Аппцхиве.нет икона менија
This page is also translated to English.
Икона апликације за Андроид Пошаљи е-поштом APK

Пошаљи е-поштом 6.3-1218562

Назив пакета
com.google.android.email
Версион
6.3-1218562
Девелопер
Google
Датум изласка
21. August 2008.
Потребне дозволе
23
Величина фајла
5.7 MB
Минимална верзија Андроид™
Ice Cream Sandwich, 4.0.1 - 4.0.2, API level 14

Реците пријатељима о Пошаљи е-поштом

Пошаљи е-поштом 6.3-1218562 је апликација из категорије {ЦАТЕГОРИ_НАМЕ} за Андроид {ОС_ВЕРСИОН} и новије верзије. Назив пакета апликације Пошаљи е-поштом је {ПАЦКАГЕ_НАМЕ} и развио га је Google. Гледате информације за верзију {ВЕРСИОН_НАМЕ}, која је најновија верзија апликације Пошаљи е-поштом. Објављен је {РЕЛЕАСЕ_ДАТЕ}. Пошаљи е-поштом 6.3-1218562 је преведена на {ЦОУНТ} језика. {АПП_НАМЕ_ТРАНСЛАТИОНС} су локални преводи апликације Пошаљи е-поштом 6.3-1218562.

Други људи су тражили {СЕАРЦХ_ТЕРМС} да би пронашли Пошаљи е-поштом 6.3-1218562 на аппцхиве.нет.

Пошаљи е-поштом 6.3-1218562 захтева {ЦОУНТ} дозволе, од којих је {ПОТЕНТИАЛЛИ_ДАНГЕРОУС_ЦОУНТ} потенцијално опасно.

АПК апликације Пошаљи е-поштом 6.3-1218562 има величину преузимања од 5.7 MB.

Потребне дозволе

AUTHENTICATE_ACCOUNTS
Креирајте налоге и поставите лозинке Дозвољава апликацији Пошаљи е-поштом да користи могућности аутентификатора налога АццоунтМанагер-а, укључујући прављење налога и добијање и постављање њихових лозинки.
GET_ACCOUNTS
Пронађите налоге на уређају Дозвољава апликацији Пошаљи е-поштом да преузме листу налога познатих таблету. Ово може укључивати све налоге креиране од стране апликација које сте инсталирали.
MANAGE_ACCOUNTS
Додајте или уклоните налоге Дозвољава апликацији Пошаљи е-поштом да обавља операције као што су додавање и уклањање налога и брисање њихове лозинке.
READ_CALENDAR
Прочитајте календарске догађаје и детаље Пошаљи е-поштом може да чита све догађаје из календара ускладиштене на таблету и да дели или чува податке из календара.
READ_CONTACTS
Прочитајте своје контакте Дозвољава апликацији Пошаљи е-поштом да чита податке о вашим контактима сачуваним на таблету. Ова дозвола дозвољава апликацији Пошаљи е-поштом да сачува ваше контакт податке, а злонамерне апликације могу да деле контакт податке без вашег знања.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Прочитајте садржај вашег заједничког складишта Дозвољава апликацији Пошаљи е-поштом да чита садржај вашег заједничког складишта.
READ_PHONE_STATE
Прочитајте статус и идентитет телефона Дозвољава апликацији Пошаљи е-поштом да приступи функцијама телефона на уређају. Ова дозвола дозвољава апликацији Пошаљи е-поштом да одреди број телефона и ИД-ове уређаја, да ли је позив активан и удаљени број повезан позивом.
READ_PROFILE
Прочитајте своју контакт картицу Дозвољава апликацији Пошаљи е-поштом да чита информације о личном профилу сачуване на вашем уређају, као што су ваше име и контакт информације. То значи да Пошаљи е-поштом може да вас идентификује и може да шаље информације о вашем профилу другима.
USE_CREDENTIALS
Користите налоге на уређају Дозвољава апликацији Пошаљи е-поштом да захтева токене за потврду идентитета.
WRITE_CALENDAR
Додајте или измените догађаје у календару и пошаљите е-пошту гостима без знања власника Пошаљи е-поштом може да додаје, уклања или мења догађаје из календара на вашем таблету. Пошаљи е-поштом може да шаље поруке које изгледају као да долазе од власника календара или да мења догађаје без обавештавања њихових власника.
WRITE_CONTACTS
Измените своје контакте Дозвољава апликацији Пошаљи е-поштом да измени податке о вашим контактима ускладиштеним на таблету. Ова дозвола дозвољава апликацији Пошаљи е-поштом да избрише податке о контакту.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Измените или избришите садржај вашег заједничког складишта Дозвољава апликацији Пошаљи е-поштом да упише садржај вашег заједничког складишта.
ACCESS_NETWORK_STATE
Погледајте мрежне везе Дозвољава апликацији Пошаљи е-поштом да види информације о мрежним везама, на пример које мреже постоје и које су повезане.
DOWNLOAD_WITHOUT_NOTIFICATION
INTERNET
Имају пун приступ мрежи Дозвољава апликацији Пошаљи е-поштом да прави мрежне утичнице и користи прилагођене мрежне протоколе. Прегледач и друге апликације пружају средства за слање података на интернет, тако да ова дозвола није потребна за слање података на интернет.
NFC
Контролише комуникацију блиског поља Дозвољава апликацији Пошаљи е-поштом да комуницира са ознакама, картицама и читачима за комуникацију блиског поља (НФЦ).
READ_SYNC_SETTINGS
Прочитајте подешавања синхронизације Дозвољава апликацији Пошаљи е-поштом да чита подешавања синхронизације за налог. На пример, ово може да утврди да ли је апликација Људи синхронизована са налогом.
RECEIVE_BOOT_COMPLETED
Покренути при покретању Омогућава да се Пошаљи е-поштом сама покрене чим се систем заврши са покретањем. Ово може да продужи покретање таблета и омогући Пошаљи е-поштом да успори целокупан таблет тако што ће увек радити.
VIBRATE
Контролишу вибрације Дозвољава апликацији Пошаљи е-поштом да контролише вибратор.
WAKE_LOCK
Нека буде укључен екран аутомобила Дозвољава апликацији Пошаљи е-поштом да држи екран аутомобила укључен.
WRITE_SYNC_SETTINGS
Укључите и искључите синхронизацију Дозвољава апликацији Пошаљи е-поштом да измени подешавања синхронизације за налог. На пример, ово се може користити за омогућавање синхронизације апликације Људи са налогом.
com.google.android.email.permission.ACCESS_PROVIDER
com.google.android.email.permission.READ_ATTACHMENT

Преузмите своје преузимање

Све верзије

6.3-1218562
Етикета
Пошаљи е-поштом
Назив пакета
com.google.android.email
Версион
6.3-1218562
Датум изласка
21-08-2008
Потребне дозволе
23
Величина фајла
5.7 MB
Потребна верзија Андроида
Ice Cream Sandwich, 4.0.1 - 4.0.2, API level 14

Још апликација од Google

Сличне апликације