Икона на менюто appchive.net
This page is also translated to English.
Научете се правилно да пиша Икона на приложението за Android APK

Научете се правилно да пиша 2.0

Име на пакета
com.kidgames.learn_to_spell
Версия
2.0
Разработчик
kidgames
Дата на излизане
08 July 2016
Необходими разрешения
9
Размер на файла
7.0 MB
Минимална версия на Android™
Honeycomb, 3.0, API level 11

Кажете на приятелите си за Научете се правилно да пиша

Научете се правилно да пиша 2.0 е игра от деца за Android 3.0 и по-нова версия. Името на пакета на Научете се правилно да пиша е com.kidgames.learn_to_spell и е разработено от kidgames. Разглеждате информация за версия 2.0, която е най-новата версия на Научете се правилно да пиша. Пуснат е на 08 July 2016. Научете се правилно да пиша 2.0 е преведено на 42 езика. Leren spellen, Saznajte da čarolija, Уче да правилно напише, スペルを覚える, آموزش املا, Büyü öğrenmek, Научете се правилно да пиша, Навчіться заклинання, जादू करने के लिए जानें, 學習拼寫, Lær at stave, Belajar mengeja, Saznajte kako pravilno pisati, Naučiť sa kúzlo, Buchstabieren lernen, Învaţă să scrie, تعلم كيفية تهجئة, Μάθουν να σημάνει, Sužinokite daugiau apie rašybą, Aprender a deletrear, 자세히 철자, Tìm hiểu để vần, 学习拼写, Naučite se črkovati, Megtanulják a varázslatot, Lære å stave, Naucz się pisowni, Kujifunza kwa Spell, Learn to spell, Aprender a soletrar, Naučte se kouzla, Imparare a sillabare, Lär dig stava, Mācīties, lai uzrakstītu, Oppii oikeinkirjoituksen, เรียนรู้การสะกด, Õppida õigekirja, Учимся Правильно Писать, Apprendre à épeler, ללמוד לאיית, Leer om te spel, Aprengui a lletrejar са местните преводи на Научете се правилно да пиша 2.0.

Други хора са търсили Изтегляне Научете се правилно да пиша 2.0, Научете се правилно да пиша 2.0 безплатно изтегляне, Научете се правилно да пиша 2.0, Научете се правилно да пиша безплатно 2.0 изтегляне, Научете се правилно да пиша изтегляне 2.0, Изтеглете Научете се правилно да пиша за Android 3.0, Научете се правилно да пиша безплатно изтегляне за Android 3.0, Научете се правилно да пиша изтегляне за Android 3.0 безплатно изтегляне, изтегли Научете се правилно да пиша, безплатно изтегли Научете се правилно да пиша, изтегли Научете се правилно да пиша за андроид, безплатно изтегли Научете се правилно да пиша, Научете се правилно да пиша безплатно, Научете се правилно да пиша 2023, Научете се правилно да пиша андроид, Научете се правилно да пиша apk, Научете се правилно да пиша приложение, изтегли Научете се правилно да пиша 2023, изтегли Научете се правилно да пиша за андроид, Научете се правилно да пиша за андроид, Научете се правилно да пиша безплатно, Appchive Научете се правилно да пиша, Sužinokite daugiau apie rašybą, تعلم كيفية تهجئة, Μάθουν να σημάνει, Naučite se črkovati, Aprender a deletrear, 자세히 철자, Tìm hiểu để vần, 学习拼写, Aprender a soletrar, Megtanulják a varázslatot, Lære å stave, Naucz się pisowni, Kujifunza kwa Spell, Learn to spell, เรียนรู้การสะกด, Naučte se kouzla, Imparare a sillabare, Lär dig stava, Mācīties, lai uzrakstītu, Oppii oikeinkirjoituksen, Aprengui a lletrejar, Õppida õigekirja, Учимся Правильно Писать, Apprendre à épeler, ללמוד לאיית, Leer om te spel, Навчіться заклинання, Leren spellen, Saznajte da čarolija, Уче да правилно напише, スペルを覚える, آموزش املا, Büyü öğrenmek, Научете се правилно да пиша, Lær at stave, जादू करने के लिए जानें, 學習拼寫, Învaţă să scrie, Belajar mengeja, Saznajte kako pravilno pisati, Naučiť sa kúzlo, Buchstabieren lernen, за да намерят Научете се правилно да пиша 2.0 в appchive.net.

Научете се правилно да пиша 2.0 иска девет разрешения, от които три са потенциално опасни.

APK на Научете се правилно да пиша 2.0 има размер за изтегляне от 7.0 MB.

Необходими разрешения

READ_EXTERNAL_STORAGE
Прочетете съдържанието на вашето споделено хранилище Позволява на Научете се правилно да пиша да чете съдържанието на вашето споделено хранилище.
READ_PHONE_STATE
Четене на състоянието и самоличността на телефона Позволява на Научете се правилно да пиша достъп до телефонните функции на устройството. Това разрешение позволява на Научете се правилно да пиша да определи телефонния номер и идентификаторите на устройството, дали е активно обаждане и отдалечения номер, свързан чрез повикване.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Променяте или изтривате съдържанието на вашето споделено хранилище Позволява на Научете се правилно да пиша да записва съдържанието на вашето споделено хранилище.
ACCESS_NETWORK_STATE
Преглед на мрежовите връзки Позволява на Научете се правилно да пиша да преглежда информация за мрежовите връзки, като например кои мрежи съществуват и са свързани.
ACCESS_WIFI_STATE
Преглед на Wi-Fi връзки Позволява на Научете се правилно да пиша да преглежда информация за Wi-Fi мрежата, като например дали Wi-Fi е активиран и името на свързаните Wi-Fi устройства.
INTERNET
Имат пълен достъп до мрежата Позволява на Научете се правилно да пиша да създава мрежови сокети и да използва персонализирани мрежови протоколи. Браузърът и другите приложения предоставят средства за изпращане на данни към интернет, така че това разрешение не е необходимо за изпращане на данни към интернет.
WAKE_LOCK
Дръжте екрана на колата включен Позволява на Научете се правилно да пиша да поддържа екрана на автомобила включен.
com.google.android.c2dm.permission.RECEIVE
com.kidgames.learn_to_spell.permission.C2D_MESSAGE

Вземете своето изтегляне

Всички версии

2.0
Етикет
Научете се правилно да пиша
Име на пакета
com.kidgames.learn_to_spell
Версия
2.0
Дата на излизане
08-07-2016
Необходими разрешения
9
Размер на файла
7.0 MB
Необходима версия на Android
Honeycomb, 3.0, API level 11
1.2
Етикет
Научете се правилно да пиша
Име на пакета
com.kidgames.learn_to_spell
Версия
1.2
Дата на излизане
14-01-2016
Необходими разрешения
6
Размер на файла
6.6 MB
Необходима версия на Android
Honeycomb, 3.0, API level 11

Още приложения от kidgames

Подобни приложения