Икона на менюто appchive.net
This page is also translated to English.
Звуци на животни Икона на приложението за Android APK

Звуци на животни 1.0.0.17

Име на пакета
kidgames.animals.sounds
Версия
1.0.0.17
Разработчик
kidgames
Дата на излизане
18 May 2014
Необходими разрешения
8
Размер на файла
6.7 MB
Минимална версия на Android™
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9

Кажете на приятелите си за Звуци на животни

Звуци на животни 1.0.0.17 е игра от Небрежен за Android 2.3 - 2.3.2 и по-нова версия. Името на пакета на Звуци на животни е kidgames.animals.sounds и е разработено от kidgames. Разглеждате информация за версия 1.0.0.17, която е най-новата версия на Звуци на животни. Пуснат е на 18 May 2014. Звуци на животни 1.0.0.17 е преведено на 43 езика. Eläinten ääniä, Hayvan sesleri, 動物的聲音, 동물 소리, Sons de animais, צלילים בעלי חיים, Животиње звуци, Loomade helisid, Odgłosy zwierząt, Dieren geluiden, Dzīvnieku skaņas, Dyr lyde, Suoni di animali, أصوات الحيوانات, Sons d'animaux, Sonidos de animales, Wanyama sauti, Dyr lyder, Tiere-Klänge, Diere Geluide, Gyvūnų garsai, Звуки тварин, 动物的声音, Animals sounds for kids Lite, Hewan suara, Životinje zvukovi, Zvoke živali, Djur ljud, Âm thanh động vật, Bunyi haiwan, Sunete de animale, Diere Geluide, Ήχοι ζώων, เสียงสัตว์, Zvuky zvířat, Zvieratá zvuky, Звуци на животни, Sons d'animals, Állatok-hangok, पशु लगता है, 動物の鳴き声, حیوانات برای تلفن های موبایل, Звуки животных са местните преводи на Звуци на животни 1.0.0.17.

Други хора са търсили Изтегляне Звуци на животни 1.0.0.17, Звуци на животни 1.0.0.17 безплатно изтегляне, Звуци на животни 1.0.0.17, Звуци на животни безплатно 1.0.0.17 изтегляне, Звуци на животни изтегляне 1.0.0.17, Изтеглете Звуци на животни за Android 2.3 - 2.3.2, Звуци на животни безплатно изтегляне за Android 2.3 - 2.3.2, Звуци на животни изтегляне за Android 2.3 - 2.3.2 безплатно изтегляне, изтегли Звуци на животни, безплатно изтегли Звуци на животни, изтегли Звуци на животни за андроид, безплатно изтегли Звуци на животни, Звуци на животни безплатно, Звуци на животни 2023, Звуци на животни андроид, Звуци на животни apk, Звуци на животни приложение, изтегли Звуци на животни 2023, изтегли Звуци на животни за андроид, Звуци на животни за андроид, Звуци на животни безплатно, Appchive Звуци на животни, เสียงสัตว์, Zvuky zvířat, Zvieratá zvuky, Ήχοι ζώων, Звуци на животни, Sons d'animals, Állatok-hangok, 動物の鳴き声, حیوانات برای تلفن های موبایل, Звуки животных, पशु लगता है, 動物的聲音, 동물 소리, Sons de animais, Eläinten ääniä, Hayvan sesleri, Loomade helisid, Odgłosy zwierząt, Dieren geluiden, Dzīvnieku skaņas, צלילים בעלי חיים, Животиње звуци, أصوات الحيوانات, Sons d'animaux, Sonidos de animales, Wanyama sauti, Dyr lyder, Tiere-Klänge, Dyr lyde, Suoni di animali, Diere Geluide, Gyvūnų garsai, Звуки тварин, Hewan suara, Životinje zvukovi, Zvoke živali, Djur ljud, Âm thanh động vật, Bunyi haiwan, 动物的声音, Animals sounds for kids Lite, Sunete de animale, Diere Geluide, за да намерят Звуци на животни 1.0.0.17 в appchive.net.

Звуци на животни 1.0.0.17 иска осем разрешения, от които четири са потенциално опасни.

APK на Звуци на животни 1.0.0.17 има размер за изтегляне от 6.7 MB.

Необходими разрешения

ACCESS_COARSE_LOCATION
Достъп до приблизително местоположение (базирано на мрежа) само на преден план Звуци на животни може да получи вашето местоположение въз основа на мрежови източници като клетъчни кули и Wi-Fi мрежи, но само когато Звуци на животни е на преден план. Тези услуги за местоположение трябва да са включени и налични на таблета ви, за да може Звуци на животни да ги използва.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Прочетете съдържанието на вашето споделено хранилище Позволява на Звуци на животни да чете съдържанието на вашето споделено хранилище.
READ_PHONE_STATE
Четене на състоянието и самоличността на телефона Позволява на Звуци на животни достъп до телефонните функции на устройството. Това разрешение позволява на Звуци на животни да определи телефонния номер и идентификаторите на устройството, дали е активно обаждане и отдалечения номер, свързан чрез повикване.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Променяте или изтривате съдържанието на вашето споделено хранилище Позволява на Звуци на животни да записва съдържанието на вашето споделено хранилище.
ACCESS_NETWORK_STATE
Преглед на мрежовите връзки Позволява на Звуци на животни да преглежда информация за мрежовите връзки, като например кои мрежи съществуват и са свързани.
ACCESS_WIFI_STATE
Преглед на Wi-Fi връзки Позволява на Звуци на животни да преглежда информация за Wi-Fi мрежата, като например дали Wi-Fi е активиран и името на свързаните Wi-Fi устройства.
GET_TASKS
Извличане на работещи приложения Позволява на Звуци на животни да извлича информация за текущи и скоро изпълнявани задачи. Това може да позволи на Звуци на животни да открие информация за това кои приложения се използват на устройството.
INTERNET
Имат пълен достъп до мрежата Позволява на Звуци на животни да създава мрежови сокети и да използва персонализирани мрежови протоколи. Браузърът и другите приложения предоставят средства за изпращане на данни към интернет, така че това разрешение не е необходимо за изпращане на данни към интернет.

Вземете своето изтегляне

Всички версии

1.0.0.17
Етикет
Звуци на животни
Име на пакета
kidgames.animals.sounds
Версия
1.0.0.17
Дата на излизане
18-05-2014
Необходими разрешения
8
Размер на файла
6.7 MB
Необходима версия на Android
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9
1.0.0.16
Етикет
Звуци на животни
Име на пакета
kidgames.animals.sounds
Версия
1.0.0.16
Дата на излизане
27-11-2013
Необходими разрешения
8
Размер на файла
6.0 MB
Необходима версия на Android
Cupcake, 1.5, API level 3

Още приложения от kidgames

Подобни приложения