Икона на менюто appchive.net
This page is also translated to English.
Лак за декорация за дете Икона на приложението за Android APK

Лак за декорация за дете 1.0.0.13

Име на пакета
kidgames.nail.dress
Версия
1.0.0.13
Разработчик
kidgames
Дата на излизане
13 May 2014
Необходими разрешения
7
Размер на файла
4.5 MB
Минимална версия на Android™
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9

Кажете на приятелите си за Лак за декорация за дете

Лак за декорация за дете 1.0.0.13 е игра от Небрежен за Android 2.3 - 2.3.2 и по-нова версия. Името на пакета на Лак за декорация за дете е kidgames.nail.dress и е разработено от kidgames. Разглеждате информация за версия 1.0.0.13, която е най-новата версия на Лак за декорация за дете. Пуснат е на 13 May 2014. Лак за декорация за дете 1.0.0.13 е преведено на 43 езика. Kuku hiasan untuk kanak-kanak, Kynsien koristelu lapsille, Spyker versiering vir kind, Decorazione unghie per i bambini, Декорација ноктију за дете, Dekorasi kuku untuk anak-anak, Nail décoration pour enfants, Nail Dekoration til børn, ตกแต่งเล็บสำหรับเด็ก, Лак за декорация за дете, Decoração de unhas para as crianças, Küünte kaunistamiseks lapsele, מקשטים את ציפורניים, Прикраси нігтів для малюка, Nagla Decoration mazulis, Çocuklar için Tırnak Süsleme, Dekoracijo nohtov za otroka, Zdobenie nechtov pre deti, 자녀를위한 장식을 네일, دکوراسیون ناخن برای بچه, 為孩子釘裝飾, 指甲为孩子装饰, Nail Dekoration för barn, Nail Decoration for kid, Украшение ногтей для детей, Nagų apdaila vaikas, مسمار الديكور للأطفال, Decoració d'ungles per a nens, Msumari mapambo kwa ajili ya mtoto, Spyker versiering vir kind, Nail Decoratie voor kinderen, Dekoracje do paznokci dla dzieci, Nail Dekoration für Kinder, बच्चों के लिए सजावट कील, 子供のためのデコレーションネイル, Decoración de uñas para niños, Nail Διακόσμηση για τα παιδιά, Zdobení nehtů pro děti, Móng tay trang trí cho bé, Köröm díszítés gyerekeknek, Nail Decorare pentru copii, Nail ukras za dijete, Nail Dekorasjon for kids са местните преводи на Лак за декорация за дете 1.0.0.13.

Други хора са търсили Изтегляне Лак за декорация за дете 1.0.0.13, Лак за декорация за дете 1.0.0.13 безплатно изтегляне, Лак за декорация за дете 1.0.0.13, Лак за декорация за дете безплатно 1.0.0.13 изтегляне, Лак за декорация за дете изтегляне 1.0.0.13, Изтеглете Лак за декорация за дете за Android 2.3 - 2.3.2, Лак за декорация за дете безплатно изтегляне за Android 2.3 - 2.3.2, Лак за декорация за дете изтегляне за Android 2.3 - 2.3.2 безплатно изтегляне, изтегли Лак за декорация за дете, безплатно изтегли Лак за декорация за дете, изтегли Лак за декорация за дете за андроид, безплатно изтегли Лак за декорация за дете, Лак за декорация за дете безплатно, Лак за декорация за дете 2023, Лак за декорация за дете андроид, Лак за декорация за дете apk, Лак за декорация за дете приложение, изтегли Лак за декорация за дете 2023, изтегли Лак за декорация за дете за андроид, Лак за декорация за дете за андроид, Лак за декорация за дете безплатно, Appchive Лак за декорация за дете, Msumari mapambo kwa ajili ya mtoto, Spyker versiering vir kind, Nail Decoratie voor kinderen, Dekoracje do paznokci dla dzieci, Nail Dekoration für Kinder, बच्चों के लिए सजावट कील, 子供のためのデコレーションネイル, Decoración de uñas para niños, Nail Διακόσμηση για τα παιδιά, Zdobení nehtů pro děti, Móng tay trang trí cho bé, Köröm díszítés gyerekeknek, Nail Decorare pentru copii, Nail ukras za dijete, Nail Dekorasjon for kids, Kuku hiasan untuk kanak-kanak, Kynsien koristelu lapsille, Spyker versiering vir kind, Decorazione unghie per i bambini, Декорација ноктију за дете, Dekorasi kuku untuk anak-anak, Nail décoration pour enfants, Nail Dekoration til børn, ตกแต่งเล็บสำหรับเด็ก, Лак за декорация за дете, Decoração de unhas para as crianças, Küünte kaunistamiseks lapsele, מקשטים את ציפורניים, Прикраси нігтів для малюка, Nagla Decoration mazulis, Çocuklar için Tırnak Süsleme, Dekoracijo nohtov za otroka, Zdobenie nechtov pre deti, 자녀를위한 장식을 네일, دکوراسیون ناخن برای بچه, 為孩子釘裝飾, 指甲为孩子装饰, Nail Dekoration för barn, Nail Decoration for kid, Украшение ногтей для детей, Nagų apdaila vaikas, مسمار الديكور للأطفال, Decoració d'ungles per a nens, за да намерят Лак за декорация за дете 1.0.0.13 в appchive.net.

Лак за декорация за дете 1.0.0.13 иска седем разрешения, от които четири са потенциално опасни.

APK на Лак за декорация за дете 1.0.0.13 има размер за изтегляне от 4.5 MB.

Необходими разрешения

ACCESS_COARSE_LOCATION
Достъп до приблизително местоположение (базирано на мрежа) само на преден план Лак за декорация за дете може да получи вашето местоположение въз основа на мрежови източници като клетъчни кули и Wi-Fi мрежи, но само когато Лак за декорация за дете е на преден план. Тези услуги за местоположение трябва да са включени и налични на таблета ви, за да може Лак за декорация за дете да ги използва.
READ_EXTERNAL_STORAGE
Прочетете съдържанието на вашето споделено хранилище Позволява на Лак за декорация за дете да чете съдържанието на вашето споделено хранилище.
READ_PHONE_STATE
Четене на състоянието и самоличността на телефона Позволява на Лак за декорация за дете достъп до телефонните функции на устройството. Това разрешение позволява на Лак за декорация за дете да определи телефонния номер и идентификаторите на устройството, дали е активно обаждане и отдалечения номер, свързан чрез повикване.
WRITE_EXTERNAL_STORAGE
Променяте или изтривате съдържанието на вашето споделено хранилище Позволява на Лак за декорация за дете да записва съдържанието на вашето споделено хранилище.
ACCESS_NETWORK_STATE
Преглед на мрежовите връзки Позволява на Лак за декорация за дете да преглежда информация за мрежовите връзки, като например кои мрежи съществуват и са свързани.
GET_TASKS
Извличане на работещи приложения Позволява на Лак за декорация за дете да извлича информация за текущи и скоро изпълнявани задачи. Това може да позволи на Лак за декорация за дете да открие информация за това кои приложения се използват на устройството.
INTERNET
Имат пълен достъп до мрежата Позволява на Лак за декорация за дете да създава мрежови сокети и да използва персонализирани мрежови протоколи. Браузърът и другите приложения предоставят средства за изпращане на данни към интернет, така че това разрешение не е необходимо за изпращане на данни към интернет.

Вземете своето изтегляне

Всички версии

1.0.0.13
Етикет
Лак за декорация за дете
Име на пакета
kidgames.nail.dress
Версия
1.0.0.13
Дата на излизане
13-05-2014
Необходими разрешения
7
Размер на файла
4.5 MB
Необходима версия на Android
Gingerbread, 2.3 - 2.3.2, API level 9

Още приложения от kidgames

Подобни приложения