Икона на менюто appchive.net
This page is also translated to English.
Как да draw Икона на приложението за Android APK

Как да draw GP

Име на пакета
com.kidgames.howtodraw
Версия
GP
Разработчик
kidgames
Дата на излизане
20 June 2015
Необходими разрешения
6
Размер на файла
6.4 MB
Минимална версия на Android™
Honeycomb, 3.0, API level 11

Кажете на приятелите си за Как да draw

Как да draw GP е игра от деца за Android 3.0 и по-нова версия. Името на пакета на Как да draw е com.kidgames.howtodraw и е разработено от kidgames. Разглеждате информация за версия GP, която е най-новата версия на Как да draw. Пуснат е на 20 June 2015. Как да draw GP е преведено на 47 езика. Kuidas juhtida, بنانے کا طریقہ, Làm thế nào để vẽ, How to draw everything, Com dibuixar, วิธีการวาด, কিভাবে নিশ্চিহ্ন, Come disegnare, Kaip atkreipti, כיצד לצייר, Hur man drar, Bagaimana Menggambar, 그리는 방법, Hvordan man tegner, Como desenhar, Bagaimana untuk menarik, Ô»Õ¶Õ¹ÕºÕ¥Õ½ Õ¶Õ¯Õ¡Ö€Õ¥Õ¬, Kako nacrtati, Comment dessiner, Nasıl Beraberlik için, Hoe om te trek, Cómo dibujar, Kā to izdarīt, Necə silmək, 如何繪製, Як намалювати, 描画する方法, कैसे आकर्षित करने के लिए, Kako pripraviti, چگونه به منظور جلب, How to draw hoe, Sut i dynnu, Jak rysować, Hoe om te trek, Miten tehdä, Kako se crtaju, Jak kreslit, Как нарисовать, Как да draw, 如何绘制, Cum pentru a desena, Hvordan tegne, كيفية رسم, Ako kresliť, Gewusst wie: zeichnen, Hogyan kell felhívni a, Πώς να Ισοπαλία са местните преводи на Как да draw GP.

Други хора са търсили Изтегляне Как да draw GP, Как да draw GP безплатно изтегляне, Как да draw GP, Как да draw безплатно GP изтегляне, Как да draw изтегляне GP, Изтеглете Как да draw за Android 3.0, Как да draw безплатно изтегляне за Android 3.0, Как да draw изтегляне за Android 3.0 безплатно изтегляне, изтегли Как да draw, безплатно изтегли Как да draw, изтегли Как да draw за андроид, безплатно изтегли Как да draw, Как да draw безплатно, Как да draw 2023, Как да draw андроид, Как да draw apk, Как да draw приложение, изтегли Как да draw 2023, изтегли Как да draw за андроид, Как да draw за андроид, Как да draw безплатно, Appchive Как да draw, Bagaimana Menggambar, 그리는 방법, Hvordan man tegner, Como desenhar, Bagaimana untuk menarik, Ô»Õ¶Õ¹ÕºÕ¥Õ½ Õ¶Õ¯Õ¡Ö€Õ¥Õ¬, כיצד לצייר, Hur man drar, Nasıl Beraberlik için, Hoe om te trek, Cómo dibujar, Kā to izdarīt, Necə silmək, Kako nacrtati, Comment dessiner, 如何繪製, Як намалювати, 描画する方法, چگونه به منظور جلب, How to draw hoe, Sut i dynnu, Jak rysować, Hoe om te trek, Miten tehdä, कैसे आकर्षित करने के लिए, Kako pripraviti, Kako se crtaju, Как нарисовать, Как да draw, 如何绘制, Cum pentru a desena, Jak kreslit, Ako kresliť, Gewusst wie: zeichnen, Hogyan kell felhívni a, Πώς να Ισοπαλία, Hvordan tegne, كيفية رسم, Kuidas juhtida, بنانے کا طریقہ, Com dibuixar, วิธีการวาด, কিভাবে নিশ্চিহ্ন, Come disegnare, Kaip atkreipti, Làm thế nào để vẽ, How to draw everything, за да намерят Как да draw GP в appchive.net.

Как да draw GP иска шест разрешения, от които три са потенциално опасни.

APK на Как да draw GP има размер за изтегляне от 6.4 MB.

Необходими разрешения

ACCESS_COARSE_LOCATION
Достъп до приблизително местоположение (базирано на мрежа) само на преден план Как да draw може да получи вашето местоположение въз основа на мрежови източници като клетъчни кули и Wi-Fi мрежи, но само когато Как да draw е на преден план. Тези услуги за местоположение трябва да са включени и налични на таблета ви, за да може Как да draw да ги използва.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Прочетете съдържанието на вашето споделено хранилище Позволява на Как да draw да чете съдържанието на вашето споделено хранилище.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Променяте или изтривате съдържанието на вашето споделено хранилище Позволява на Как да draw да записва съдържанието на вашето споделено хранилище.
ACCESS_NETWORK_STATE
Преглед на мрежовите връзки Позволява на Как да draw да преглежда информация за мрежовите връзки, като например кои мрежи съществуват и са свързани.
INTERNET
Имат пълен достъп до мрежата Позволява на Как да draw да създава мрежови сокети и да използва персонализирани мрежови протоколи. Браузърът и другите приложения предоставят средства за изпращане на данни към интернет, така че това разрешение не е необходимо за изпращане на данни към интернет.
WAKE_LOCK
Дръжте екрана на колата включен Позволява на Как да draw да поддържа екрана на автомобила включен.

Вземете своето изтегляне

Всички версии

GP
Етикет
Как да draw
Име на пакета
com.kidgames.howtodraw
Версия
GP
Дата на излизане
20-06-2015
Необходими разрешения
6
Размер на файла
6.4 MB
Необходима версия на Android
Honeycomb, 3.0, API level 11

Още приложения от kidgames

Подобни приложения