilu ostatním.
USE_CREDENTIALS
Používat účty v zařízení Umožňuje aplikaci Prohlížeč požadovat ověřovací tokeny.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Upravit nebo odstranit obsah vašeho sdíleného úložiště Umožňuje aplikaci Prohlížeč zapisovat obsah vašeho sdíleného úložiště.
ACCESS_DOWNLOAD_MANAGER
ACCESS_NETWORK_STATE
Zobrazit síťová připojení Umožňuje aplikaci Prohlížeč zobrazit informace o síťových připojeních, například jaké sítě existují a jsou připojeny.
ACCESS_WIFI_STATE
Zobrazit připojení Wi-Fi Umožňuje aplikaci Prohlížeč zobrazit informace o sítích Wi-Fi, například zda je povoleno připojení Wi-Fi a názvy připojených zařízení Wi-Fi.
INTERNET
Mít plný přístup k síti Umožňuje aplikaci Prohlížeč vytvářet síťové zásuvky a používat vlastní síťové protokoly. Prohlížeč a další aplikace poskytují prostředky k odesílání dat na internet, takže toto povolení není nutné k odesílání dat na internet.
NFC
Ovládání Near Field Communication Umožňuje aplikaci Prohlížeč komunikovat se štítky, kartami a čtečkami Near Field Communication (NFC).
READ_SYNC_SETTINGS
Číst nastavení synchronizace Umožňuje aplikaci Prohlížeč číst nastavení synchronizace pro účet. Může například určit, zda je aplikace Lidé synchronizována s účtem.
SEND_DOWNLOAD_COMPLETED_INTENTS
SET_WALLPAPER
Nastavit tapetu Umožňuje aplikaci Prohlížeč nastavit tapetu systému.
WAKE_LOCK
Nechte obrazovku auta zapnutou Umožňuje aplikaci Prohlížeč ponechat zapnutou obrazovku auta.
WRITE_SETTINGS
Upravit nastavení systému Umožňuje aplikaci Prohlížeč upravit data nastavení systému. Škodlivé aplikace mohou poškodit konfiguraci vašeho systému.
WRITE_SYNC_SETTINGS
Zapnout a vypnout synchronizaci Umožňuje aplikaci Prohlížeč upravit nastavení synchronizace pro účet. To lze například použít k povolení synchronizace aplikace Lidé s účtem.
com.android.launcher.permission.INSTALL_SHORTCUT
Nainstalovat zkratky Umožňuje aplikaci Prohlížeč přidávat zástupce na plochu bez zásahu uživatele.

Získejte stahování

Všechny verze

19.1.0.5
Označení
Prohlížeč
Název balíčku
me.android.browser
Verze
19.1.0.5
Datum vydání
28-11-2013
Požadovaná oprávnění
21
Velikost souboru
4.0 MB
Požadovaná verze systému Android
KitKat, 4.4 - 4.4.4, API level 19
17.1.0.5
Označení
Prohlížeč
Název balíčku
me.android.browser
Verze
17.1.0.5
Datum vydání
28-10-2013
Požadovaná oprávnění
21
Velikost souboru
4.0 MB
Požadovaná verze systému Android
Jelly Bean, 4.2.x, API level 17

Podobné aplikace