Аппцхиве.нет икона менија
This page is also translated to English.
Икона апликације за Андроид Претрага звука за Google Play APK

Претрага звука за Google Play 1.1.8

Назив пакета
com.google.android.ears
Рејтинг
4.5 ⭐ (2)
Версион
1.1.8
Девелопер
Google
Датум изласка
21. August 2008.
Потребне дозволе
13
Величина фајла
655.6 KB
Минимална верзија Андроид™
Ice Cream Sandwich, 4.0.1 - 4.0.2, API level 14

Реците пријатељима о Претрага звука за Google Play

Претрага звука за Google Play 1.1.8 је апликација из категорије {ЦАТЕГОРИ_НАМЕ} за Андроид {ОС_ВЕРСИОН} и новије верзије. Назив пакета апликације Претрага звука за Google Play је {ПАЦКАГЕ_НАМЕ} и развио га је Google. Гледате информације за верзију {ВЕРСИОН_НАМЕ}, која је најновија верзија апликације Претрага звука за Google Play. Објављен је {РЕЛЕАСЕ_ДАТЕ}. Претрага звука за Google Play 1.1.8 је преведена на {ЦОУНТ} језика. {АПП_НАМЕ_ТРАНСЛАТИОНС} су локални преводи апликације Претрага звука за Google Play 1.1.8.

Други људи су тражили {СЕАРЦХ_ТЕРМС} да би пронашли Претрага звука за Google Play 1.1.8 на аппцхиве.нет.

Претрага звука за Google Play 1.1.8 захтева {ЦОУНТ} дозволе, од којих је {ПОТЕНТИАЛЛИ_ДАНГЕРОУС_ЦОУНТ} потенцијално опасно.

АПК апликације Претрага звука за Google Play 1.1.8 има величину преузимања од 655.6 KB.

Потребне дозволе

GET_ACCOUNTS
Пронађите налоге на уређају Дозвољава апликацији Претрага звука за Google Play да преузме листу налога познатих таблету. Ово може укључивати све налоге креиране од стране апликација које сте инсталирали.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Прочитајте садржај вашег заједничког складишта Дозвољава апликацији Претрага звука за Google Play да чита садржај вашег заједничког складишта.
RECORD_AUDIO
Снимити звук Претрага звука за Google Play може да снима звук помоћу микрофона у било ком тренутку.
SUBSCRIBED_FEEDS_WRITE
Напишите претплаћене изворе Дозвољава апликацији Претрага звука за Google Play да измени ваше тренутно синхронизоване фидове. Злонамерне апликације могу да промене ваше синхронизоване фидове.
USE_CREDENTIALS
Користите налоге на уређају Дозвољава апликацији Претрага звука за Google Play да захтева токене за потврду идентитета.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Измените или избришите садржај вашег заједничког складишта Дозвољава апликацији Претрага звука за Google Play да упише садржај вашег заједничког складишта.
ACCESS_NETWORK_STATE
Погледајте мрежне везе Дозвољава апликацији Претрага звука за Google Play да види информације о мрежним везама, на пример које мреже постоје и које су повезане.
INTERNET
Имају пун приступ мрежи Дозвољава апликацији Претрага звука за Google Play да прави мрежне утичнице и користи прилагођене мрежне протоколе. Прегледач и друге апликације пружају средства за слање података на интернет, тако да ова дозвола није потребна за слање података на интернет.
READ_SYNC_SETTINGS
Прочитајте подешавања синхронизације Дозвољава апликацији Претрага звука за Google Play да чита подешавања синхронизације за налог. На пример, ово може да утврди да ли је апликација Људи синхронизована са налогом.
READ_SYNC_STATS
Прочитајте статистику синхронизације Дозвољава апликацији Претрага звука за Google Play да чита статистику синхронизације за налог, укључујући историју догађаја синхронизације и колико података је синхронизовано.
SUBSCRIBED_FEEDS_READ
Прочитајте претплаћене изворе Дозвољава апликацији Претрага звука за Google Play да добије детаље о тренутно синхронизованим фидовима.
WRITE_SYNC_SETTINGS
Укључите и искључите синхронизацију Дозвољава апликацији Претрага звука за Google Play да измени подешавања синхронизације за налог. На пример, ово се може користити за омогућавање синхронизације апликације Људи са налогом.
com.google.android.providers.gsf.permission.READ_GSERVICES

Преузмите своје преузимање

Све верзије

1.1.8
Етикета
Претрага звука за Google Play
Назив пакета
com.google.android.ears
Версион
1.1.8
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
13
Величина фајла
655.6 KB
Потребна верзија Андроида
Ice Cream Sandwich, 4.0.1 - 4.0.2, API level 14

Још апликација од Google

Сличне апликације