Икона на менюто appchive.net
This page is also translated to English.
Компас с GPS Икона на приложението за Android APK

Компас с GPS 2.0

Име на пакета
cps.mmxi.smartcompass
Версия
2.0
Разработчик
C.P.S.
Дата на излизане
27 July 2014
Необходими разрешения
3
Размер на файла
1.6 MB
Минимална версия на Android™
Honeycomb, 3.0, API level 11

Кажете на приятелите си за Компас с GPS

Компас с GPS 2.0 е приложение от Общ за Android 3.0 и по-нова версия. Името на пакета на Компас с GPS е cps.mmxi.smartcompass и е разработено от C.P.S.. Разглеждате информация за версия 2.0, която не е най-новата версия на Компас с GPS. Пуснат е на 27 July 2014. Компас с GPS 2.0 е преведено на 35 езика. 指南针同GPS, Kompass ar GPS, Kompass mit GPS, Compass GPS, Bússola com GPS, Busola cu GPS, قطب نما با GPS, Kompass koos GPS, 나침반 가진 GPS, दिक्सूचक साथ जीपीएस, Brújula con GPS, Компас с GPS, Kompas met GPS, Компас з GPS, เข็มทิศด้วยจีพีเอส, Kompas s GPS, Πυξίδα με GPS, Kompas dengan GPS, 指南針同GPS, Kompassi kanssa GPS, Boussole avec GPS, Compass na may GPS, Kompass med GPS, بوصلة مع نظام تحديد المواقع, Kompas med GPS, Pusula GPS ile, 方位磁針と GPS, Kompas met GPS, La bàn với GPS, Kompasas su GPS, מצפן עם GPS, Kompas z GPS, Iránytű GPS-szel, Bussola con GPS, Цомпасс са ГПС са местните преводи на Компас с GPS 2.0.

Други хора са търсили Изтегляне Компас с GPS 2.0, Компас с GPS 2.0 безплатно изтегляне, Компас с GPS 2.0, Компас с GPS безплатно 2.0 изтегляне, Компас с GPS изтегляне 2.0, Изтеглете Компас с GPS за Android 3.0, Компас с GPS безплатно изтегляне за Android 3.0, Компас с GPS изтегляне за Android 3.0 безплатно изтегляне, изтегли Компас с GPS, безплатно изтегли Компас с GPS, изтегли Компас с GPS за андроид, безплатно изтегли Компас с GPS, Компас с GPS безплатно, Компас с GPS 2023, Компас с GPS андроид, Компас с GPS apk, Компас с GPS приложение, изтегли Компас с GPS 2023, изтегли Компас с GPS за андроид, Компас с GPS за андроид, Компас с GPS безплатно, Appchive Компас с GPS, Bussola con GPS, Цомпасс са ГПС, 指南针同GPS, Kompass ar GPS, Kompass mit GPS, Compass GPS, Bússola com GPS, Busola cu GPS, قطب نما با GPS, Kompass koos GPS, 나침반 가진 GPS, दिक्सूचक साथ जीपीएस, Brújula con GPS, Компас с GPS, Kompas met GPS, Компас з GPS, เข็มทิศด้วยจีพีเอส, Kompas s GPS, Πυξίδα με GPS, Kompas dengan GPS, 指南針同GPS, Kompassi kanssa GPS, Boussole avec GPS, Compass na may GPS, Kompass med GPS, بوصلة مع نظام تحديد المواقع, Kompas med GPS, Pusula GPS ile, 方位磁針と GPS, Kompas met GPS, La bàn với GPS, Kompasas su GPS, מצפן עם GPS, Kompas z GPS, Iránytű GPS-szel, за да намерят Компас с GPS 2.0 в appchive.net.

Компас с GPS 2.0 иска три разрешения, от които само едно е потенциално опасно. Това е идеалното съотношение :)

APK на Компас с GPS 2.0 има размер за изтегляне от 1.6 MB.

Необходими разрешения

ACCESS_FINE_LOCATION
Достъп до точно местоположение само на преден план Компас с GPS може да получи точното ви местоположение само когато е на преден план. Тези услуги за местоположение трябва да са включени и налични на телефона ви, за да може Компас с GPS да ги използва. Това може да увеличи консумацията на батерията.
ACCESS_NETWORK_STATE
Преглед на мрежовите връзки Позволява на Компас с GPS да преглежда информация за мрежовите връзки, като например кои мрежи съществуват и са свързани.
INTERNET
Имат пълен достъп до мрежата Позволява на Компас с GPS да създава мрежови сокети и да използва персонализирани мрежови протоколи. Браузърът и другите приложения предоставят средства за изпращане на данни към интернет, така че това разрешение не е необходимо за изпращане на данни към интернет.

Вземете своето изтегляне

Всички версии

2.2
Етикет
Компас с GPS
Име на пакета
cps.mmxi.smartcompass
Версия
2.2
Дата на излизане
17-02-2015
Необходими разрешения
3
Размер на файла
1.7 MB
Необходима версия на Android
Honeycomb, 3.0, API level 11
2.0
Етикет
Компас с GPS
Име на пакета
cps.mmxi.smartcompass
Версия
2.0
Дата на излизане
27-07-2014
Необходими разрешения
3
Размер на файла
1.6 MB
Необходима версия на Android
Honeycomb, 3.0, API level 11

Подобни приложения